Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/08/2021)

Niin olet vihdoin tehnyt sen. Olet laittanut sisään lomallesi töissä, ostit lentoliput, ja lähti Unkariin ansaitulle lomalle. Ja vaikka se on ihan hyvä – kuitenkin, Budapest on kaunis kaupunki – älä myy itseäsi lyhyeksi pysymällä vain pääkaupungissa. Eurooppa on hyvät yhteydet maanosa, jossa on tuhansia vaihtoehtoja junalla matkustamiseen, ja tämä koskee myös Unkarissa. Joten kun olet nähnyt Szechenyi kylpylälaitokset ja nautti pint klo Beer Spa, pää pois kaupungista yksi näistä 3 parhaat Budapestin päivämatkat junalla.

 

1. Debrecen, Unkari

Toiseksi suurin kaupunki Unkarissa ja tunnetaan myös pääkaupunki Unkarin suuren tasangon, Tämä vilkas kaupunki on koti 200,000 ihmiset. Historiallinen ja kaunis, Debrecen on vain 2 tuntia ja 15 minuutin päässä Budapestista junalla. Sen läheisyydessä tekee tästä erinomainen ehdokas Budapest päiväretkiä junalla.

Suurkirkossa Debrecen on kaupungin keskipiste, ja toimii symbolina protestantismin Unkarissa. On olemassa myös lukuisia museoita voit vierailla, kuten Deri Museum, joka taloa joitakin historiallisimmista kappaletta kaikissa Unkarissa.

Älä unohda kokeilla joitain paikallinen ruoka ja viiniä, yhtä hyvin. Jos olet todellinen sommelier, voit valita “Bikaner”, paikallisesti tuotettua viiniä, joka kääntää “härän verta”. Se on valmistettu Unkarissa, kuuluisan ’laakso kauniita naisia’ alue. yum!

Jos olet fani kylpylä, Debrecen myös on sinulle kuulu. Kun lähtö perinteestä, Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila vesipuisto. Mukana korkea kaareva katto ja värikäs vesiliukumäkiä, Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila.

Debrecen, Hungary Monument

 

2. Budapestin parhaat päiväretkiä Train: Wien, Itävalta

Tästä seuraava merkintä Budapestin päiväretkiä junalla, lähdemme Unkarissa kokonaan ja menossa Itävallassa, Unkarin Länsi naapuri. Itävallan pääkaupunkiin, Vienna on upea kaupunki ja asuu yli 2 miljoonaa asukasta. Kuten suuri osa Unkari, Wien sijaitsee myös Tonavan. Toisin pikkukaupungin, kuitenkin, Wien on täynnä eri lähiöissä, museot, nähtävyydet, ja lajikkeet elintarvikkeiden.

Tunnetaan napa kulttuurin ja taiteen, Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila. Wien on myös koti Schonbrunnin, Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila.

Jos olet matkoilla talvella, Wien on pakko pysähtyä sen joulumarkkinat. Nämä mielikuvitukselliset markkinat ovat suorastaan ​​maaginen tuikkivat värivalot, hot Glögi, ja lämmin comfort food.

Vaikka matka on pitkä päiväretki Budapest junalla, on olemassa nopeita vaihtoehtoja nonstop vaihtoehtoja. vieläkin parempi, saat tarkistaa toisessa Euroopan maassa pois ämpärilista.

Junat Budapestista Wieniin

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Vienna is a must Budapest day trips by train

 

3. Budapestin parhaat päiväretkiä Train: Wiener Neustadt, Itävalta

vihdoin, olemme tullut viimeisen merkinnän, keskikokoinen kaupunki sijaitsee Wienin eteläpuolella. Joo, oikein, olemme lisänneet toinen itävaltalainen päiväretki tähän luetteloon. Miten niin? Hyvin, koska Wiener Neustadt (syrjään saamasta humoristinen nimi), on vilkas kaupunki lähes 50,000 ihmiset, Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila.

Vain 30 km: n päässä Wienistä ja hyvin lähellä Unkarin ja Itävallan rajaa on täydellinen Budapestin päiväretki junalla, Tämän kaupungin historiasta on pullollaan taisteluita valvontaa eri valtakuntien. Huolimatta näistä taisteluista- tai ehkä juuri niistä – Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila.

Jättäen taakseen, Tänään Wiener Neustadt asuu paljon erilaisia ​​toimintoja, myös runsaasti ulkona vaellus ja puistot. Voit käydä Myra Falls noin upea vaellus, tai suunnata Gesaeuse kansallispuisto Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila.

Kaupungissa on myös monia muistomerkkejä, museot, ja gallerioita omistettu havainnollistaa kaupungin historiasta. Jos tämä kaikki kuulostaa liian paljon sinulle – ole huoleti. Kun koko päivän toimintaa suunnata Linsberg Aasian Therme Spa, jossa on mahdollisuus jäähtyä (tai lämmittelyä!) ja rentoutua.

Budapestista Wiener Neustadtiin

Salzburg Wien Junat

Wienistä Wiener Neustadtiin

Prahasta Wiener Neustadtiin

 

 

bonus aihe: Praha

Tšekin pääkaupungissa on vähän liian kaukana Budapestin päiväretkiä junalla, mutta tämä kaupunki ei saa hukata. Eli jos rakastat historiaa, arkkitehtuuri, ruoka, ja juomat. Vaikka se on lähes 8 tuntia junalla Budapest, Jos olet menossa tällä tavalla se on hyvä idea matkustaa kautta Vienna (sinä tiedät, että mahtava kaupunki olemme edellä mainittiin).

Yleensä edullinen ja täynnä vanhoja rakennuksia, a hyvin säilynyt keskiaikainen aukio, ja maailman vanhimmista edelleen toimivista astronominen kello, Praha on pakko tehdä teidän Euroopan loma. Ottaa rauhallisesti täällä ja nauttia kävelystä ympäri Kaarlensillalle, valmistunut 1402. Tai vielä parempi, Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila.

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

Prague is a long Budapest day trips by train

 

bottom Line

Budapest päiväretkiä junalla ja Budapest on ihana kaupunki vierailla. Sen kaunis bulevardeja sen kuuluisa kylpylä, kaupunki ei ole yksi ikävä. Mutta tee itsellesi palvelus ja lähde aina silloin tällöin tutkia joitakin enemmän paikallisia taika itse. Olitpa siemaillen joitakin härän verta viiniä tai ohita pois uuteen maahan kokonaan, katsella nähtävyyksiä lomallasi.

Yksi parhaista tavoista tehdä Budapest päiväretkiä junalla – Nauti ja turvallisuutta matkustaa junalla ja käyttö Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “3 Budapestin parhaat päiväretkiä Train” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://Aquaticum Spa on enemmän kuin sisätila Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)