Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 12/03/2021)

Matkailijat etsivät paras kanava ja jokilaivalla juhlapyhät Euroopassa voivat huoletta Euroopassa on loistava nähtävyydet. kuitenkin, tietää minne mennä paras purjehdus loma koskaan, sinun täytyy tehdä tutkimusta. On viisi maata fantastinen Canal ja jokilaiva lomatarjontaa.

Voit käydä niitä kaikkia, tai valitse se, joka miellyttää sinua eniten. Mikä varmaa, että olet menossa on noin kuuluisa kanavien ja jokien ratsastaa nämä vapaapäivät. Tässä ovat viisi parasta parhaan kanavan ja jokilaiva lomia Euroopassa:

 

1. Kanava ja jokilaivalla juhlapyhät Ranska

Ranska on kaunis maa monia mahdollisia kohteita kanavan tai jokiveneen loma-. Muutama Ranskan alueiden erottuvat tältä osin: Midi, Akvitanian alueella, ja Camarguen. Jokainen niistä on ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Ensimmäinen on Canal du Midi, maailmanperintökohde ja vanhin keinotekoinen vesiväylä Euroopassa että yhä seuraa alkuperäisen kurssin. Tämä Pierre Paul Riquetin työ valmistui vuonna 1681. Matkan varrella, risteilyt alas Midi, näet Le Somail ja Carcassonne, kaksi viehättävää keskiaikainen siirtokuntia. Ja jos rakastat hyvää ruokaa ja hyvän viinin, voit kokeilla Midi kuuluisan Minervois ja Corbieres, ja cassoulet, a paikallinen herkku.

Etelä Ranskan Camarguen on hieman moderni, kaunis aurinkoinen ilmasto ja läheisyys Välimerelle. Kun olet matkoilla Camarguessa, voit tutkia rehevä luonto ja linnusto. Lisäksi, kaupunkialueilla on myös viehättävä pikku kahviloita nähdä.

vihdoin, Aquitaine poimii sydämesi kun risteily kautta uhkea laaksojen, katsokaa sen vesiputouksia ja henkeäsalpaavia kallioita. On monia reittejä ottamaan, kuten purjehdusta alas joen Charente. Ranskassa, jokainen polku otat on lumoava, ja kokee sen täysin hieno tunne.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

 

2. Kanava ja jokilaivalla juhlapyhät Italia

Kun ajattelet kanavat ja Italiassa, ensimmäinen asia, joka tulee mieleen on Venetsia. Venetsian laguunin on valtava, leikata läpi kanavia, ja se tarjoaa ainutlaatuinen kokemus matkailijoille jotka rakastavat veneilyä. Mutta vielä enemmän kuin purjehdus kanavat Venetsian itse, Italian rannikolla on korosta itseään.

Aluksi, voit vierailla lumoava saarilla Torcelloon, Burano, ja Muranon että on paljon tarjottavaa. Jos haluat, viettää aikaa yhdessä niiden monista erikoisliikkeitä. Jos ei, voit aina purjehtia kaupunkiin Venetsian itse. Jokainen vesitie on kaunis ketään, varsinkin kun sää on hyvä. Siirtyä Brentajoen tai Sile-joen luonnonkaunis matkat Italian maaseutu.

Italian sai paljon tarjottavaa kauniine joet, ja kanavat Venetsian ovat must see. Jos haluat nähdä parhaan eurooppalaisen nähtävyyksiä ja hienoja vesistöjä, löydät ne Italiassa.

Firenze Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

Firenze Pisa Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

 

3. Kanava ja jokilaivalla juhlapyhät Saksa

Canal and River Boat Holidays in Germany

 

Saksa ei ehkä ole ensimmäinen paikka ajattelet kun paras kanava ja jokilaiva lomia Euroopassa mainitaan. kuitenkin, Tämä maa on kaukana puuttuu kauniissa vesistöt tutkia. Kaksi aluetta erottuvat muusta: Mecklenburg ja Brandenburg, heidän lumoava kanavat ja järvet ympäröivät reheviä metsiä.

Mikä varsinkin viehättävä on, että matkan varrella voi nähdä upeat palatsit, keskiaikaiset linnat, ja viehättävä vanhojen kaupunkien. Ja ne, jotka rakastavat luontoa, epäilemättä nauttivat koskemattomasta erämaasta ja villieläinten rikkaus.

Berliini itsessään on enemmän siltoja kuin jopa Venetsiassa tekee, ja lähes 100 kanavat tutkia. kuitenkin, saksan kanava ja jokilaiva loma seikkailu voi myös ottaa sinua kohti Potsdam ja Brandenburg. Älä missaa mahdollisuutta tutustua Saksassa tämän ainutlaatuisen ja rentouttava tapa.

Berliini Potsdam Junat

Berliini Hampuri Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Berliini München Junat

 

4. Belgia

Belgiassa on suuri bonus puolella, kun on kyse Euroopan parhaista kanava- ja jokiveneistä. Tämä bonus on Flanderin alueen ja kauneuden sen vesiväylien. Kun taas Belgian vesistöt eivät ole perinteisiä siinä mielessä avautuu henkeäsalpaava maalaismaisemassa, ne voivat varmasti vie joitakin jännittäviä paikkoja.

Esimerkiksi, Brugge on ehdottomasti vierailun arvoinen, ja tutkimalla sen kanavat tekee matkaa entistä jännittävämmäksi. Bruggen ilmassa on tietty romantiikka, samanlainen kuin Venetsia. Ja viehättävä keskiaikainen rakenteisiin ja suklaata kaupat vain lisää ilmapiiri.

Sitten on Ypres, upea paikka täynnä historiallisesti merkittävä ja ainutlaatuinen Flanderin nähtävyydet, äänet, ja makuja. Sail tiesi herkullisia belgialaisen käsintehtyä suklaata, tai elinvoimainen ja vahva belgialaisia ​​oluita. Maa toivottaa sinut tervetulleeksi puhtaalla ilolla kaikille aisteille.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

 

5. Alankomaat

Netherlands Best Canal and River boat Holidays

Ei luetteloa paras Euroopan kohteisiin voi olla täydellinen ilman Alankomaita. Se sisältää kohteita, jotka tarjoavat parhaan kanavan ja jokilaiva lomia Euroopassa. Maan vesistöjen oli löydettävä paikkansa luettelossa, koska sen upeat näkymät, Matkailureitit, ja helppous ja rauhallisuus purjehdus.

Hollannin maaseutua ja sen vesistöt tarjoavat hieno kokemus. Ehkä mikään muu paikka ei voi ylpeillä niin sujuvalla purjehduksella pieniä kyliä ja niin monien kauniiden nähtävyyksien vieressä. Kuvittele ohi perinteisen näköinen Hollantilainen tuulimyllyt, niiden tunnistettavissa ulkonäkö ja charmi. Kuvitella katsomalla tulppaanit huojuvat tuulessa kulkiessaan Friisi alue.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

Suunnittelee Riverboat loma Euroopassa? Varaa Junaliput Save A Train ja nauti!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-canal-river-boat-holidays%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)