Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/08/2021)

Amsterdam on upea kaupunki vierailla. On niin paljon nähtävää ja koettavaa tässä, että luultavasti koskaan kyllästy. kuitenkin, se olisi silti hienoa asiat sekaisin. Tämä johtuu siitä, Amsterdam on hyvä lähtökohta useiden hämmästyttävän päiväretkiä.

Niin, jos haluat mennä joitakin parhaista päivämatkoja Amsterdam, sinun täytyy valita oikea paikka. Tässä artikkelissa, pystymme kattamaan viisi päiväretkiä voit ottaa Amsterdamista. Myös, annamme sinulle kaikki tiedot mitä tarvitset ja miten päästä näihin paikkoihin junalla. Loppuun mennessä pala, sinulla on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi uskomattoman seikkailun Amsterdamissa!

 

1. Lontoo: Yksi parhaista päivämatkoja Amsterdam!

Päättäessään mennä päiväretkelle Amsterdamista, useimmat ihmiset valitsevat mitään läheisyydessä. Mitä tulee mieleen ovat kaupunkeja Alankomaissa, Belgia, ja ehkä Saksa. kuitenkin, ne harvoin päättävät lähteä Lontooseen.

Meidän mielestämme, tämä on yksi parhaista päivämatkoja Amsterdam voit ottaa. Miksi? Tämä johtuu siitä, tämä päivä matka on usein unohdetaan. Siitä syystä, voit ainutlaatuinen kokemus ilman vaivaa liikaa turisteja syrjäyttämisen tilaasi.

Sen lisäksi, Lontoo on valtava kaupunki, jossa on paljon mielenkiintoisia asioita, nähdä ja tehdä. Plus, se on täynnä historiaa ja ihmeellisiä arkkitehtuurin. Jos ei kaikki, jotka, saat myös mahdollisuuden siirtää alla kuuluisa Englantilainen kanava.

Jos päätät lähteä, tässä hieman tietoa, joita tarvitset junamatka. Se kestää noin neljä tuntia päästä Lontooseen junalla. Se on vähän pidempi, mutta koska monet ihmiset matkustavat yhtä kaukana alueita Amsterdam, se on enemmän kuin mahdollista. Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on aloittaa aikaisin ja palaa myöhään, ja päädyt, joiden koko päivän Lontoossa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

London Best Day Trips from Amsterdam

 

2. käytetty: Jossa satu alkaa

Me kaikki tiedämme, että kauneus Amsterdamin pääasiassa piilee sen kanavia ja arkkitehtuuri. kuitenkin, tiesitkö, että kaikki, joka on olemassa Brugge, Belgia? Kuitenkin, se on Brugge he kutsuvat Pohjolan Venetsiassa, ei Amsterdam!

Mikä on enemmän, Brugge ei ole ainoastaan ​​kaiken tuon, mutta on yksi parhaista satu kaupunkeja koko Euroopassa. Se tekee matkan siellä yksi parhaita ratkaisuja päivämatkoja Amsterdam.

Jos päätät mennä Brugge, saat mahdollisuuden ihmettelemään joitakin kauneimmista keskiaikaisista rakennuksista koko Euroopassa. Ja jos tämä ei riitä, Bruges ylpeilee joitakin kaikkein herkullisia käsintehty suklaa!

Kun menee Amsterdamista Bruggen, voit helposti mennä junalla. Koko matka on hyvin halpaa, ja se vie vähemmän kuin kolme tuntia päästä maaginen kaupunki.

Amsterdam Brugge Junat

Bryssel Brugge Junat

Antwerpen Brugge Junat

Gent Brugge Junat

Bruges: Where The Fairy Tale Begins

 

3. Haag: Et voi olla huomaamatta sitä!

Pois kaikki päivämatkoja Amsterdam voit ottaa, Haag on yksi, joka ei pidä hukata. Suurin syy siihen on se, että Haag on yksi Alankomaiden tärkeimmistä kaupungeista. Se on myös yksi kauneimmista.

Yksi ei pitäisi tarvita enää syitä vierailevat. kuitenkin, Jos haluat tietää enemmän, sinun pitäisi tietää, että Haagin on hyvin lähellä Amsterdam. The junamatka kestää vain noin tunnin ja se on erittäin halpa.

Haag on hallintokeskus Alankomaissa, joten voit odottaa paljon vaikuttavia rakennuksia. Kaupunki sijaitsee myös Kansainvälisen tuomioistuimen, joka on toinen pakollinen nähtävyys.

Lopussa, kun tulet Haagin, varmista, käydä Madurodam. Se on pienoiskoossa Puistossa ei varmasti jämäkkä.

Bryssel Haagiin Junat

Antwerpen Haagiin Junat

Gent Haagiin Junat

Brugge Haagiin Junat

 

 

4. Köln: Usein Missed Gem Saksa

Saksa on maa täynnä monia uskomattomia kaupunkeja. kuitenkin, harvoin ihmiset pitävät useimmat jo yksi heidän päivämatkoja Amsterdam.

Vaikka näin on, Saksa on edelleen vierailun arvoinen. Tämä pätee erityisesti, jos päätät mennä Köln, usein unohdettu helmi Länsi-Saksan. Upea kaupunki sijaitsee pankit ja yhtä upea Rein. Mikä on enemmän, Köln on talouden keskus, kulttuuri, ja matkailun Länsi-Saksan.

Jos päätät mennä tähän ihmeellinen kaupunki, joudut tuhansien vuosien historia ihailemaan. Aivan kaupungin keskustassa sijaitsee a massiivinen katedraali. Se on yksi kaikkein upeita hartauden saat nähdä koko Euroopassa.

Hyvä asia Kölnissä on, että se on vain noin kolme tuntia pois junan kautta. Niin, jos päätät mennä sinne päiväretken, tulet kaupungin aikayksikön.

Berliini Aachen Junat

Frankfurt Köln Junat

Dresden Köln Junat

Aachen Köln Junat

Cologne: An Often Missed Gem Of Germany

 

5. Päiväretki Pariisiin Amsterdam: Mitä enemmän sanottavaa?

Junamatkat Amsterdamista Pariisiin käytetään olla hyvin pitkä. kuitenkin, kuin myöhään, ne vain viimeksi noin kolme tuntia, joten Paris täydellinen kohde joku päivämatkoja Amsterdam.

Kuuluisa taidemuseoita, arkkitehtuuri, ja ruokaa, Pariisi on yksi kohde, joka ei esittelyjä kaipaa. On vähän sanottavaa tästä kuuluisa kaupunki, joka voisi entisestään romantisoida sitä tai houkutella sinut.

Eifelin Tower Versailles, Paris pullollaan kanssa käyntikohteita ja tekemistä. Valon kaupunki on suosituin kohde koko maailmassa, ja me kaikki tiedämme, miksi. Niin, älä tuhlaa aikaa lukemalla siitä ja vain mene sinne!

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Paris Best Day Trips from Amsterdam

 

Bottom Line

Nämä viisi parasta päivämatkoja Amsterdam ovat varmasti tehdä lomasta ikimuistoisen, ja koska ne ovat kaikki helposti junalla, sinulla ei ole mitään tekosyytä ei käydä, kun olet Euroopassa!

 

Ja, Jos sinulla on kysyttävää, Ota rohkeasti yhteyttä Tallenna juna!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Paras Päivämatkoja Amsterdam Junalla” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-amsterdam/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)