Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/07/2021)

Ota juna täydelliseen kohteeseen kaupunkilomat tai ostoksia, Euroopan upeimmissa pääkaupungeissa on kaikki. Kirpputorit ovat retro- ja moderneja, nykyisyys ja historia, tulla yhdessä, missä suuria asioita esiintyy, ja meidän 7 Euroopan parhaat kirpputorit ovat täydellinen esimerkki.

Jos olet intohimoinen ostoksille, ja erityisesti vintage-keräilyesineille, sitten nämä 7 parhaista kirpputoreista Euroopassa tulee unelma. Seuraa yksinkertaisesti kirpputorejamme Euroopassa -opasta, ja tartu a iso matkalaukku!

 

1. Münchenin kirpputori

Jos olet menossa Baijeriin Euroopan juhlapyhät keväällä, ja etsimässä tuoreita vintage-aarteita, sitten rakastat Münchenin jättiläisiä kirpputoreja. Tämä mahtava kirpputori merkitsee kevätjuhlaa ja pidetään kerran vuodessa.

Tulee yli 2000 myyjät, hämmästyttävän vuosikymmenen kanssa, kuin Louis Vuitton -laukku hauskoilla hinnoilla. Siksi, sinun pitäisi luultavasti selvittää tuona lauantaina Münchenin Riesen-Flohmarkt Theresienwiesen kirpputori. Lisäksi, mukana selkeä ostoslista, ja ole siellä aikaisin kuin voit. Ovet aukeavat klo 4 olen, etkä ole ainoa varhainen lintu!

Düsseldorf - München Junien hinnat

Dresden - München junien hinnat

Nürnberg - München junien hinnat

Bonn - München junien hinnat

 

Books offering at Munich Flea Market

 

2. Amsterdamin kirpputori

Jos et tiennyt, Amsterdam on kaupunki, jolla on rikas kauppahistoria. Siksi, Ei ole mikään yllätys, että yksi Euroopan parhaista kirpputoreista on Amsterdamissa. Kerran vuodessa, viehättävät kadut Amsterdamissa, muuttua ulkoilmamarkkinoiksi, jossa voit tehdä ostoksia ja nauttia upeasta ilmapiiristä yhdessä Euroopan suurimmista kaupungeista.

Kerran vuodessa, juhlana kuninkaanpäivänä, Amsterdamin kanavat ja kujet muuttuvat valtaviksi kirpputoreiksi. Tyylikäs vuosikerta, taide, vempaimia, ja muita käytettyjä aarteita odottaa sinua tällä mahtavalla kirpputorilla.

Kun? 6 aM 8 pm 27. huhtikuuta.

Bremen - Amsterdam Juna hinnat

Hannover - Amsterdam-junan hinnat

Bielefeld - Amsterdam-junan hinnat

Hampuri - Amsterdam-junan hinnat

 

Vrijmarkt Amsterdam Netherlands

 

3. Grande Braderie De Lille

Ranskan suurin ja tunnetuin kirpputori, Grande Braderie de Lillen kirpputori isännöi 10,000 myyjät.

Lillen kirpputori on vuoden suurin tapahtuma, ja se pidetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Jos olet vintage, ja retrotuotteet, sitten kannattaa varata lippu Lilleen syyskuuhun 4th– 5th, vintage-ylellisyydelle.

On sanottu, että se vie sinut lähelle 40 tuntia vain kävellä kaikkien osastojen läpi, ja se on pysähtymättä ja ostoksilla.

Muutama hyödyllinen lause & oppia:

"Mikä on paras hinta?”- Mikä on paras hinta?

"Kupongit la poire en Deux" - Tapaamme keskenämme / löydämme tarjouksen

"Tinkiä!" - Sopimus!

Miten sinne pääsee? Ota tunti TGV-junamatka Pariisista.

Pariisin ja Rouenin junahinnat

Pariisista Lille-junaan hinnat

Rouen - Brest-junan hinnat

Rouen - Le Havre -junien hinnat

 

4. Portobello Road Market Lontoossa

Englannin paras kirpputori tapahtuu joka päivä Lontoon Portobellon markkinoilla. Muoti, antiikkia, ruoka, ja käytettyjä aarteita odottaa sinua joka viikonpäivä, mutta valmistaudu energian ja värin lisäämiseen lauantaina.

Niin, päivän antiikkikaupan jälkeen, voit napata herkullisia vihanneksia, juusto, ja muita herkkuja nopealle lounaalle, ennen kuin jatkat vintage-tehtävääsi Westwayn muotimarkkinoilla. Portobello Roadin markkinoiden vierailu on yksi parhaista asioista Lontoossa, ja sinun tulisi omistaa koko päivä tälle kirpputorille ja Lontoon maamerkille.

Amsterdam - Lontoo-junan hinnat

Pariisin ja Lontoon junien hinnat

Berliinistä Lontooseen -junien hinnat

Brysselistä Lontooseen -junien hinnat

 

Vinyl records at Portobello Road Flea Market In London

 

5. Pariisin kirpputori

Kun ajattelemme Pariisia, kuvaan heti ilmapiirin. Erityinen, salaperäinen, muinainen, kuninkaalliset tulevat mieleen Pariisin kanssa, ja hänen hämmästyttäville kirpputoreilleen.

Pariisin kirpputori on yksi parhaista kirpputoreista piilotettujen harvinaisten aarteiden ansiosta. Afrikkalainen taide, vintage koriste kappaletta, ja vaatteet ovat vain muutamia asioita, joita löydät tältä valtavalta kirpputorilta.

Jos haluat tuoda pienen palan Pariisia mukaasi, sitten Pariisin kirpputori on paikka tehdä ostoksia. Aloitat tehtävänne Rosiers Street, pääkatu, ja kävele alas mennäksesi erillisille markkinoille.

Kun? Lauantai-maanantai

Miten sinne pääsee? Mene metrolle, Suuntaa Porte de Clignancourtin linjalle 4, ja seuraa väkijoukkoja kohti suurta betonista ylikulkua.

Amsterdam - Pariisi-junan hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Rotterdam - Pariisi-junan hinnat

Bryssel - Pariisi-junan hinnat

 

Paris Beautiful Flea Market

 

6. Brysselin pallopelimarkkinat

Ainoa avoin kirpputori 365 päivää vuodessa, pallopelimarkkinoilla Brysselissä, on myös suurin Belgiassa.

Marollesin alueen sydämessä, löydät vintage-levyjä, ja harvinaisia ​​kirjoja, jotka on asetettu peitteille. Läheisillä kaduilla, löydät käytettyjä ja antiikkiliikkeitä.

Kun? Paras aika lähteä aarteenetsintään on torstaina ja perjantaina.

Missä? Place du Jeu de Balle Bryssel

Luxemburgista Brysseliin junahinnat

Antwerpen - Bryssel junien hinnat

Amsterdam - Bryssel junien hinnat

Pariisin ja Brysselin junahinnat

 

Brussels Jeu De Balle Market

 

7. Milano

Milanossa on useita kirpputoreja, ja se ei ole yllättävää, koska se on maailman muotipääkaupunki. Mercatone dell’Antiquariato on Milanon suurin kirpputori, ja se pidetään jokaisen kuukauden viimeisenä sunnuntaina. Siellä on 380 seisoo antiikkihuonekaluja ja vintage-vaatteita, odotan sinua.

kuitenkin, Milanon vilkkain kirpputori on East Market. Jos etsit keräilykappaleita tai modernia taidetta, rakastut itäisiin kirpputoreihin. sitä paitsi, voit tarttua lounaan tai oluen DJ-settiin, kun vaellat kylmillä torilla. Kun astut sisään, et halua koskaan jättää tätä retro & vintage-juhlat.

Missä? Mecenaten kautta, 84

Kun? Joka sunnuntai

Kuinka päästä itämarkkinoille Milanossa? Valitse M2-metrolinja

Firenzestä Milanoon junan hinnat

Firenzestä Venetsiaan junahinnat

Milano - Firenze Juna hinnat

Venetsia - Milano junien hinnat

 

Milan Clothing Flea Market

 

johtopäätös

Eurooppa on lumoava yhdistelmä retroa ja modernia, jotka tulevat elämään upeimmilla kirpputoreilla. Matka Eurooppaan ei ole täydellinen viettämättä päivää yhdessä parhaista 7 kirpputorit Euroopassa. Lisäksi, palata kotiin ainakin 1 pala vintage on kuin et olisi koskaan käynyt Euroopassa lainkaan.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan matkan näille 7 paras kirpputori Euroopassa juna.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "7 parasta kirpputoria Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-flea-markets-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)