Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/07/2022)

Aika saada nämä juhlat hatut ja polkee saappaat pakattu! Olemme hakevat paras festivaaleilla Euroopassa ja mistä löytää niitä. Oletko valmis juhlimaan läpi Kesä ?

 

Paras festivaaleilla Euroopassa: Creamfields, Daresbury, Yhdistynyt kuningaskunta

Mainstage of Creamfields Daresbury United Kingdom

 

Creamfields on yksi parhaista festivaaleilla Euroopassa ja Britannian suurin tanssi musiikki festivaali. Hyödynnä pankkisi loma- elokuussa ja varaa lippu megajuhliin!

He ovat vaiheita omistettu taloon, EDM, tekno, rumpu ja basso, transsi, lika, ja enemmän, tehden Creamfields go-to festivaali tanssimusiikkia faneja Iso-Britannia.

Tämän vuoden 2019 festivaalilla on yksinoikeus. Ne ovat ainoita isännöidä ikonin tanssi supergroup Swedish House Mafia vuonna Iso-Britannia. Ne isännöi myös Deadmau5 ja kantaesityksen Cirez D & Adam Beyer.

Liity 70,000 ihmiset, jotka tulevat takaisin joka kesä nauttimaan mukaansatempaavaa uusia vaiheita, eeppinen tuotantotaso, valoshow, ja pyrotekniikka.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Paras festivaaleilla Euroopassa: Primavera Sound 2019. Barcelona, Espanja

Olemme rakastava tämä festivaali kaikenlaisille syistä. Sen lisäksi, että ultra kryptisiä viestejä heidän sosiaalisen median alustat viime päivinä, huhuja oli kiertänyt mitä ’uusi normaali’ voisi merkitä. Tarkista Primaveran Facebook-sivu mitä tarkoitamme.

Mitä me todella rakastamme vaikka, on se, että festivaali on osoittanut aikovat selvästi toteuttamaan koko toimialaa lupauksen saavuttaa tasa edustus lineups. Ne tarjoavat jopa juliste, joka on miellyttävän YK-miesvaltaisille. Mutta ehkä vielä tärkeämpää, se on yksi, joka on ansaitusti asuttaman monipuoliset tekoja, jotka ovat osoittautuneet olevansa arvoinen osallisuuden viime aikoina, sukupuolesta riippumatta, laji, tai sukupolvi.

Olennaisesti luopumalla perinteinen yksi tai kaksi headliners päivässä kaava, järjestäjät ovat pakattu huipulle laskun joka päivä, jossa on runsaasti lahjakkuutta, myös tykkää Erykah Badu, Kesy Impala, Solange, tulevaisuus, Cardi B, Interpol, Janelle Monáe, Robyn, klo, Christine ja Queens, James Blake, ja mac DeMarco.

Katso video, jos tarvitset enemmän vakuuttava!

 

 

Saaren festivaali 2019. Budapest, Unkari

Sziget Festival outdoor experience

 

Sziget on paras festivaaleilla Euroopassa saarella ja on täynnä musiikkia, kulttuuri, rakkaus, ja vapaus! työ! Missä me ilmoittautua? Kestä, viedään sinut joitakin yksityiskohtia ensin.

Ensimmäisessä Sziget järjestettiin jo vuonna 1993 sillä pienellä joukolla ja on sittemmin kehittynyt yhdeksi Euroopan suurimmista musiikkifestivaaleja. Joka vuosi he pyrkivät tuomaan Szitizens joitakin suurimpia nimiä siellä, ja isäntä yli 1,000 näyttää poikki 60 vaiheet, varten 7 päivää peräjälkeen. turpoavat kukaan? ?

Mitä pidämme tästä festivaalista ja mikä erottaa heidät meistä?

He painottavat taidetta ja musiikkia. Paikkoja on useita, mukaan lukien sirkus, teatteri, museo neljänneksellä, ja paljon enemmän. Näyttelijät tulevat eri puolilta maailmaa näyttämään kykyjään. Myös mahdollisuuksia Szitizens ja taiteilijoiden toimimaan yhdessä luodakseen mieleenpainuvia ja mielekäs kuvamateriaali.

Jos tämä ei tarpeeksi viileä, he ovat myös luontoystävällinen! He yrittävät välittää tuon viestin aina kun pystyvät, ja pyytävät festivaalien kävijöitä olemaan yhtä ekologisia.

 

Tunne inspiroi seurata musiikkia Euroopassa ja nähdä parhaat festivaaleilla Euroopassa? Sitten varaat junalipun avulla Tallenna juna !

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-festivals-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)