Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 19/08/2022)

Kuten kaikki tiedätte, Venetsia on Ainutlaatuisimpia ihana kaupunki koko Euroopassa, jos ei maailman. Italialaiset tehnyt kokonaan pois kanavien ja pienten kanavien, jotka kaikki sijaitsevat saarella. Tämä on muuttanut kaupungin yhdeksi kauneimmista paikoista Euroopassa. Mutta me kaikki tiedämme, että. Mitä monet eivät tiedä on se, että siellä on enemmän ulkopuolella Venetsia. Siksi halusimme laatia luettelon parhaista Venetsian päivämatkoista. Et tule pettymään tahansa näistä kohteista ja sightseeing. Niin, jos olet kiinnostunut menoa jännittäviä paikkoja junan kautta, jatka lukemista 7 Paras Päivämatkoja Venetsia Italiassa!

 

1. Yksi parhaista päivämatkoja Venicen: Verona

Verona on, että yksi maaginen kaupunki Veneton alueella, Pohjois-Italiassa kaikki tietävät. Shakespeare teki ikuisen kun hän päätti käyttää sitä sijainnin hänen kuuluisa Romeo ja Julia leikki. Tänään, kaupunki on erittäin suosittu, ja sillä on täysi oikeus olla.

Löydät Verona erittäin maalauksellinen, ja se on yksi paras kohteisiin päivä kiertueen Venetsiasta. Jos haluat mennä sinne junalla, löydät sen olevan paras ja nopein vaihtoehto mentäessä Venetsiasta.

Rimini Verona Junat

Rooma Verona Junat

Firenze Verona Junat

Venetsiassa Verona Junat

Verona Best Day Trips from Venice

2. Firenze

Ne, jotka rakastavat Italia tietävät, että Firenze on yksi parhaista paikoista vierailla. Se on myös yksi parhaista kohteisiin vierailla koko päivän matkan Venetsiaan.

Monet ihmiset päätyvät unohtaa, että ne voivat saavuttaa sen Venetsia, koska se on vähän kauempana. kuitenkin, pääsette Firenze Venetsiasta vain kahdessa tunnissa pikajunalla ajamalla. Siten, saat myös nähdä monia upeat maisemat hajallaan maan välillä Venetsian ja Firenzen.

Tärkeimmät asiat saat kokemusta Firenze ovat houkuttelevia kaduilla ja maailmankuulu Firenzen katedraali tai Duomo do Firenze. Kun ajatellaan, että, Florence tulee houkutteleva kohde kaikille matkailijoille.

Genova Firenze Junat

Parma Florence Junat

Milan Florence Junat

Venetsia Firenze Junat

 

 

3. Yksi parhaista päivämatkoja Venetsia: Padovan

Ei jokainen tietää Padovan (italialainen: Padova), mutta se on edelleen kohde yksi alkuun päiväretkiä Venetsiasta. Tämä johtuu siitä, kaupunki on kaikkea suuri italialainen kaupunki tarvitsee. Olemme luonnollisesti puhuvat hyvää ruokaa, upeaa arkkitehtuuria, ja ihmeellinen aukioita.

Menossa Venetsiasta Padovan saavutetaan parhaiten junan kautta kuten ratsastaa menee läpi joitakin upeita paikkoja Italiassa. Plus, se on myös mukavin ja nopein vaihtoehto sinulle.

Kun saat Padovan, Muista käydä Prato della Valle keskusta. Se on yksi niistä kaupungin pääaukiot, ja se on täynnä upeita patsaita voi sivuuttaa.

Milano Padovan Junat

Verona Padova Junat

Bologna Padovan Junat

Venetsia Padova Junat

Padua Short Day Trips from Venice

 

4. Gardajärven

Gardajärven on suurin järvi Italiassa. Se on myös yksi kuuluisimmista. Ja sillä on täysi syy olla. Järveä ympäröivät kaikki kauneus luonto voi tarjota. Löydät magnolias, sypressit, sitruuna puita, oliivipuita, Dolomiittien vuoristossa ja paljon muuta ympärillä Gardajärven.

Pääset useita kaupungeissa järven Venetsiasta. kuitenkin, mielestämme kaksi parasta päiväretkeä Venetsiasta Gardajärvelle on sisällytettävä Peschieran ja Sirmionen kaupunkeihin. Päästä se ja Gardajärvelle, voit ottaa yhden useita junia äitiyslomansa Venetsia päivittäin.

Trento Gardajärvelle Peschiera Junat

Bolzano Bozen Gardajärvelle Peschiera Junat

Bologna Gardajärvelle Peschiera Junat

Venetsia Gardajärvelle Peschiera Junat

Lake Garda

 

5. Yksi parhaista päivämatkoja Venetsia: Siena

Ei jokainen tietää Siena, mutta se ei ole kaupunki haluat neiti. Se on helmi Toscanan ja Ainutlaatuisimpia upea keskiaikainen kaupunki et koskaan saada nähdä.

Kaupunki on pieni, mutta se on tunnettu mukulakivikatuja ja upea pääaukiolle tunnetaan Piazza del Campo. Myös, maksamatta Magnia Tower seisoo että samalla aukiolla, ja se on korkein rakennus näet Siena.

The junamatka on vähän pidempi kuin kaupunki on kaukana. kuitenkin, koska Siena on pieni, voit silti on hämmästyttävä päiväretki Venetsiaan jos päätät mennä sinne.

Milan Siena Junat

Firenze Siena Junat

Perugia Siena Junat

Venetsia Siena Junat

Siena Best Day Trips from Venice

 

6. Pyhä Gimignano

Siena ei ole ainoa upea kaupunki Toscanassa. San Gimignano on toinen. Molemmat ovat UNESCOn maailmanperintökohteet, mutta vain San Gimignano voi järkyttää teitä sen horisonttiin tehty lukuisia keskiaikaisia ​​torneja. Se on todella näky ja yksi et unohda.

Luonnollisesti, voit vierailla kaupungissa junan kautta koska se on helpoin ja nopein tapa päästä sivuston Venetsiasta. Mikä on enemmän, saat myös nähdä edellä mainitut jyrkät siluettia mukavasti modernin Italian juna.

Firenze San Gimignano Junat

Arezzo San Gimignano Junat

Pisa San Gimignano Junat

Venetsia San Gimignano Junat

San Gimignano Best Day Trips from Venice

 

7. Trieste

Trieste on pääoman Friuli Venezia Giulian alueen ja sijaitsee Slovenian rajalla. Se on ainutlaatuinen asema kaikkialla Italiassa ja on ollut osa maassa Tuskin 70 vuotta. Tästä johtuen, Trieste on ainutlaatuinen yhdistelmä useiden eurooppalaisten vaikutteiden.

kuitenkin, että yhdistelmä tekee siitä erityisen ja ihmeellinen vierailtava paikka. Pääset kaupungin helposti junalla Venetsiasta. Koko kyydissä on hyvin lyhyt, mutta tärkeää on, että se kulkee kaunis Italian rannikolla. Kaikki tämä varmasti tekee siitä erinomaisen kohde joku päivämatkoja Venetsia.

Venetsia Trieste Junat

Rooma Trieste Junat

Milano Trieste Junat

Firenze Trieste Junat

Trieste Italy

 

Key Takeaways Tietoja Paras Päivämatkoja Venetsia

Kaikki kaikessa, Venetsia sijaitsee ainutlaatuinen asema. Saat matkustaa moniin mielenkiintoisiin kohteisiin suuressa osassa Italian helposti. Plus, että samassa paikassa mahdollistaa kaikkien näiden päivämatkoja Venetsia ja paljon muuta.

 

Jos olet valmis aloittamaan yksi näistä seikkailuja, kaikki sinun tarvitsee vain valita suosikki määränpää. Niin kaikki mitä on jäljellä on voit tehdä on mennä rautatieasemalle. Jos sinulla on muita kysymyksiä, Ota rohkeasti yhteyttä Tallenna juna, ja tulemme mielellämme auttamaan.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “7 Paras Päivämatkoja Venetsia Italiassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-day-trips-venice/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)