Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/08/2022)

Eurooppa on täynnä rikas historia ja monimuotoisuus. Itse asiassa, ei ole väliä missä mennään, luultavasti nähdä jäänteitä menneisyyden sivilisaatioiden. Joskus, nämä paikat ovat asumattomia rauniot. Toisaalta, nämä sijainnit voivat olla paikkoja joka on säilynyt testin ajan ja integroitu moderni maailma. Tallenna juna vie sinut kiertueella 10 kauneimmista keskiaikaisista kaupungeista Euroopassa. Valmistaudu näkemään kauniita kaupunkeja, joissa historia ja moderni elämä yhdistyvät keskiajalta peräisin oleviin elementteihin.

 

1. Kauneimmat keskiaikaiseen kaupunkiin – Delft, Alankomaat

Jos etsit kaupunkia, joka kattaa keskiaikainen tuntuu nykymaailmassa, katso enää kuin Delft. Delft saattaa kuulostaa tutulta jokaiselle, joka nauttii taidetta, koska se liittyy läheisesti Hollantilainen taidemaalari Vermeer. Itse asiassa, jos olet koskaan käydä kaupungin, tunnet kuin jos olet maalaus itse. Voit silti tuntea ydin maalaus, kun kävely läpi kaupungin. Kun se tulee keskiaikaisia rakennuksia, siellä on renessanssityylinen kaupungintalo ja keskiaikainen kirkko, jossa on vaikuttava kalteva torni. Lisäksi merkittävä keskiaikainen arkkitehtuuri, joka hämmästyttää teitä, Delft on myös lukemattomia kanavia, jotka menevät kaupungin läpi ja tee tunnelma ainutlaatuinen.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Delft The Netherlands is a Beautiful Medieval Town

 

2. Hallstatt, Itävalta

Hallstatt saattaa tuntua tuttuja ihmisiä, jotka seuraavat viehättävä matkailukohteita Instagram. On olemassa lukuisia upeita kuvia alueelta, ja kerran käyt kaupunki, tiedät miksi. Ottaa huono kuva vaatii paljon vaivaa, koska fantastinen ranta kaupunki on, mikä on hämmästyttävä näky. Myös, koko ulkoasua ja tuntumaa kaupungin jättää sinut kunnioitusta. Koko paikka on Barokki tuntea sen, ja se on niin vaikuttava, että se oli katsoa Unescon maailmanperintökohteiden paikka. Koe keskiaikainen tuntuu Hallstatt seuraava matka Itävaltaan.

München Hallstatt Junat

Innsbruck Hallstatt Junat

Passau Hallstatt Junat

Rosenheim Hallstatt Junat

 

3. Kauneimmat keskiaikaiseen kaupunkiin – Etenee todella hitaasti, Luxemburg

todellaeei on vanhin kaupunki Luxemburg, ja se sijaitsee noin seinät etenee todella hitaasti Abbey. Se on koti paljon vanhoja ja vaikuttavia historiallisia paikkoja, kuten Church of St. Peter ja Paul, Basilica of St. Willibrord, goottilaistyylinen markkinapaikka, ja Roomalainen huvila, joka juontaa juurensa rooman valtakunnan ajalta. Kävely kautta kaduilla etenee todella hitaasti tuntuu että olet keskiajalla. kuitenkin, se on kaikki mukavuudet modernin maailman ja ei pimeällä keskiajalla.

Antwerpenin Luxemburg Junat

Brysselistä Luxemburgiin Junat

Metz Luxemburg Junat

Paris Luxemburgiin Junat

 

Echternach Luxemburg

 

4. Carcassonne, Ranska

Carcassonne on keskiaikainen kaupunki, joka on eristettynä muusta maailmasta. Muuri ja tornit juontavat 13-luvulla, ja todella antaa kaupungin näyttää ja tuntuu keskiaikainen kylä. Nykyään, Carcassonne on UNESCON maailmanperintökohde, joka antaa sinulle tunne, että olet matkustanut ajassa taaksepäin. Tämä lumoava ja maaginen tunnelma vetää lukemattomia turisteja, jotka haluavat kokea vanhan maailman tunnelmaa.

Narbonne Carcassonne

Toulouse Carcassonne

Montpellier Carcassonne

Nimes Carcassonne

 

Carcassonne is a Beautiful Medieval Town in France

 

5. Kauneimmat keskiaikaiseen kaupunkiin – Heidelberg, Saksa

Heidelberg sijaitsee aivan asuttava alueella. Itse asiassa, alueella on asunut ihmisiä jo vuosia. Läheisyys joen Neckar ja suotuisia olosuhteita ovat tehneet paikka hyvän kodin. Koko vuoden, Heidelberg on ollut keskus ihmiset. Itse asiassa, tämä on nähtävissä tunnelma ja arkkitehtuuri kaupungin. Hieno Barokkityylinen kaupungin keskusta ja uskomaton linna ovat vain kaksi asiaa, jotka osoittavat, rikkautta ja suuruutensa alue on kehui koko ajan. Hieldberg ei ole tavoite toisen maailmansodan aikana, mikä tarkoittaa, että se vielä kantaa paljon sen historiasta. Ottaa kuljeskella tämän hämmästyttävän sijainti ja nähdä kaikki se on tarjottavanaan.

Frankfurt Heidelberg Junat

Stuttgart Heidelberg Junat

Nürnberg Heidelberg Junat

Bonn Heidelberg Junat

 

Heidelberg Germany Most Beautiful Medieval town

 

6. Bern, Sveitsi

Kun se tulee keskiaikaisista kaupungeista Keski-Euroopassa, Bern Sveitsissä on on-vierailun. Ihana, vanha kaupunki on yksi kauneimmista kaupungeista Euroopassa. Se on täynnä pelihalleja, jotka juontavat juurensa keskiajalle ja suihkulähteitä, jotka kuvaavat erilaisia taiteellisia luvut. Itse asiassa, kun se tulee taidetta, Bern on yksi suurimmista kokoelmista taidetta taiteilija Paul Klee. Lisäksi arkkitehtoninen kauneus ja historialliset rakennukset kaupungissa, on myös ihana joki läpi. Joen Aare menee kaupungin läpi ja tekee siitä erittäin viehättävä. Mark Bern on paikka tutkia seuraavalla matkallasi Sveitsiin.

Zurich Bern Junat

Geneve Bern Junat

Interlaken Bern Junat

 

Bern Switzerland is one of the Most Beautiful Medieval towns

 

7. Kauneimmat keskiaikaiseen kaupunkiin – Pyhä Gimignano, Italia

Pyhä Gimignano on oppikirja hill town Toscanasta. Se vetää tuhansia kävijöitä sen keskiaikainen Italian katso. Tärkein nähtävyys San Gimignano on horisonttiin henkeäsalpaava tornit, jotka juontavat juurensa 14-luvulla. Kun alue kuului oikeusvaltion Firenze, kaikki vaan neljätoista seitsemänkymmentä kaksi tornia tuhoutuivat. Tänään kaupunki on UNESCON maailmanperintökohde, ja se on pakko nähdä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Italian rikkaasta ja kiehtovasta historiasta.

Firenze San Gimignano Junat

Arezzo San Gimignano Junat

Pisa San Gimignano Junat

Lucca San Gimignano Junat

 

Most Beautiful Medieval Town In Europe - San Gimignano Italy

 

8. käytetty, Belgia

Monet viittaavat käytetty kuten Venetsian Pohjois. Se on täynnä kanaaleja, mukulakivisiä tiet, ja viehättävä neliöt, jotka ympäröivät huiman tornit ja kirkot. Nämä ovat vain muutamia niistä nähtävyyksistä, jotka tuovat tuhansia turisteja tähän kiehtovaan kaupunkiin. Kävely läpi Brugge jättää sinut kunnioitusta on sekoitus luonnon ja arkkitehtonisia ihmeitä. Ei ole pulaa keskiaikaisia rakennuksia kaupungissa, ja voit olla varma, että vierailla tämän kaupungin jättää sinut hämmästynyt kauneutta ja rauhaa alueella säteilee.

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Halle kaksi Brugge Junat

Gent Brugge Junat

 

Bruges Belgium Canal

 

9. Kauneimmat keskiaikaiseen kaupunkiin – Lillafüred, Unkari

Lillafüred on täydellinen fuusio luonnon ja keskiaikainen arkkitehtuuri. Vieressä Järvi Hamori Unkarissa, se on seuraavasta paikka. Se oli alun perin rakennettu kuin keinona Count Andras Bethlen. kuitenkin, ajan, se tuli kaupunki, ja ihana hotelli. Hämmästyttävä linna on vesiputouksen ympäröimä, luonnon luolia, vaellusreitit, ja jopa riippuvat puutarhat. Kuten näet, Lillafüred on täydellinen kohde luonnon ystäville.

Lillafured Most Beautiful Medieval towns in Europe

 

10. Montepulciano, Italia

Käydessään läpi aurinkoisen ja viehättävän Toscanan mäkiä, saatat tullut, kun keskiaikainen kaupunki vuoristossa – Montepulciano. Se on kaikki mitä voi toivoa alkaen italialainen kylä. Tärkeimmät nähtävyydet ovat asioita, kuten uskomattomia viiniä, vanha linna seinät, herkullista ruokaa, ja vaikka lämpö jouset. Se on todella viehättävä paikka, että muistat ikuisesti. Varmista pysähtyä jos olet koskaan kautta kulkeviin Italia.

Siena Montepulciano Junat

Grosseton Montepulciano Junat

Firenze Montepulciano Junat

Rooma Montepulciano Junat

 

Montepulciano Italy old city

 

Kun se tulee keskiaikaisia kaupunkeja, Eurooppa on täynnä niitä. Ottaen aika käydä nämä lahtia kulttuuri ja historia rikastuttavat näkemyksiä siitä, mitä ihmiset pystyvät. Varaa Kouluttaa ajallaan ja käydä sitä eniten kiinnittää kiinnostusta.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Kauneimmat keskiaikaisista kaupungeista Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-medieval-towns-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)