Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 15/05/2020)

Junalla matkustaminen Amsterdamista Berliiniin tarjoaa matkustajalle unohtumattoman kokemuksen ja ympäristöystävällisimmän valinnan. vaikkakin kuuden tunnin matka on vähän hidas, mukavuutta tarjoamia junat ja viehätys matka on erinomainen. Kanssa kaunis maisema matkan varrella, ja ravintolavaunu auttaa kuluttaa aikaa, Matkan päätyy paljon odotettua nopeammin. Tässä on mitä junat Euroopassa tarjoaa tälle reitille.

 

Saavumme modernissa Hauptbahnhof (HbF) kun matkustat Amsterdamista Berliinissä tai Berliinissä Amsterdamissa junalla, on vaikea olla innostua matkasta edessämme. Asema on teräsrakenteen useita kerroksia, jossa halkovat pään yli läpi keskeytetty kiskoja. Se on erittäin hyvät yhteydet muualle kaupunkiin läpi metrolinjaa ja bussi asema, keskustassa Berlin. Jos et ole varannut majoituksen Berliinissä, hyvä vaihtoehto vain minuutin päässä asemalta on InterCity Hotel.

 

Berliini Amsterdamiin junalla

Kun poistut Amsterdamista Berliiniin junalla, annat kuuluisan Central Station Amsterdamissa, yksi vertauskuvallisimmista rakennuksia kaupungin, sekä lentokentän Schipol. helposti, sen Keskus asema rakennettiin 1889, ja tänään saa noin 250,000 matkustajaa päivässä. Asema on hyvin viitoitettu. Jos et puhu Hollanti, vain muistaa, että alustan nimi on “raita”. Jos välttämätöntä, voit pulista joitakin Englanti, koska henkilöstön aseman puhuu kieltä. Amsterdamissa, hyvä valinta majoitusta lähellä päärautatieasemaa on Ibis Style. siellä, sijainti on erinomainen, koska rautatieasema on aivan keskustassa, lähellä mielenkiintoiset.

Bryssel – Amsterdam-liput

Lontoo – Amsterdam junalippua

Juna lippu Amsterdam - Berliini

Pariisi – Amsterdam junalla

 

Amsterdam Berlin Skyline

Amsterdam Berliini Junalla

Junayhteys Amsterdamista Berliiniin junalla on melko usein, ja siellä on noin kaksi junaa tunnissa. Useimmat päivä junat tarjoavat erittäin mukava palvelu, mutta hieman hidas, koska he lopettavat useissa kaupungeissa matkan varrella. Ensimmäinen juna Amsterdamista Berliiniin lähtee klo 6:58 olen, Saavuttuaan Saksan pääoman 13:20. Berliinistä Amsterdam, ensimmäinen juna lähtee klo 06:37 ja saapuu 13:08. Paras osa matkaa päivällä, epäilemättä, on maisemat. Pienet kaupungit sisätilojen Saksan ja Alankomaiden, sekä vuoret ja maaseutumaiseman, ovat täysin henkeäsalpaavat!

Junalippu Amsterdamista Brysseliin

Lontoo Amsterdam – Lontoo

Berliini – Amsterdam lippu

Amsterdam – Pariisi junalippua

 

 

Istuma vaihtoehtoja junassa Amsterdamista Berliiniin ovat monimuotoisia. Nämä alueet tavanomaisista paikkaa ilmastoiduissa mökeissä, joissa on lepotuoleista ja jopa muuntaa sänkyihin. Koska matka on pitkä, matkustaa yhdessä näistä hytit, joka tarjoaa lisätoimintoja, kuten valoa, lämpötilan valvonta ja tulpat kannettavat tietokoneet ja matkapuhelimet, mikä mahdollistaa katsella elokuvia mukavasti matkustamon koko matkan ajan. Muista ostaa lippuja vähintään kaksi viikkoa etukäteen, jotta voit varmistaa mitään ongelmaa tapahtuu.

 

Olemme varmasti varma, että ihastuvat päässä Amsterdamista Berliiniin, ja päinvastoin. Joo, meillä on vielä matkaa, sillä kun yrität sitä ensimmäistä kertaa, et aina halua junalla uudelleen ja täysin nauttia matkasta.

 

Niin, Oletko valmis junamatka välillä Alankomaat ja Saksa välillä? jos niin, varaa junaliput kanssamme 3 minuutit, halvin hinta ja vapautuvat vastenmielinen varausmaksua!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famsterdam-berlin-train%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa nähdä upotuskoodin)