Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2022)

Kun olet kokenut mukavuus, sopivuus, ja yleinen upea junamatka, se on vaikea palata elämään pre-kiskoon. Varsinkin kun me puhumme paras eurooppalainen juna reittejä kesällä. Maanosa täynnä Matkailureitit, dramaattiset maisemat, ja uskomattoman ylijäämä kohteet gawk at.

Junamatka on ylivoimaisesti luonnonkaunis ja mukava tapa kiertää Eurooppaa, ja jotkut reitit todella räjäyttävät mielesi, varsinkin Kesä!

 

Paras eurooppalainen juna reitit: Kouluttaa des Pignes, Ranska

Provence is includes in the Best European Train Routes

 

Eurostar ja muut rautatieasemille julkaistaan ​​yhä useammin palveluja. Ja hotellit vierailijoita harvaliikenteisinä hinnat. On ihana aurinkoinen päivä kun voi olla juoda ja jopa aterian ulkona.

Tutustu tähän Yksityinen rautatie, joka läpäisee kaunein Ranskan alueet. Provence on kuuluisa luonne ja maalauksellisia maisemia, matka on todella hyvä idea, ja varmasti yksi parhaista Euroopan juna reittejä ottamaan! Matkalla, sen juna kulkee jokia, siltoja, pienet upea kylät kuten St Andre les Alpes ja Entrevaux lopulliseen määränpäähänsä - Digne les Bains - Alpes-de-Haute-Provence -alueen pääkaupunki.

Reitti: Nice-Digne les Bains

Kesto: 3 tuntia, 145 km

Milloin mennä: kevät, kesä, pudota

 

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

Paras eurooppalainen juna reitit: West Rein Railway, Saksa

The West Rhine Railway, Germany

 

Reinin ei ole vain yksi Euroopan kauneimmista joet, mutta se on myös yksi maanosan tärkeimmistä vesistöt. Se virtaa jonkin verran 1,320 kilometrin päässä Sveitsi aina Alankomaissa ja Pohjanmerellä. Yksi kiehtovimmista osissa tämän mahtava joki virtaa Saksan Keski-Reinin laaksossa (Rheintal), alue kauneinta luontoa. Itse asiassa, venyttää joen ulottuu Mannheim etelässä Koblenz pohjoisessa sijaitsee maisemat niin mahtava, että suuri osa, kutsutaan Rein rotko (Reinin rotko), on nimetty Unescon maailmanperintökohde.

Kiitos sen moniin linnat ja historiallisia kaupunkeja, Tämän Rein on jo vuosisatojen ajan vaikuttanut taiteilijoille, kirjoittajat, ja säveltäjät, ja on varmasti yksi parhaista Euroopan juna reittejä kesäkaudella.

Juna kulkee Rein-jokea pitkin ja paljastaa viehättävät kohteet Saksasta. Kivinen rinnettä viinitarhoja, vanhoja linnoja niiden päälle - saat junasta ja vierailla legendaarinen Lorelei rock-St. Goarshausen, joka kohoaa 120 m korkeudella Rein. Todella mukava reitti, matkoilla näissä kauniissa Saksan kaupungeissa.

Reitti: Köln-Bonn-Koblenz-Bingen-Mainz

Kesto: 185 km

Milloin mennä: kesä, pudota

 

Köln Bonn Junat

Bonn Koblenz Junat

Koblenz Bingen Junat

Bingen Frankfurt Junat

 

Rauman Railway, Norja

Rauman Railway tulee yhä suosittu turistit, koska se on yksi parhaista Euroopan juna reittejä keväällä. Matka tähän rautatie tuo lähelle näyttäviä välisistä Andalsnes ja Dombas.

Matka välinen Dombas ja Andalsnes on 114 km pitkä ja kestää 1 tunti ja 40 minuutit. Junan ohittaessa 32 siltoja – kuten kuuluisa Kylling Bridge, 59 metriä Rauman joen – ja kulkee 6 tunnelit. Junassa on suuret ikkunat, jolloin voit nojata taaksepäin ja nauttia upeat maisemat. Juna myös kulkee ohi kuuluisan Trollveggen – Troll seinä, Euroopan korkein kohtisuoraan vuoren seinään.

Kevät on paras aika aloittaa menossa. Juna kulkee erityisesti hidasta läpi kaunis maisema. Se pysähtyy kuvien Kylling Bridge ja jonka trollveggen, opas antaa sinulle tietoa kaiuttimista, ja saat myös esitteen tietoa kohokohtia matkan.

Reitti: Andalsnes-Dombas

Kesto: 1.5 tuntia, 114 km

Milloin mennä: Kesä

 

 

Bernina Express, Sveitsin kautta Italian

Bernina Express, Switzerland Train route

 

ylittämässä Alpit että Bernina Express on varmasti yksi parhaista Euroopan juna reittejä Euroopan vierailua! Matkan varrella, Bernina Express rullaa Hollywood-tyyliin 65 metriä korkean Landwasser-maasillan yli, Rhaetian-rautateiden allekirjoitusrakenne, ja Unescon maailmanperintökohde.
Kokonaan juna kulkee 55 tunnelit ja yli 196 sillat matkalla Chur Tirano. Matkustajat hemmotellaan ihmeellisiä nähtävyyksiä aikana matka, kuten Montebellon käyrä näkymä Bernina massiivi, Morteratsch jäätikkö, kolmen järvet lej Pitschen, Lej nair, ja Lago Bianco, Alp Grum, ja Brusio-pyöreä maasilta. Kesällä, matka voidaan laajentaa Tiranon Lugano kyytiin Bernina Pikabussi.

Reitti: Chur-Thusis-Tirano-Lugano

Kesto: 4 tuntia, 123 km

Milloin mennä: Kesä

 

Chur on Thusis Junat

 

Valmis Pyrähdä parhaaksi eurooppalaiseksi juna reitit? Tallenna juna voi auttaa sinua, nopean ja helpon varaus ilman piilotettuja maksuja! Mikä tuulta!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-european-train-routes%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)