Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/06/2021)

Koko Siperian taigan, vanhin Baikal-järvi, villi Kamtšatka Moskovaan, nämä 12 uskomattomat vierailukohteet Venäjällä vievät sanattomuutesi. Valitse vain matkatapa, Pakkaa lämpimät käsineet tai sadetakki hankalaa säätä varten, ja seuraa meitä Venäjälle.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, Sen Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Altai-vuoret

Venäjän välillä, Mongolia, Kiina, ja Kazakstan Altain alue on koti 700 järvet, metsät, ja korkein Siperian huippu Mt Belushka, at 4506 m. Altai on tuskin asuttu, joten löydät sen modernin sivilisaation koskemattomana, ja vain villin luonto ja villieläimet tervehtivät sinua.

Lisäksi, jos olet seikkailunhaluinen matkustaja, sitten matka mihin tahansa 1499 jäätiköt Altailla hämmästyttävät sinua. Lisäksi, koskenlasku suurimmissa Katun- ja Biya-joissa on eeppinen kokemus. Toisaalta, villisafari voi olla rentouttavampi vaihtoehto. Voit saada harvinaisen mahdollisuuden tavata lumileopardin, ibex, ilves, ja enemmän kuin 300 lintulajit. Ei epäilystäkään, Altai on yksi parhaista villieläinten kohteisiin Euroopassa ja upea vierailukohde Venäjällä.

 

Luonnolliset Altai-vuoret Venäjällä

 

2. Kazan

Kazan on arkkitehtoninen taivas Tatarstanin tasavallassa, Länsi-Venäjä. Tataarimaailman keskusta sijaitsee Volgan rannalla, ja Kazanka-joet, ja pidetään Venäjän viidenneksi suurimpana kaupunkina.

Kuten yllä mainittu, Kazanin pääkohteiden arkkitehtuuri kiinnittää huomionne valkoisilla ja sinisillä väreillä ja muotoilulla. Esimerkiksi, Kazanin Kreml, maailmanperintökohde, Kul Sharifin moskeija, Loppiainen katedraali, ovat vain muutamia paikkoja, joissa voit vierailla oppiaksesi lisää tataarikulttuurista.

 

Kazan Russia View

 

3. Upeat vierailukohteet Venäjällä: Baikal-järvi

Maailman historian vanhin järvi, Baikal-järvi on muodostunut 25 miljoona vuotta sitten. Sen jäinen ja laaja pinta tekee Baikal-järvestä talvikohteen Siperiassa, ja kesällä, voit hypätä Euroopan kirkkaimpiin vesiin, tai tutustu maailman harvinaisimpiin villieläimiin.

Risteily, ihaillen Baikalin polulta kävellen, tai grillata Venäjän upeimman järven rannalla, sinulla on mielenterveysseikkailu. Mäntyjen ympärillä, Taiga ja erämaa ovat a junamatka lähimmästä kaupungista Irkutsk, toinen kiehtova paikka vierailla Venäjällä. Kaiken päälle, voit aloittaa Baikalin seikkailusi Kiinasta tai Venäjältä, Trans-Siperian junalla, kesä tai talvi.

 

Jäädytetyt upeat vierailukohteet Venäjällä: Baikal-järvi

 

4. Pietari

Tsaarien kaupunki ja legendaariset palatsit, Pietari on inspiroinut runoilijoita ja kirjailijoita. Jos et ole käynyt Pietarissa, et ole oikeastaan ​​nähnyt Venäjää, koska tämä kaupunki on yksi Venäjän tunnetuimmista ja vaikuttavimmista kuvakkeista.

Eremitaaši, Katariinan palatsi, talvipalatsi, ja Peterhofin puutarhat, ovat vain henkeäsalpaavia. Jokainen tekemäsi askel vie sinut lähemmäksi venäläistä sadua ja lumoaa sinut. Pietarin historia ja arkkitehtuuri tekevät siitä välttämättömän vierailukohteen Venäjällä ja tietysti yhden huippujen joukosta 12 upeimmat paikat Venäjällä.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. kamchatka

Villi, valtava, kaunis, ja yllättävää, Kamchatka odottaa sinua melkein maailman loppupuolella. Kamtšatkan niemimaa on Venäjän kaakkoisosassa, koti melkein 300 tulivuoria, useimmat ovat aktiivisia, ja upeimmat näkymät Tyynellemerelle ja Venäjän erämaahan. Hyvin harvat tietävät Kamtšatkan ihmeistä, joten Kamtšatka on ylivoimaisesti upein ja upein vierailukohde Venäjällä.

Huomaat, että Kamchatkan ihmeisiin ei ole niin helppoa päästä, etäisyyden vuoksi. kuitenkin, kun teet, sinut hämmästyy alkuperäisen luonnon, luonnonihmeet: sen kuumia lähteitä, joet, villieläimet, ja tietysti tulivuoria. A tulivuoren retkikunta on yksi Kamchatkan äärimmäisimmistä ja jännittävimmistä asioista. Esimerkiksi, Klyuchevskaya Sopka on korkein huippu ja aktiivinen tulivuori, toivottu kohde monille Kamtšatkan matkailijoille.

 

 

6. Upeat vierailukohteet Venäjällä: Sotši

Mustanmeren rannikolla, ympäröivät vihreät vuoret ja lomakohteet, Sotši on viimeisin kesälomakohde Venäjällä. Sotši on niin suosittu, että kaupunki houkuttelee 4 miljoona ihmistä vuodessa, heidän kesäloma meren rannalla.

Lisäksi aurinkoa, Sotšin arboretum, tai pieni Italia, sopii erinomaisesti panoraamanäkymiin Mustallemerelle ja Sotšiin, ja vaeltaa puutarhoissa ihailemalla riikinkukkoja.

lopuksi, ei ole parempaa paikkaa rentouttavalle lomalle, Venäjän tyyliin, Venäjällä kuin Sotšissa. Siksi, ei ole yllättävää, että voit matkustaa Sotšiin Moskovasta ja mistä tahansa Venäjän pisteestä, sekä Keski-Aasiasta ja Itä-Euroopasta, junalla.

 

panoraamanäköala merelle Sotšiin

 

7. Veliky Novgorod

Veliky Novgorodilla on kunniapaikka 12 upeimmat vierailukohteet Venäjällä. Voisit sanoa, että suuri Novogrod on se paikka, josta Venäjä tuli nykyään suuri maa. Takaisin 9. päivänä vuosisata, Veliky Novogrod oli siellä, missä prinssi Rurik, sisään 862 ilmoitti Venäjän modernista valtiosta ja teki Novogrodista kaupan keskuksen, demokratia, ja lukutaito Venäjän ja Balkanin välillä.

Niin, jos olet Venäjän historiassa, Veliky Novogrodin pitäisi olla ämpärien luettelossa. Novogrodin Kremlin linnoitus, Katedraali St. Sophia on oikeudenmukainen 2 pakollisista nähtävyyksistä Veliky Novogrodissa, jotka hämmästyttävät sinut. Seisoo 800 vuotta, Ajatelkaa vain täällä tapahtuneita tarinoita ja tapahtumia.

 

Silta Veliky Novgorodissa, Venäjällä

 

8. Upeat vierailukohteet Venäjällä: Olkhonin saari

Baikal-järvi on niin suuri, että meidän oli lisättävä toinen hämmästyttävä paikka, johon meidän pitäisi vierailla Venäjällä. Olkhonin saari on Baikal-järven suurin saari, kooltaan samanlainen kuin New York City. Saarella on ajatusmetsiä, kallioinen maisema, ja vain 150000 asukkaat, toisin kuin New York City.

kuitenkin, Olkhonin saari on suosittu kohta Baikal-järvelle matkustaville. Tämä tarkoittaa, että kesällä voit tulla uimaan kirkkaassa koskemattomassa järvivedessä ja sukeltaa maailman syvimpään järveen. Talvella, toisaalta, voit tulla ihailemaan maailman vanhinta järveä, talviasussaan, jäätynyt ja kaunis valkoinen.

Saari on lautta pois Sakhuyurtasta, ja burjaattien uskotaan olevan 1 viidestä globaalista shamaanienergian napasta. Itse asiassa, Löydät shamaanikiviä saaren keskustasta.

 

Olkhonin saaren upea paikka, Venäjä

 

9. Irkutsk

Jos olet matkalla Siperian yli, sitten pysähdyt todennäköisesti Irkutskissa, Itä-Siperian epävirallinen pääkaupunki. 19vuosisadan venäläiset kirkot, puiset ruskeat ja siniset talot, Siperian Taiga, Irkutsk on kaunis historiallinen kaupunki.

Lisäksi, Irkutsk oli aikoinaan monien venäläisten aatelisten ja älymystön karkotuspaikka Siperiassa, jos hallitseva hallitus päättäisi menevän valtaa vastaan. Niin, Irkutsk ja Siperian taiga esittävät monia venäläisiä runo- ja kirjallisuuden teoksia. Kuitenkin, tänään Irkutsk on kaunis kaupunki: lohko 13 1700-luvun puisia taloja, Vapahtajan kirkko, ja Bronshteyn-galleria ovat muutamia paikkoja, joissa sinun pitäisi käydä.

 

Vanha talo Irkutskissa Venäjällä

 

10. Upeat vierailukohteet Venäjällä: Stolbyn luonnonsuojelualue

Jenisei-joen rannalla, Stolbyn luonnonsuojelualue sijaitsee aivan Krasnojarskin kaupungin eteläpuolella. Varaus ei kuulu kauneuteen ylin 5 kauneimmista luonnonsuojelualueista Euroopassa. Pitkän matkan jälkeen Trans-Siperian junalla Venäjän poikki, huomaat, että vaeltaminen varantoalueella kohottaa henkesi herättävän unisen ruumiin ja sielun.

Stolby on 5 tärkeimmät värikoodatut polut, joten et eksy moniin pieniin metsäreitteihin. Kun saavut syvälle metsään, huomaat reservin nimen alkuperän. On 100 stolby - kiviset kivipylväät, vaikuttavia ja korkeita stolby-klustereita puiden keskellä.

Vierailu tähän kauniiseen luonnonpuistoon on kyse parhaasta äiti-luonnosta. Venäjän metsien haju ja näkymät eivät ole mikään, kesällä tai talvella. kuitenkin, jos suunnittelet talvimatkaa, nopea muistutus käyttää useita kerroksia, kun Siperiassa tulee hyvin kylmä ja luminen.

 

Upeat vierailukohteet Venäjällä: Stolbyn luonnonsuojelualue

 

11. Moskova

Värikäs Arbat, Kreml ja Punainen tori, st. Basil's Cathedral, ja Moskva-joki, ominaisuus jokaisessa postikortissa, kuva, ja pala Moskovasta. kuitenkin, vain kunnes asetat jalka näihin upeisiin kohteisiin, että arvostat todella heidän suuruuttaan ja kauneuttaan. Moskovan kauniista viehätyksestä ei ole epäilystäkään. Niin, ei ole yllättävää, että pääkaupunki on yksi 12 upeimmat vierailukohteet Venäjällä.

Vaikka Moskova on henkeäsalpaava, metroasemien maanalainen kaupunki on yhtä upea. Kaupunki kävelykierros Moskovan metrossa on yksi parhaista asioista Moskovassa. Tässä, saat paljon tietoa taiteesta, design, ja jokaisen aseman historia, samoin kuin kaupunki, paikallisilta.

 

Yöaika Moskovan punaisella torilla

 

12. Upeat vierailukohteet Venäjällä: Kizhin saari

Puukirkot, kahdeksankulmainen kellotorni kokonaan puusta, muodostavat ainutlaatuisen Kizhi Pogostin. Puusepät tekivät tämän ylimääräisen puurakenteiden kompleksin, yhdellä Onega-järven saarista. Tulet hämmästymään saadessasi tietää, että tämän tyyppinen malli oli suosittu muinaisina aikoina. Nämä puutilat olivat suosittuja seurakuntatiloja 1500-luvulla, ja ehkä aikaisemmin.

Vaikka kirkot eivät ole harvinainen näky Venäjällä, puukirkot ovat. Kizhi-saari on hieno esimerkki venäläisistä käsityöläisistä. Kizhin saari on a Unescon maailmanperintökohde, ja yksi maailman ihmeistä, kuten koko kompleksi, sopii upeasti luonnonmaisemaan.

 

Puukirkot Kizhin saarella

 

täällä Save A Train, autamme mielellämme suunnittelemaan unohtumattoman matkan näille 12 upeita paikkoja Venäjällä junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “ 12 Amazing Places to Visit in Russia ”sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Famazing-places-visit-russia%2F - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)