Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 18/12/2022)

Merien syvyydessä, piilossa sivilisaatiosta, ja ajan koskematta, ovat 10 parhaat sukelluskohteet maailmassa. Värikkäistä ja kirkkaista koralliriutoista toisen maailmansodan alusten hylkyihin, villi meren elämä, ja sinisiä reikiä, valmistele sukellusvarusteesi, sillä tästä sukellusistunnosta on tulossa jännittävin.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Paras sukelluskohde Kiinassa: Kiinan muuri

10 miljoona matkailijaa matkustaa Kiinan muurille vuosittain, mutta hyvin harvat tietävät, että he voivat sukeltaa yhdellä maailman ikonisimmista paikoista. Vaikka suurin osa ihmisistä kävelee 21o00 km: n muuria pitkin, napsauttamalla kuvia sosiaaliseen mediaan, Panjiakoun säiliö on vedenalainen sukelluskohde. Kiinan muuri on ainoa ihme maailmassa, voit todella sukeltaa sisään.

Se ei ehkä ole yhtä kiehtovaa ja kaunista kuin sukeltaminen Indonesiassa tai Fidžillä, mutta Kiinan muurin näkymä vie sinut ehdottomasti takaisin. Ei vain ihailla ympäristöä ylhäältä, mutta löytää se alusta alkaen, tiilistä ylöspäin, rakenne pysyi paikallaan tuhansia vuosia, selviytyneitä luonnonuhkia, dynastiat, ja poliittiset muutokset.

Paras aika sukeltaa:

Kiinan muurin sukeltaminen on haastava kokemus jopa edistyneille sukeltajille. Syynä on matala lämpötila, saavuttaa enintään 10 11 ° C: seen, klo 7 metriä syvä kesällä. Siksi, paras aika sukeltaa muuriin on vasta kun olet hyvin valmistautunut. Lisävaatimus on suoritettu vähintään 100 kohtaan 200 sukellukset virkistyssukeltajille.

 

Best Diving Site In China: The Great Wall

 

2. Paras sukelluskohde Isossa-Britanniassa: Wales

Luolilla, 500 hylkyjä, ja upea merielämä, Walesin rannikot ovat upea paikka sukellukseen. Täällä voit sukeltaa yli 50 metriin Skomerin vedessä, ja Skokholm, ja Keski-Tukholman saaret. Näkyvyys on yksi alueen parhaista, jonka avulla voit ihailla kaunista meren elämää ja löytää toisen maailmansodan hylkyjä, jos olet historiassa.

Huolimatta unisesta käsityksestään, Wales on todella upea sukelluspaikka Euroopassa. Esimerkiksi, Skomer Marine Reserve Pembrokeshiressä on yksi Walesin parhaista sukelluskohteista: monni, delfiinit, etanoita ja merihevosia, ovat vain muutamia tapaamistasi merieläimistä.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Sunset on the coast of Wales UK

 

3. Paras sukelluskohde Italiassa: Portofino

Kanssa 20 erilaisia ​​sukelluspaikkoja, Portofino on enemmän kuin a viehättävä rannikkokaupunki Euroopassa. Viehättävien kaupunkitalojen lisäksi, ravintolat, ja rannat, Ligurian rannikko on upea sukelluskohde Euroopassa.

Ensinnäkin, Portofinon merensuojelualue tarjoaa upeita riuttoja ja hylkyjä aloittelijoille ja edistyneille sukeltajille. toiseksi, Kristuksen patsas, Abyss Kristus on yksi huippuista 5 sukelluskohteet Portofinossa. Kestää, mutta ei vähäisimpänä, Kanadan MOHAWK-hirvieläinten hylky on toinen sukelluskohde 20-40 metriä.

lopuksi, Portofinon sukelluskohteet ovat ihanteellisia ensimmäiselle sukelluksellesi, ja löytää toinen upea luonnonihme jos olet kokenut sukeltaja.

Milano - Portofino junalla

Venetsiasta Portofinoon junalla

Firenzestä Portofinoon junalla

Torinosta Portofinoon junalla

 

Crystal Water Diving Site In Portofino Italy

 

4. Paras sukelluskohde Ranskassa: Ranskan Guadeloupen saaret

Karibian paratiisissa, la Guadaloupen saaret ovat pieni pala ranskalaista sukellustaivasta. Tämä pieni saariryhmä koostuu La Grande Terrestä, ja Petite Terre, koti tulivuorelle, sademetsä, kaunis maisema ja rannat, ja mikä tärkeintä, yksi Euroopan parhaista sukelluskohteista.

Guadeloupen saaret eivät ole yhtä suosittuja kuin Bali tai Belize, mutta meren elämä täällä varmasti pitää sinut veden alla koko lomasi ajan. Cousteaun merensuojelualue on Guadeloupen paras sukelluskohde, upealla eläimistöllä ja kasvistolla, tunnelit, luolakilpikonnia, ja monia muita piilotettuja paikkoja seikkailunhaluiselle sukeltajalle, ja ensikertalaisille, jotka haluavat vain nauttia merielämästä Karibian vesillä.

Paras aika sukeltaa Guadeloupen saarilla:

Veden lämpötila pysyy 23-28 ° C ympäri vuoden Guadeloupessa, joten voit tulla sukeltamaan milloin haluat.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

French Guadeloupe Islands

 

5. Orkneysaaret, Skotlanti

Vihreiden niittyjen yli, kukkulat, ja vuoret, Orkneysaarilla on maailman paras merihistoria. Kirjaimellisesti, on 7 aluksia Skotlannin Orkney-vesien pohjalla. Nämä hylyt Saksan avomerikalastosta Scapa Flow'ssa, sisään 1919.

Hylkyjen lisäksi, kirkkailla vesillä on upeita merieläimiä. Esimerkiksi, Churchillin esteiden ja Yesnabyn tai Inganessin vedet ovat ihanteellisia villin merielämän havaitsemiseen.

Paras aika sukeltaa Orkneysaarilla:

Pääsiäisestä marraskuuhun, kun lämpötila on 13 ° C.

Firenzestä Comoon junalla

Milano - Como junalla

Torinosta Comoon junalla

Genovasta Comoon junalla

 

Underwater Wrecks In Orkney Islands, Scotland

 

6. Euroopan parhaat sukelluskohteet: Silfra, Islanti

Kahden maanosan välillä, sydämessä Thingvellirin kansallispuisto, Islannin kirkkain vesi odottaa sinua upealta sukelluskokemukselta. Silfran ainutlaatuiset geologiset ominaisuudet tarjoavat salaperäisiä tunneleita ja luolia kokeneille sukeltajille.

Silfran sukelluksessa mielenkiintoisin asia on halkeama. Tämän sukellusreitin muodosti vuosittainen 2 Pohjois-Amerikan ja Euraasian tektonisten levyjen cm-liike. Tämä luotiin ensimmäisen kerran maanjäristyksen jälkeen, mutta on täysin turvallinen sukeltamiseen näinä päivinä, joten voit alkaa valmistautua unohtumattomaan sukelluskokemukseen Islannin vesillä.

Silfran suurin sallittu sukellussyvyys on 18 metriä.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

Perfect Diving In Silfra, Iceland

 

7. Parhaat sukelluskohteet maailmassa: Bali

Ympäröivät hiekkarannat, temppelit, ja tulivuoret, maagisen Balin vedet ovat yksin ihme. Epäilemättä, Bali on upea lomapaikka ja täydellinen sukellukseen.

Balilla, voit jakaa aikasi monien sukelluspaikkojen välillä, koska ne ovat kaikkialla. Värikkäistä koralliriuttoista jättiläisiin kaloihin, ja luolia järkyttäviin Buddhan patsaisiin, Bali vedenalainen on jännittävä ja upea maailma sukellukseen ja snorklaus.

Paras aika sukeltaa Balilla:

Toukokuusta marraskuuhun on Balin sukelluskausi, ja paras aika nähdä Manta Rays on huhtikuusta toukokuuhun.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Diving near mind-blowing Buddha statues on Bali

 

8. Parhaat sukelluskohteet maailmassa: Sininen reikä Belizessä

125 metriä syvä, pyöreä muoto, ja upea ilmakuva, Blue Hole -sukelluskohde Belizessä, on yksi alkuun 10 on sukelluskohteita maailmassa. Tämä jättiläinen reikä on heti Majakka Riutta Belizessä, ja hyvässä näkyvyydessä, saatat löytää itsesi unohtumattomalle sukellusseikkailulle.

Toisin kuin muut luettelomme parhaat sukelluskohteet, sinisellä aukolla ei ole balilaisten veistosten koti, harvinainen merielämä, tai värikkäitä riuttoja. Löydät haastavan ja ilahduttavan sukelluskokemuksen, se vie sinut seuraavalle divemaster-tasolle.

Paras aika sukeltaa siniseen reikään:

Huhti-kesäkuu ovat parhaita valashain katseluun ja sukellukseen.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

 

9. Raja Ampat |: Sukellus maailman lopussa

Säilytettiin sivilisaatiosta vuoteen 2004, Raja Ampat on piilotettu paratiisi, sijaitsee Indonesian ja Australian välillä. Kiitos tämän myöhäisen löydön, Raja Ampatin meren villieläimet ovat yksi maailman villisimmistä.

Kun sukelat Raja Ampatissa, huomaat yli 600 yksinomaan kovien korallien lajit, värikkään ja tämän maailman ulkopuolisen meren elämän lisäksi. Tämä ainutlaatuinen maailma on keskellä 4 pääsaaret: Waigei, Batanta, Salawati, ja Misool syrjäisessä Länsi-Papuassa.

Jos olet keskitason ja edistyneen sukeltaja, Sitten sinun kannattaa varata seuraava sukellusloma Raja Ampatista.

 

 

Paras aika sukeltaa Raje Ampatissa:

Marraskuusta huhtikuuhun lämpötilat vaihtelevat 27 kohtaan 30 ° C.

Zürichistä Wengeniin junalla

Geneve Wengeniin junalla

Bernistä Wengeniin junalla

Baselista Wengeniin junalla

 

Diving in Raja Ampat

 

10. Parhaat sukelluskohteet Kiinassa: Shi Chengin muinainen kaupunki Qiandao-järvellä

Syvällä tuhannen saaren järvessä, Zhejiangin maakunnassa, sen muinainen kaupunki Shi Chengin valheista. Syvyydessä 40 metriä, huomaat kadonneen kiinalaisen kaupungin ihmeet. Kovasta vedestä huolimatta aika kului, kaupungin arkkitehtoniset piirteet, ja jopa puiset yksityiskohdat ovat hyvin säilyneet.

Näistä syistä, Shi Chengin kaupunki on piilotettu paratiisi sukeltajille. Monet tulevat tutustumaan Qiandao-järven kauneuteen, mutta tämä kadonnut kaupunki on yksi hämmästyttävä syy matkustamiseen. Kaupunki ja laakso tulvivat 1959, mutta se on täysin turvallinen sukellukseen.

Paras aika sukeltaa Shi Chengissä:

Syksy, kuivan ja lämpimän ilmaston ansiosta.

Dijon - Provence junalla

Pariisista Provenceen junalla

Lyonista Provenceen junalla

Marseille Provenceen junalla

 

Shi Cheng Ancient City In Qiandao Lake

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan unohtumattoman matkan 10 maailman parhaat sukelluskohteet junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "1o parhaat sukelluskohteet maailmassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fbest-diving-sites-world%2F– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)