Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Ei ole pulaa äärimmäistä nähtävyyksiä Euroopassa. Adrenaliini etsijät ja ystäville extreme voi kokea Euroopan eri kohteet jossa on monenlaisia ​​aktiviteetteja. Jos mietit miten sinne pääsee junalla, olemme turvassa, liian! Tässä parhaat eliitti paras äärimmäistä nähtävyyksiin Euroopassa:

 

Paras Extreme Nähtävyydet Euroopassa – Innsbruck, Itävalta

Jotta adrenaliinipitoisessa päivä, katso enää kuin Innsbruckin Itävalta. Ei paljon tekemistä, onko etsit rauhaa tai jännitystä. Vaikka monet turistit Siirry Innsbruck juuri sen idyllinen ulkonäkö, se on paljon enemmän tarjottavaa. Voit kokea rattikelkka ratsastaa Olympiaworld, ottaa benjihyppy pois Europabrücke tai mennä hiihto. Luonto on henkeäsalpaava, ja Näkymät ovat uskomattomia. Mitä haluat tehdä Innsbruckin, Yksi asia on varma - et kyllästy. Ja voit helposti sen junalla. Se yhdistää muualla Itävallassa ja muiden suurten Euroopan rautatieliikenteen solmukohdat.

München Innsbruck Junat

Salzburg Innsbruck Junat

Oberstdorf Innsbruck Junat

Graz Innsbruck Junat

 

Extreme Nähtävyydet Interlaken, Sveitsi

Best Extreme Attractions in Europe in Interlaken Switzerland

 

Sveitsi ehkä ole ensimmäinen maa ajattelet kun kohde on paras Extreme Nähtävyydet Euroopassa. kuitenkin, Ensimmäinen esiintymisiä varmasti voi olla harhaanjohtavaa. Interlaken pidetään yksi tärkeimmistä kuormittajat extreme Euroopassa. Se on kaunis alue täysin varustettu tyydyttää mielikuvitus adrenaliinia etsijä. Osa toiminnasta Interlaken on varjoliito, koskenlaskua, Benji-hyppy, ja melonta. tavoittaminen Sveitsi on saatavilla junalla, koska on olemassa reitit naapurimaiden ja kaupungit Euroopassa.

Basel Interlaken Junat

Bern Interlaken Junat

Luzernin Interlaken Junat

Zurich Interlaken Junat

 

Nähtävyydet Le Marche, Italia

Itä-Italia on enimmäkseen tunnettu tekniikan, kulttuuri ja kulinaarinen pohtii. Edelleen, tämä maine ei tarkoita, että ei ole mitään muuta tätä kaunista aluetta. Le Marche on tunnettu yksi ainutlaatuinen ja odottamattomasta syystä. Se näyttää hyvältä, kun hyppää ulos lennätyksessä sen yli. Kokeneet skydivers tietävät tämän, mutta Le Marche on myös hyvä paikka kokeilla Extreme Nähtävyydet Euroopassa ja erityisesti laskuvarjohypyissä ensimmäistä kertaa. Jos tämä kuulostaa jännittävältä sinulle, voit tehdä miellyttävän, luonnonkaunis juna ratsastaa läpi Italia Le Marche.

Firenze Macerata Junat

Firenze Jesi Junat

Rooma Ancona Junat

Rooma Pesaro Junat

 

Extreme Mont Blanc

Mont Blanc France snow peaks

 

Koska korkein huippu koko Euroopassa, Mont Blancin on aina houkutellut osansa kävijää. Kiivetä huipulle ei ole heikkohermoisille, minkä vuoksi turistit etsivät jännitystä rakastan sitä niin paljon. Mont Blanc lupaa seikkailua, dramaattisia ja henkeäsalpaavia maisemia, ja se on haaste kaikki eivät voi tavata. Sen täydellinen loma paikka niille, jotka etsivät äärimmäisiä nähtävyyksiä Euroopassa. Ja jos et ole sillä tuulella kiipeilyä, voit silti kokea Mont Blanc kautta varjoliito. Vaihtoehtoisesti, tutkia jäätikkö yksi monista opastettuja vaelluksia, jotka ovat suosittuja alueella. Pääset kaupungin Chamonix juna ja sitten matka Mont Blanc kyytiin Mont Blancin Express.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

Etsitkö seuraavan adrenaliinia Extreme Nähtävyydet Euroopassa?

Katsokaa enää kuin nämä äärimmäiset nähtävyyksiä. Kaikki nämä paikat ovat helposti junalla, Kaikki mitä tarvitsee tehdä on Varaa lippusi ja suunnittelet matkaa!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-extreme-attractions-in-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)