Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/04/2022)

Olitpa diiva, fashionista, omituista, homo, lesbo, tai ei ole valmis itsemäärittelyihin, nämä 10 mahtavat LGBT-kohteet liittyvät ja juhlivat sinua. Kissingista Pariisissa juhliin kuin rokkitähti Berliinissä, näissä hämmästyttävissä Euroopan kaupungeissa on kyse yhtäläisistä oikeuksista, ylpeys, ja rakkautta kaikilla sateenkaaren väreillä.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Mahtavia LGBT-ystävällisiä kohteita maailmassa: Berliini

Kaikki alkoi maailman ensimmäisen homo- ja lesbo-organisaation perustamisesta. 1897 on vuosi, joka merkitsi ensimmäistä vaihetta Berliinin muuttuminen maailman homo- ja lesbopääkaupungiksi.

Kauneutta ja rakkautta esiintyy kaikissa muodoissa, värejä, ja sukupuoli. Berliini on yksi suvaitsevaisimmista, avata, ja toivottaa maailman kaupungit tervetulleiksi. Berliini on mahtava LGBT-kohde Euroopassa ja on tyytyväinen kaikenlaista rakkautta. Tänään, berliini on lopullinen LGBT-kohde, mutta se on saanut suosionsa vasta 1900-luvulla, niin super vaikuttava kaupungin tekemä pitkä matka.

Schollbergin Nollendorfplatz on Berliinin pahamaineisen homoelämän sydän ja villi sielu. Tässä, voit juhlia, sinun, juoda, ja nauti LGBT-elämästä ja kulttuurista.

Paras aika kokea LGBT-ylellisyys on kesäaika, eeppisessä CSD Berliinissä. Melkein 1 miljoona ihmistä ja satoja koristeltuja kellukkeita luovat yhden suurimmista ylpeysmatkoista maailmassa, yhtäläisten oikeuksien ja vapauden rakastaa kaikilla sateenkaaren väreillä.

Parhaat asiat

Käy homo Schwules -museossa, homoliikkeen ensimmäinen muistomerkki, kuuluisa Marietta-baari, Kahvila Berio, vanhin Heile Welt -klubi, tai paras queer-juhla KitKat-Klubissa.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

lesbian wedding

 

2. Mahtava LGBT-kohde Alankomaissa: Amsterdam

Kun olet ensimmäinen maa maailmassa laillistamaan samaa sukupuolta olevien avioliitot, olet myös yksi mahtavimmista ja LGBT-ystävällisimmistä kohteista maailmassa. Niin, hauska ja hämmästyttävä Amsterdam oli ensimmäinen kaupunki Euroopassa, joka isännöi homopelejä 1998 ja Amsterdamin ylpeyttä pidetään yhtenä parhaista maailmassa.

Jos et tiedä mitä paikkoja lyödä kaupungissa, pysähdy sitten kohtaan Vaaleanpunainen piste, paikka tietoa LMBT: stä- ystävällisiä paikkoja Amsterdamissa. Amsterdamissa on mahtava yöelämä kohtaus, mutta ennen kuin aurinko laskee, kannattaa kävellä seuraavilla kaduilla ja alueilla, missä LGBT-kohtaus hengittää ja potkaisee: Reguliersdwarsstraat, historiallinen Kerkstraat, Amstel, ja sitten Zeedijkiin ja Warmoesstraatiin upealle LGBT-yöelämän kohtaukselle Amsterdamissa.

Parhaat asiat

Löydä surullisen vedon kohtaus Queen's Headissä, siemailla cocktailia Gettossa, saada inspiraatiota Amsterdamin LGTB-kirjakaupasta, Hyvää, ja juhlia Tabu- tai Exit-klubeilla Reguliersdwarsstraat-kadulla. Lisäksi, Amsterdamin kanaalin ylpeys on yksi ainutlaatuisimmista pride-paraateista, joita vierailla maailmassa.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

 

3. Paras LGBT-ystävällinen kohde Isossa-Britanniassa: Brighton

1930-luvulta lähtien Brighton on ollut turvapaikka kaikille, jotka tarvitsevat tutkia seksuaalisuuttaan. Aikaisemmasta merenrantakaupungista on tullut ystävällinen LMBT-kohde Isossa-Britanniassa, lähellä, mutta kaukana pääkaupungista.

Kemp Town -asuinalue on LGBT-alue Brightonissa, kiitos sen boutique-hotelleista, pubit, ja ravintoloita. Tässä, löydät hämmästyttäviä tunnelmia, viileä ilmapiiri, jossa voit juhlia rakkautta kaikissa muodoissa. Lisäksi, jos aiot mennä koko matkan rakkaasi kanssa, sitten Brightonissa on enemmän kuin muutama hääpaikat kuten Royal Pavilion, ja suoraan sieltä alkaa juhlat Charles Streetillä tai Brightonin rannalla.

Parhaat asiat

Nauti tuoppi homo Bulldog-pubissa, mutta ensin rentoudu Brighton-saunassa, ja lopeta yö Kostossa, alkuun LGBT-yöelämän klubi.

 

Awesome LGBT parties

 

4. Mahtava LGBT-ystävällinen kaupunki Saksassa: Köln

Kaupunki, jossa on enemmän pubeja kuin ihmisiä, ja enemmän ylpeyttä kuin missään muualla, Köln on yksi mahtavimmista ja LGBTQ-ystävällisimmistä kohteista Euroopassa. Köln on niin LGBTQ-ystävällinen, että sillä on oma Gaily-kiertue, joten voit tutustua kaupungin parhaiten varjeltuihin salaisuuksiin kaikilla makuilla ja sateenkaaren väreillä.

Lisäksi, Köln on lopullinen LGBT-kohde, koska sillä on 2 homo kohtauksia, kyllä ​​se on oikein. Vanha Heumarkt-Mathiasstrasse ja kaupunkien Bermudan kolmio nuoremmille. Lännessä on parhaat juhlat ja tanssiklubit kehosi heiluttamiseen ja itään rentoja tyylikkäitä ja perinteisiä hangout-paikkoja varten.

Ei ole aikaa käydä molemmissa? Ei huolia! Koska S-Bahn-metrojunalla, voit matkustaa edestakaisin niin monta kertaa kuin haluat ja erittäin nopeasti.

Parhaat asiat

Älä missaa Kölnin Christopher Street Day -tapahtumaa, tietysti maailmankuulu Köln Pride. Lisäksi, Kölnin gay-joulumarkkinat, ja karnevaali helmikuussa. Jälkijuhlia varten katso Deck 5 tai Amadeus.

Berliinistä Aacheniin junalla

Frankfurtista Kölniin junalla

Dresden Kölniin junalla

Aachen - Köln junalla

 

5. Mahtava LGBT-ystävällinen kohde Ranskassa: Pariisi

Maailman romanttisin kaupunki juhlii rakkautta joka päivä joka päivä, ja olet erittäin tervetullut juhlimaan rakkauttasi kaikissa sateenkaaren väreissä. Täynnä glamia, tyyli, luokka, ja hauskaa, Pariisi on yksi mahtavimmista LMBT: stä- ystävällisiä kohteita maailmassa.

Ihana Marais on Pariisin homo-kohtauksen keskusta, kaikki suositut LGBT-paikat sijaitsevat kuuluisalla Place de la Bastillella, Place de la Republique ja kaupungintalo. Läpi vuoden, tammikuusta heinäkuuhun, LGBT-yhteisölle on omistettu upeita tapahtumia: festivaalit, taide, elokuva, ja tietysti ylpeyden paraati. Tässä, tunnet olosi kotoisaksi, ja heillä on paljon tapoja tutustua LGBT-ranskalaiseen yhteisöön ja Pariisiin.

Parhaat asiat

Raidd Barn go-go-tanssijoille ja seksikkäille tansseille, Debonair-kahvila Cite de la Mode et du Designin katolla makaronille ja upeille näkymille Seinelle, ja Badaboum-bistro Bastillen alueella kaikille uusille ja trendikkäille ranskalaisille taiteilijoille, ja suutele Eiffel-tornin kanssa taustalla.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

LGBT parade & flag

 

6. Mahtava LGBT-ystävällinen kaupunki Itävallassa: Wien

Itävallan rikas historia ja kulttuuri ovat täynnä tarinoita homokeisareista, joten on LMBT- ystävällinen on osa tämän kauniin kaupungin DNA: ta. Siksi, ei ihme, että Wienissä voit jatkaa 2 Gay-kaupunkikierrokset LGBT-yhteisön ja elämän historian löytämiseksi. Lisäksi, samoin kuin muut luettelossamme olevat LGTB-ystävälliset kohteet, LGTB-tapahtumia on enemmän kuin voit laskea vuoden aikana.

Yksi vuoden erikoisimmista LGBT-tapahtumista on Rainbow Ball. Hotel Schonbrunn isännöi tätä suurta palloa, jossa voit tanssia valssi ja esitellä tyylikästä muotitajua hämmästyttävissä pallopukuissa ja smokissa.

Parhaat asiat

Maistele wieniläistä kahvia Cafe Savoyssa, juhlat Miss Candyn kanssa Heaven Wien -klubissa, sanon minä annan hämmästyttävässä Alppien ympäristössä, ja ota häät valokuvia, kun kaupungin merkittävä arkkitehtuuri on ympärilläsi.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

7. Mahtava LGBT-ystävällinen kaupunki Irlannissa: Dublin

Ehkä monet tuntevat Irlannin erittäin tiukkana, uskonnollinen, ja jäädytetty ajoissa. kuitenkin, näin ei ole Dublinissa, joka on eloisa, hauska, ja hyvin LGBT- ystävällinen. Sisään 2015, homoavioliitto tuli lailliseksi, hämmästyttävä virstanpylväs Irlannin muuttumisessa liberaaliksi, ja avoin kansakunta.

Täten, löydät Dublinista hämmästyttävän vaihtoehdon LGBT: lle- ystävällinen kohde Amsterdamiin ja berliiniin. Kesäkuu on ylpeyden kuukausi Dublinissa, mutta kannattaa myös tutustua kansainväliseen Dublinin homoteatterifestivaaliin, maailman suurin.

Parhaat asiat

Cocktaileja tai juhlia George-baarissa, homo-instituutti Dublinissa, PantiBar, Oscars-kahvila, risteily, tai homosauna rentoutumiseen ovat viimeisimmät asiat, jotta voit todella nauttia upeasta LGTBQ-yhteisöstä Dublinissa.

 

8. Mahtava LGBT-ystävällinen kohde: Belgia

Gent ja Bryssel tunnetaan nimellä 2 upeimmat HLBT-ystävälliset kohteet Belgiassa. Tämä maa oli toinen laillistamaan samaa sukupuolta olevien avioliitot. Brysselissä, Rue du Marche au Charbon on LGBT-kohtauksen keskusta.

Esimerkiksi, Rainbow-talossa, voit nauttia Lesboraman elokuvafestivaaleista, taidenäyttelyitä, ja monia muita kulttuuritoimintoja. kuitenkin, jos haluat kiertää mitä äiti luonto antoi sinulle, sitten Chez Maman toivottaa divoja tervetulleiksi kaikilla sateenkaaren väreillä ja kimalluksilla.

Luxemburgista Brysseliin junalla

Antwerpen Brysseliin junalla

Amsterdamista Brysseliin junalla

Pariisista Brysseliin junalla

 

LGBT flags in a street in belgium

 

9. Mahtava LGBTQ-ystävällinen kohde: Lontoo

West End, pubit, arkkitehtuuri, kuningatar. Lontoo on ikoni paitsi kuninkaallisten takia, mutta koska se on mahtava LGBT-kohde Euroopassa. Kaupunki on mikrokosmos maailmalle, tarkoittaa kaupunkia, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi kaikkialta maailmasta, on myös erittäin lämmin ja ystävällinen homoille, lesbo, omituista, tai transsukupuolinen.

Eksklusiiviset kirjakaupat, hämmästyttävä kattobaareja, teatteri, ja musiikkia, Lontoossa on niin paljon jännittäviä paikkoja nauttia parhaista HLBT-elämästä ja kulttuurista.

Asioita tehtävänä

Niin, jos haluat nauttia LGTB: n parhaista ominaisuuksista Lontoossa, mene Dlastone Superstoreen saadaksesi parhaan kabareen. Paras queer-kohtaus, Glory-pubi on loistava, ja muista pysähtyä Englannin vanhimpaan LGBT-kirjakauppaan, Gayn sana.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

10. Upeat LGBT-ystävälliset kohteet: Milano

Toisin kuin muut luettelossa olevat LGBT-ystävälliset kaupungit, LGBT-oikeuksia ei laillisteta Milanossa. Kuitenkin, maailman muoti- ja eleganssipääkaupungissa on vilkasta homoympäristöä, ja siellä järjestetään jopa vuotuinen LGTBQ-elokuvafestivaali.

Kun Milanossa, Porta Venezia -alue on LGBT-elämän ja kulttuurin sydän. Leccon ja San Martinin kaduilla, löydät tyylikkäimmät homoystävälliset baarit ja klubit.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

Milan LGBT nightlife

 

On erittäin helppo kouluttaa matkoja ympäri Eurooppaa ja matkustaa Tallenna juna mutta ei ole aina helppoa löytää mahtavia LGBT-ystävällisiä kohteita, joten kirjoitimme tämän blogikirjoituksen sinulle.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "10 mahtavaa LMBT-ystävällistä kohdetta" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fawesome-lgbt-friendly-destinations%2F%3Flang%3Dfi ‎- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)