Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/03/2021)

Baareja elävää musiikkia pop up kaikkialla Euroopassa, tarjoamalla tapa tappaa aikaa vilkas paikka, jossa juomia ja lauluja virtaavat ilmaiseksi. Jos haluat pitää hauskaa kaupungissa junamatka, meillä joitakin ehdotuksia. Tässä parhaat 5 baareja elävää musiikkia ympäri Eurooppaa:

 

1. Elävää musiikkia Levykauppa, Pariisi, Ranska

Record Shop on yksi parhaista baareja elävää musiikkia Ranskassa. Se on aivan Bastille metroasema. Ei vain se helppo päästä, mutta se on myös erittäin viihtyisä. Baarissa on edessä, ja sen takana on todellinen konserttilava musiikkipaikka, sen takana on piilotettu yleisötila.

paikalliset suosittelevat saada varaus jos vierailet tässä elävän musiikin baarissa on matkan tarkistuslista. Koska Vapaa pääsy, se voi olla vaikea saada paikka baarissa. Kun olet, voit nauttia kaikkia musiikkilajeja, täysin elävää.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

2. Elävää musiikkia Liquid, Luxembourg City, Luxemburg

Luxemburg pystyy 5 Paras baareja elävää musiikkia

Mielenkiintoinen baari elävää musiikkia hiljattain esittänyt Luxemburg kartalle eurooppalaisten yöelämä. neste Cafe sijaitsee luonnonkauniilla Grund alueen Luxemburg. Jos sinulla on sekä cocktail juovat ja veneet olut ystäville matkasi puolueen, tämä on oikea paikka mennä.

Vaikka olet nauttia hyvin lyhytaikaista oleskelua Luxemburgissa, saat todennäköisesti voi saada kiinni eläviä musiikkiesityksiä nestesilikonista tiistaisin ja torstaisin. Jos olet weeknight soturi, tämä on paikka sinulle.

Bonn Amsterdam Junat

Antwerpenin Amsterdam Junat

Hampuri Amsterdam Junat

München Amsterdam Junat

 

3. Walls, Rooma, Italia

Voitteko kuvitella löytää uusi paikallinen baari elävää musiikkia käydä joka ilta aikana Euroopan loma? Tulla sisään Walls, yksi Rooman legendaarinen elävän musiikin baarit, kanssa keikkoja joka ilta.

Baarin historiallisella paikalla aivan San Lorenzo opiskelija alue tarkoittaa voit tavata monia mielenkiintoinen paikalliset. Yleensä ottaen, aitoja Roman kokemus, Le Mura on on-vierailun - tahansa ilta.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

4. Papukaija, Lontoo, Iso-Britannia

Ilmeisesti, Idris Elba tietää, mitkä ainesosat yhdistää osaksi fantastinen baari elävää musiikkia. Hänen ylellisyyttä bar, Papukaija, sijaitsee Aldwych ja tarjoaa yksinomainen kokemus.

Vaikka talon bändi asettaa näyttämön upeat esitykset, et halua missata herra. Elban säännöllinen dj. Aivan oikein - Hollywood näyttelijä usein osallistuu hauskaa suorittamalla dj, baariin suojelijoita iloksi. Kirkkaanvärisin cocktaileja kirkastaa tuulella edelleen tässä trooppisessa lintu-teemalla elävää musiikkia baarissa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

5. Waterhole, Amsterdam, Alankomaat

Iloksi turistit ja paikalliset asukkaat rakastavat tätä elävää musiikkia baarissa, Waterhole on ollut olemassa yli 25 vuotta. Aina kun sinä vierailla Amsterdam, se on jotain tarjottavaa sinulle, jopa päiväsaikaan. Aurinkoisena päivänä, Ei ole mitään parempaa kuin rentouttava baarin tilava terassi.

Jos helppous on korkealla teidän prioriteettiluettelon, Waterhole vie kruunu paras baari elävää musiikkia Amsterdamissa. Koska sen keskeinen sijainti, se on usein täynnä. Toinen syy, miksi väkijoukkoja rakastavat sitä on happy hour, joka kestää 9 pääministeri!

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

Waterhole Elävää musiikkia baarissa Amsterdamissa Hollannissa

 

 

Käynti tahansa Paras elävän musiikin baarit on täydellinen tapa aloittaa tai lopettaa Eurooppa junamatka, niin Varaa liput nyt!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Paras baareja elävää musiikkia Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-bars-live-music-europe%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)