Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 26/09/2020)

Niin olet vihdoin tehnyt sen. Olet laittanut sisään lomallesi töissä, ostanut lentoliput ja suuntasi yli Unkarissa hyvin ansaittua loma. Ja vaikka se on ihan hyvä – kuitenkin, Budapest on kaunis kaupunki – älä aliarvioi itseäsi vain kiinni pääkaupunkiseudulla. Euroopassa on hyvät yhteydet ulottuu tuhansien vaihtoehtoja junamatka, ja tämä koskee myös Unkarissa. Joten kun olet nähnyt Szechenyi kylpylälaitokset ja nautti pint klo Beer Spa, pää pois kaupungista yksi näistä 3 Paras Budapest päiväretkiä junalla.

 

1. Debrecen, Unkari

Toiseksi suurin kaupunki Unkarissa ja tunnetaan myös pääkaupunki Unkarin suuren tasangon, Tämä vilkas kaupunki on koti 200,000 ihmiset. Historiallinen ja kaunis, Debrecen on vain 2 tuntia ja 15 minuutin päässä Budapestista junalla. Sen läheisyydessä tekee tästä erinomainen ehdokas Budapest päiväretkiä junalla.

Suurkirkossa Debrecen on kaupungin keskipiste, ja toimii symbolina protestantismin Unkarissa. On olemassa myös lukuisia museoita voit vierailla, kuten Deri Museum, joka taloa joitakin historiallisimmista kappaletta kaikissa Unkarissa.

Älä unohda kokeilla joitakin paikallinen ruoka ja viiniä, yhtä hyvin. Jos olet todellinen sommelier, voit valita “Bikaner”, paikallisesti tuotettua viiniä, joka kääntää “Bullin verta”. Se on valmistettu Unkarissa, kuuluisan ’laakso kauniita naisia’ alue. yum!

Jos olet fani kylpylä, Debrecen myös on sinulle kuulu. Kun lähtö perinteestä, the Aquaticum Spa is more like an indoor vesipuisto. Mukana korkea kaareva katto ja värikäs vesiliukumäkiä, these thermal baths are fun for the whole family.

Debrecen, Unkari Monument

 

2. Budapestin parhaat päiväretkiä Train: Wien, Itävalta

Tästä seuraava merkintä Budapestin päiväretkiä junalla, lähdemme Unkarissa kokonaan ja menossa Itävallassa, Unkarin Länsi naapuri. Itävallan pääkaupunkiin, Vienna on upea kaupunki ja asuu yli 2 miljoonaa asukasta. Kuten suuri osa Unkari, Wien sijaitsee myös Tonavan. Toisin pikkukaupungin, kuitenkin, Wien on täynnä eri lähiöissä, museot, nähtävyydet, ja lajikkeet elintarvikkeiden.

Tunnetaan napa kulttuurin ja taiteen, it also sports a thriving coffee scene and you’ll find hundreds of cafes along its winding streets. Wien on myös koti Schonbrunnin, the summer residence of the Hapsburgs and one of many grand buildings throughout the city.

Jos olet matkoilla talvella, Wien on pakko pysähtyä sen joulumarkkinat. Nämä mielikuvitukselliset markkinat ovat suorastaan ​​maaginen tuikkivat värivalot, hot Glögi, ja lämmin comfort food.

Vaikka matka on pitkä päiväretki Budapest junalla, on olemassa nopeita vaihtoehtoja nonstop vaihtoehtoja. vieläkin parempi, saat tarkistaa toisessa Euroopan maassa pois bucket list.

Budapest Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Wien on ehdoton Budapestin päiväretkiä junalla

 

3. Budapestin parhaat päiväretkiä Train: Wiener Neustadt, Itävalta

vihdoin, olemme tullut viimeisen merkinnän, keskikokoinen kaupunki sijaitsee Wienin eteläpuolella. Joo, oikein, olemme lisänneet toinen itävaltalainen päiväretki tähän luetteloon. Miten niin? Hyvin, koska Wiener Neustadt (syrjään saamasta humoristinen nimi), on vilkas kaupunki lähes 50,000 ihmiset, and it’s got it all in terms of things to do.

Joka sijaitsee vain 30 km Wienistä ja erittäin lähellä Unkarin ja Itävallan rajalle on täydellinen Budapestin päiväretkiä junalla, Tämän kaupungin historiasta on pullollaan taisteluita valvontaa eri valtakuntien. Huolimatta näistä taisteluista- tai ehkä juuri niistä – Wiener Neustadt evolved into an important military training ground with the construction of the Maria Theresa Military Academy in the 1700s.

Jättäen taakseen, Tänään Wiener Neustadt asuu paljon erilaisia ​​toimintoja, myös runsaasti ulkona vaellus ja puistot. Voit käydä Myra Falls noin upea vaellus, tai suunnata Gesaeuse kansallispuisto to take in the fresh air.

Kaupungissa on myös monia muistomerkkejä, museot, ja gallerioita omistettu havainnollistaa kaupungin historiasta. Jos tämä kaikki kuulostaa liian paljon sinulle – ole huoleti. Kun koko päivän toimintaa suunnata Linsberg Aasian Therme Spa, jossa on mahdollisuus jäähtyä (tai lämmetä!) ja rentoutua.

Budapest Wiener Neustadt

Salzburg Wien Junat

Wien Wiener Neustadt

Praha Wiener Neustadt

 

 

bonus aihe: Praha

Tšekin pääkaupungissa on vähän liian kaukana Budapestin päiväretkiä junalla, mutta tämä kaupunki ei saa hukata. Eli jos rakastat historiaa, arkkitehtuuri, ruoka, ja juomat. Vaikka se on lähes 8 tuntia junalla Budapest, Jos olet menossa tällä tavalla se on hyvä idea matkustaa kautta Vienna (sinä tiedät, että mahtava kaupunki olemme edellä mainittiin).

Yleensä edullinen ja täynnä vanhoja rakennuksia, hyvin säilynyt keskiaikainen neliö, ja maailman vanhimmista edelleen toimivista astronominen kello, Praha on pakko tehdä teidän Euroopan loma. Ottaa rauhallisesti täällä ja nauttia kävelystä ympäri Kaarlensillalle, valmistunut 1402. Tai vielä parempi, put on your finest royal uniform and head to Vysehrad for the day to check out the ancient ruins of the former castle.

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Praha on pitkä Budapestin päiväretkiä junalla

 

bottom Line

Budapest päiväretkiä junalla ja Budapest on ihana kaupunki vierailla. Sen kaunis bulevardeja sen kuuluisa kylpylä, kaupunki ei ole yksi ikävä. Mutta tee itsellesi palvelus ja lähde aina silloin tällöin tutkia joitakin enemmän paikallisia taika itse. Olitpa siemaillen joitakin härän verta viiniä tai ohita pois uuteen maahan kokonaan, katsella nähtävyyksiä lomallasi.

Yksi parhaista tavoista tehdä Budapest päiväretkiä junalla – Nauti ja turvallisuutta matkustaa junalla ja käyttö Save A Train!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “3 Budapestin parhaat päiväretkiä Train” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-budapest-day-trips-train%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)