Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 27/03/2021)

Matkustaa lasten kanssa voi olla joko painajainen tai paras aika elämääsi. Kiitos pienokaiset vaativa luonteensa ja toiveemme hemmotella heitä, ei yleensä mitään keskitietä. kuitenkin, on olemassa tapoja, joilla voit tehdä lasten kanssa matkustaville helpompaa itse. Paras tapa tehdä se on varmistaa nuorille aina jotain tekemistä tai nähdä. Jotta voisit pitää ne käytössä, olemme koonneet luettelon 5 parhaisiin nähtävyyksiin lapsille Euroopassa. Voit helposti saavuttaa nämä kohteet junalla. Katsotaan:

 

Sekä lapsille Italiassa

Italia tarjoaa muutama fantastinen nähtävyys lapsille, jos koet historiallinen nähtävyyksiä ei innosta heitä. Sisään Viserba huvipuisto, he voivat nähdä nähtävyyksiä Italia pienoiskoossa! Puisto on myös Merry-go-round, leikkikenttä, eri laitteissa, ja elokuvateatteri. Vaihtoehtoisesti, Jos huomaat Rooma, voit mennä Hydromania vesipuisto. Aivan Rooman, se lupaa lukuisia dioja ja vesi hauskaa, mikä tekee siitä täydellisen lapsille.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Bologna Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Sekä lapsille Englannissa

Warner Bros. Studios Making of Harry Potter is one of the 5 Best Attractions for Kids in Europe

 

Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä lapsille Englannissa on Warner Bros. studiot Harry Potterin teko kiertue Lontoo. kuitenkin, nuorille tutkimusmatkailijat kiinnostunut ihmeitä luonto, Lontoon Natural History Museo on loistava valinta. On paljon lapsiystävällisiä näyttelyitä, jossa he voivat oppia dinosaurukset ja aurinkokunta. Se on hyvä kokea joka tekee Lontoon tutustumisen arvoinen perheet.

 

Sekä lapsille Alankomaissa

Amsterdam yleensä ei suositella perheystävällinen määränpää, mutta se ei tarkoita sitä ei voi olla näin. Lapsille, ehkä kaikkein jännittävä paikka on Luonnon Mestari tai taiteilijoiden. Se on massiivinen eläintarha, jossa on akvaario, leikkikentillä, Eläinmuseo, ja planetaario. Se sisältää yli 900 eläinlajeja!

Vaihtoehtoisesti, voit suunnata Efteling Kaatsheuvel. Se on suurin teemapuisto maassa, jossa fantasia teema ja keskittyminen myyttejä ja legendoja. On olemassa monia laitteita ja viihdettä lapsille, jotka ovat ihastunut satuja.

 

 

Belgia

Kun se tulee viihdettä lapsille, Belgia tarjoaa teemapuisto, Plopsaland. Se on värikäs, täynnä vuoristoratoja ja leikkikentillä, ja on erilaisia ​​teemoja jokaiselle lapselle nauttia. Sillä on myös maatila eläimet, joita lapset voivat käydä, sekä teatteri- ja veneretkiä.

Antwerpen De Pannen Junat

Bryssel De Pannen Junat

 

 

Ranska

Disneyland France

 

Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä lapsille on epäilemättä Disneyland. Se ei saa mitään parempaa kuin yksi Pariisi. Se on suosituin teemapuisto koko Euroopassa syystä. On viisi teema-aluetta, sekä monia laitteita ja nähtävyyksiä. Jotkut heistä kuuluu Parc Asterix, Pirates of the Caribbean, Buzz Lightyear Laser Blast ja se on pieni maailma. Käynti Pariisi ja Ranska lasten kanssa ei ole täydellinen ilman Disneyland.

Paris Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Bryssel Disneyland Marne-la-Vallée Junat

 

Valmiina on unohtumaton loma koko perheelle? Käydä joitakin 5 parhaisiin nähtävyyksiin lapsille Euroopassa listaltamme, ja sinulla on hauskaa. Varmista suunnitella lomaa ja varaa junaliput ajallaan!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-attractions-kids-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)