Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Olitpa olut rakastaja haluavat ottaa intohimosi on tie tai sinulla on jo matka Eurooppaan on kirjat, ottaa katsoa Olut Route Train – Parhaat oluet Euroopassa Junalla. Et tule pettymään! vieläkin parempi, jokainen ehdotuksemme on helposti junalla. Ei ajo- välttämätön, mikä tarkoittaa, ettei huolia. Vain hauskaa!

 

Olut Reitti Junalla – Parhaat oluet Euroopassa: Juna-asemalla!

Yksi asia, jota et ehkä ymmärrä, on se, että hyvä olut Reitti junalla löytyy monia rautatieasemat. Sheffield Tap on yksi parhaista, featuring noin 30 tynnyrit ja luonnoksia - joista osa korosta valikoima paikallisia ja suhteellisen harvinaisia ​​panimoiden. Voisit junaan ja mennä käymään jotkut heistä ... tai vain pysyä paikallaan ja viettää enemmän aikaa näytteenotto niitä. Kuinka siistiä?!

 

The Sheffield beer Tap

Olut Reitti Junalla – Parhaat oluet Euroopassa: Delirium Village Brysselissä, Belgia

Pink Elephant Best Beers in Europe

Nyt, tämä on yksi, että olen itse ollut liian kun kävin Brysselissä ja mieheni oli lähetystyöhön löytää Parhaat oluet Euroopassa. Kärki: Seuraa vaaleanpunainen norsu!

Olen kotoisin Etelä-Afrikka ja oli tunne hieman koti-ikävää Brysselissä vieraillessaan. Niin, Tilasin itselleni linna Lite kotoa. Tietysti, he olivat sitä varastossa! Tämä ei ole yllätys, sillä delirium Cafe tunnetaan pitkästä olut lista, seisovan 2,004 erimerkkisiä tammikuussa 2004 kuten kirjattu Guinnessin ennätysten kirjaan. Tarjolla oluita yli 60 maat!

Tanko sijaitsee pienellä kujalla nimeltään Impasse de la Fidélité / Getrouwheidsgang, vain muutaman sadan metrin päässä Grand Place. The Jeanneke Pis patsas on kadun toisella sisäänkäynnin.

Baarissa Nimi tulee oluesta juoppohulluus, jonka Pink Elephant symboli myös koristaa kahvilassa sisäänkäynti.

Rautatieasema on a 10 minuutin kävelymatkan päässä kahvila, joten ei ole ihme, se on tallennettu Olut Route Train – Parhaat oluet Euroopassa.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

Olut Reitti Junalla – Parhaat oluet Euroopassa: Ye Olde Cheshire Cheese vuonna Lontoo, Englanti

Ye Olde Cheshire Cheese place sign

 

Rakastamme historiaan joka tulee tämän juominen retkikunta. Rehellisesti, Tämä pub ei ole suurin valikoima verrattuna joihinkin naapureihinsa. Mutta mitä siitä puuttuu määrällisesti se kompensoi sen laadusta historiansa liitetty siihen. Legenda kertoo, että munkit keitetty päällä ennen kuin siitä tuli pubi. Samuel Johnson ja Charles Dickens joivat täällä, joten sinun tulee jakaa hautua historian pysähdyspaikan.

Perustaminen omistaa tällä hetkellä Sam Smith Old Brewery. Heidän pubit ovat go-kauniita rakennuksia, perinteiset ale, ja kodikkaat sisätilat. Ei ole suuria merkkejä, vain loistava tarjonnasta oman panimon Tadcaster, Yorkshire.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Olut Reitti Junalla – Parhaat oluet Euroopassa: Pilsner Urquell panimo Pilsen, Tšekin tasavalta

Drink the Best Beers in Europe with your friends

 

Vaikka panimo on modernisoitu vuodesta 1993, kilometrejä ikääntyminen kellareissa, jotka jäävät maanalainen ovat osa matkan. Maanalainen röyhtäys päättyy avoimeen puuhappoon ja pari valtavaa tyyppiä olevaa tynnyriä, joita käytettiin kaikkien Pilsner Urquellin vanhentamiseen..

Olut piestä vuorattu Super tynnyri on, melko yksinkertainen, paras lagerolut olemme koskaan maistaneet. Ja sinun pitäisi testata sitä itse! Pilsner Urquell panimo kutsuu viettämään ainutlaatuista kiertueella. Saat kokea seikkailua ja viihdettä historiallisen kellareissa, oppia keittäminen ja maku erinomainen lager, tietysti!

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Olut Reitti Junalla – Parhaat oluet Euroopassa: Saksa (EI Munich)

Voimmeko antaa teille salaisuuden? Paras olut Saksassa ei sisään München. Saksa on valtava valikoima poikkeuksellisia oluita. Vaikka monet maan jokapäiväistä brews ovat hämmästyttävän hyviä. Mutta ei joka olutta voi olla erinomainen, jopa maassa, jossa olut on legenda. Jos etsit lajikkeen ja pidät olutta luonnetta ja hellepäivä, tee itsellesi palvelus ja suunnitella kiertue Baijerin takamaalle, missä olut on osa paikalliseen kulttuuriin ja on keitetty oikeiden ihmisten kanssa tarinoita kerrottavanaan.

Köln Frankfurt Junat

München Frankfurt Junat

Hannover Frankfurt Junat

Hampuri Frankfurt Junat

 

Ala-Baijeri – Niederbayern

Ala-Baijeri - Niederbayern

 

Tämä venyttää alueella Münchenin itäpuolella kulkee Baijerin metsä Itävallan ja Tsekin rajamailla ja on yksi vähiten matkustaneet Saksan alueet. Tämä jo yksistään tekee Niederbayern houkuttelevan määränpää, mutta historia ja kulttuuri olutta tehdä siitä entistä houkuttelevamman.

Seitsemänkymmentäyksi pientä ja keskikokoista panimoa käyttää tässä osassa Baijeri. Jotkut heistä juontavat 1400. Yksitoista heistä oli joko perustettu kirkko, ajaa luostarit, tai omistama aatelisto. Kolme edelleen liikennöi Saksan paronit ja yksi vanhimmista luostarin panimo maailmassa. Alempi Bavaria on piilotettu aarre kun se tulee olutta.

 

Haluatko saada parhaat oluet Euroopassa? (Vastuullisesti tietenkin!) Varaa sitten matkalle Tallenna juna Ei ole olemassa riutunut piilotettuja maksuja, mikä tarkoittaa lisää rahaa oluen!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-beers-route-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)