Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 18/03/2022)

Paras eurooppalainen ravintola Michelin-oppaassa tarjoaa erinomaisen alun suunnittelet junan matka ympäri Eurooppaa. Michelin-oppaassa nyt tarjoukset Euroopan matkustajat valikoima ravintoloita ja hotelleja sisään 38 Euroopan kaupungit. Kolme uutta kaupunkia on lisätty tähän 2019 painos: Zagreb Dubrovnik, Kroatia, ja Reykjavik, Islanti. Anonyymi koulutetut tarkastajat käydä, ja valitse ravintoloiden soveltaen juhlittu Michelin ruoka tähti luokitusjärjestelmä ja käyttää samanlaista menetelmää hotellit. Lopputulos: erilaisia ​​suositellaan laitosten jokaiseen makuun ja budjetit.

Matkustajat voivat luottaa luottaen Michelin ohjaa tekemään junamatka että paljon herkullisia! Olemme rajanneet Paras eurooppalainen ravintola Michelin-oppaassa, Ja tietenkin, varmistetaan, että jokainen pysäkki on helposti pääsee junalla!

 

Paras eurooppalainen ravintola Michelin-oppaassa: Italia

the smile of a chef by Best European restaurant michelin

 

Italia on kuuluisa valtava osuus maailman taiteen, arkkitehtuuri, muoti, ooppera, kirjallisuus, design, ja elokuva - lista jatkuu, emmekä ole edes maininnut osuus Euroopan parhaaksi ravintola kohtaus.

Iso uutinen 2019 on se, että Italiassa on uusi kolmen tähden ravintola, Michelinin korkein kunnianosoitus!

Uliassi, sijaitsee Senigallia Italian Adrianmeren rannikolla, vihdoin on kauan odotettu kolme tähteä vietettyään useita vuosia kahden tähden tasolla.

Ravintolablogin mukaan Fine Diningin ystävät. Hoitaa sisaruksilla joukkue Catia Mauro Uliassi, ravintola tuo raskas keskittyminen äyriäiset ja tarjoaa sekä makuista valikot ja la carte. Uliassi on nyt yksi yhdeksän muun kolmen tähden ravintolat Italiassa. Tämä tarkoittaa, että kaikki viime vuoden kolmen tähden kohteet säilyttivät tila, mukaan lukien kuuluisa Modena -ravintola Osteria Francescana.

Rimini Senigallia Junat

Rooma Senigallia Junat

Junat Ancona Senigallia

Firenze Senigallia Junat

 

Niitä on nytkin 367 näytteli paras eurooppalainen ravintola Michelin, ylös 356 viime vuonna.

Mikään uusi kahden tähden ravintolaa listalla tänä vuonna. Opas sisältää kuitenkin peräti 29 uuden tähden ravintoloita yli kaksi tusinaa Italian kunnissa. Tämä määrä nousee 318. Yleensä ottaen, Oppaan ominaisuudet 367 tähtiravintolaa, ylös 356 viime vuonna.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Firenze Milano Junat

 

Paras eurooppalainen ravintola Michelin-oppaassa: Iso-Britannia

sushi in Best European restaurant MICHELIN

Puhuttu ”Oscar elintarviketeollisuuden” palkintojenjakotilaisuuteen Waterloo BFI IMAX elokuva on kohokohta kokit ympäri maata.

Tämä vuosi, Paras eurooppalainen ravintolassa Isossa-Britanniassa pysyivät koskemattomina viisi ravintolaa oppiminen he onnistuivat säilyttämään tähteä. Cue huokaus! Araki, Ravintola Gordon Ramsay ja Alain Ducasse on Dorchester olivat London laitokset pitää heidän huomionosoituksia, samoin Heston Blumenthal Fat Duck ja Alain Roux Waterside Inn, sekä Bray.

On paljon junat suuntasi Lontooseen eri aikoina eri puolilla Eurooppaa. Suunnata SaveATtrain varataksesi lipun muutamassa minuutissa nähdäksesi parhaan grubin!

Amsterdam Lontoo Junat

Haag Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Michelin-oppaassa 2019 täysi lista

kolme tähteä:

Lontoo

  • Alain Ducasse Dorchesterissa
  • Ravintola Gordon Ramsay
  • Araki

 

Paras eurooppalainen ravintola Michelin-oppaassa: Alankomaat

Bougainville

 

Alankomaat (tai Hollannissa) on pieni maa ja täynnä maailmankuuluja kuvakkeita. Kaunis tulppaanipeltoihin, tuulimyllyt, juusto markkinat, puinen kenkiä, Amsterdamin kanavat, mestariteoksia vanhojen mestareiden, Sininen Delft keramiikka, innovatiivinen vesi-hallinto, ja miljoonia polkupyörät. Ja luojan kiitos polkupyörien. The 2019 Alankomaiden MICHELIN -oppaassa on yhteensä 571 ravintoloita ja 263 hotellit. Olet menossa on harjoitus.

Tämän vuoden valinta on kaksi uutta kahden -tähtiravintolaa ja 12 jotka vastaanottavat yhden tähden ensimmäistä kertaa.

Niitä on nytkin 89 yksi -tähtiravintolaa yhteensä. Klo Derozario Helmond, Jermain De Rozario laittaa oman spin Indonesian ruokaa. klo Monarch ravintola Tilburg, Paul Kappe houkuttelee ruokailijat hänen moderneja ruokia yhdistettynä voimakas maku, aivan kuten Jeroen Brouwer klo Loohoeve Schoonloo ja Thomas Van Santvoort osoitteessa tyttö Kerkdrielissä. Intensiteetti makuja on myös mitä luonnehtii kekseliäisyyttä käyttöön Jim ja Mike Cornelissen at Näkymä Reinille Doornenburgissa, ja se on herkku ruokia tarjotaan OONIVOO Uden. Ystäville hyvää ruokaa ylellisyys ympäristö, Bougainville Amsterdamissa, ja Voltaire vuonna Leersum ovat absoluuttinen puristemehujen.

Bryssel Tilburg Junat

Antwerpenin Tilburg Junat

Berliini-Tilburg Junat

Pariisi Tilburg Junat

 

Mistä junalla

Amsterdamin päärautatieasema on päärautatieasemalta ja on todellinen kaupungin sydämeen: Keski paitsi nimen, mutta myös suurimmat julkinen liikenne siirto paikka, niin se olisi hyvä paikka ehtiä junaan liian.

 

Paras eurooppalainen ravintola Michelin-oppaassa: Espanja

Madrid on pääoman Espanja ja suurin kunta Sekä Madridin yhteisö ja koko Espanjassa.

Madrid on kulttuurinen juhlaa. Se oli syke 1920. Käynyt kirjallisuuden suuruuksia kuten Ernest Hemingway ja Fitzgeralds, F Scott ja Zelda, muiden joukossa.

Sillä on ruokamarkkinoiden kohtaus rakastaa, mutta Michelin tähden ravintolat eivät ole niitä hukata joko!

Ennen kuin pää omaan ensimmäiseen, suosittelemme Aloita ilta pois cocktaileja alakuloinen Museo Chicote bar. Paikka on yksi Hemingwayn kummittelee ja täältä löytää hänen suosikki juomia, ja muutamia kymmeniä muita luultavasti ole kokeillut. Suunnata sinne aikaisin ennen väkijoukkoja poimia.

 

Missä syödä?

Madrid on noin 3,100 ravintolat, mutta harvat ja valitut on myönnetty tähteä maineikas Michelin. On 16 ravintolat Madridissa palkittu Michelin-tähdellä: DiverXO (kolme tähteä); Santceloni, Kasinon terassi, Sergio Arola, Ramon Freixa Madrid ja El Club Allard (kaksi tähteä); ja Kabuki, Kabuki Wellington, DSTAgE, Albora, Goat ja Punto MX (yhden tähden). Lisäksi, kaupungin laitamilla, yksi ravintola (kuori) on kaksi tähdet ja kolme yhden tähden ravintolat: Casa Jose, Chiron, ja Montia. Kaikki ne palvelevat maailmanluokan ruokaa ja tarjoaa erinomaista palvelua.

Huipputason Michelin tähden ravintola valinta Madrid kaupunki on DiverXO (3 Fabulous tähteä!)

 

Best European restaurant chef david munoz

 

Luomuksia Chef David Munoz on vaikuttunut herkkusuut maailmanlaajuisesti. coolness, urhoollisuus, ja luovuus ovat avain DiverXO: n menestykseen. Tämän ravintolan menu vaihtuu vuodenajan, mutta on vain kaksi mahdollisuutta. XOW valikko ja Menu Glotón XOW. Molemmat valikot tarjoavat samaa ruokaa ja vaihtelevat vain määrän ja hinnan mukaan.

Kulkuyhteydet: Paras tapa päästä tähän kourallinen Paras eurooppalainen ravintola on Metro ja sitten saada pois Tetuan Station (Linja 1).

 

 

Haluatko tietää paras tapa saada jonkin näistä paikoista Euroopassa junalla? Tallenna juna tietysti! Pään yli sivuillamme löytää parhaat hinnat, sekunneissa!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-restaurant-michelin%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)