Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 08/10/2021)

Tarjolla on lukemattomia oppaita, joissa on vinkkejä ja suosituksia mihin tahansa Eurooppamatkalle, ja minkä tahansa tyyppisiä matkustajia. Nämä opaskirjat ovat hyviä historian ja kulttuurin oppimiseen, mutta he eivät kerro sinulle Euroopan sisäpiirivinkeistä. Ilmaiset kävelykierrokset ovat upea tapa tutustua Eurooppaan, ja löydät ilmaisen kävelykierroksen jokaiseen Euroopan kaupunkiin.

Käytä mukavia kenkiä, koska lähdemme matkalle 7 parhaat ilmaiset kävelykierrokset Euroopassa.

 

1. Prahan paras ilmainen kaupunkikävelykierros

Englanninkielinen opas tapaa sinut Ananas-hostelli vanhassakaupungissa 2.5 tunnin kävelykierros Prahan ympäri. Aloitat kävelykierroksen kuuluisa Vanhankaupungin aukio, jatka ikoniselle Kaarlensillalle. Matkailukeskuksesta kaupungin parhaisiin lounas- ja juomapaikkoihin, Prahan tekemät ja eivät, lopetat matkan monilla suosituksilla ja tarinoilla, joita et koskaan lue oppaista.

Prahan ilmainen kaupunkikävelykierros on yksi 7 parhaat kävelykierrokset Euroopassa, erityisoppaan takia. Lähdet kiertueella innostuneesti tutustumaan Prahaan, ja loistava luettelo ravintoloista, jotka tarjoavat edullisia lounasvalikkoja. Lisäksi, opit parhaan tšekkiläisen käsityöläisen baarihyppelystä, ja parhaat näkymät upeaan Prahaan.

Nürnberg - Praha junahinnat

München - Praha Juna hinnat

Berliinistä Prahaan junan hinnat

Wien - Praha-junan hinnat

 

Prague city view is the start of the Best free walking tours Europe

 

2. Amsterdam, Alankomaat

Amsterdamin ilmainen kävelykierros, tunnetaan myös nimellä FreeDam kävelykierros, on kyse Euroopan liberaalin kaupungin löytämisestä ja nauttimisesta. Kiertue lähtee päivittäin Exchange Stockin kohtaamispaikasta 3 tunnin kävelykierrokselle, Vanhan Amsterdamin legendoista modernin ja trendikkään Amsterdamin tarinoihin.

Näiden aikana 3 hauskoja tunteja, tapaat matkustajia ympäri maailmaa ja tutustut Amsterdamin liberaaliin huumepolitiikkaan, punaisen valon alue, politiikka, ja historia oppaista’ huvittavia tarinoita. Lisäksi, ilmaisilla kävelykierroksilla, saat sisäpiirivinkkejä oppaasta parhaat päiväretket Amsterdamista ja kaikkialla Euroopassa.

 

 

Bryssel - Amsterdam-junahinnat

Lontoo - Amsterdam-junahinnat

Berliini - Amsterdam-junan hinnat

Pariisin ja Amsterdamin junahinnat

 

3. Berliinin paras ilmainen kaupunkikävelykierros

Berliinin alkuperäinen ilmainen kävelykierros on paras tapa tutustua kaupungin historiaan, Maamerkit, ja kohokohdat muutamassa tunnissa. Se on hieno esittelykävelyretki yhteen Saksan trendikkäimmistä kaupungeista, rikas historia, ja politiikka.

Historiallisten kohokohtien lisäksi, Berliini tarjoaa erilaisia ​​retkiä, jotka näyttävät Berliinin eri näkökulmista; taiteellinen, herkkusuu, tai juomia keskitetysti. Berliinin ilmaisessa kaupunkikävelykierroksessa, vierailet 6 Berliinin tärkeimmistä maamerkeistä, ja kuulla tarinoista Berliinin muurin ja kulttuurin takana.

Berliinin alkuperäinen ilmainen kaupunkikävelykierros lähtee kahdesti päivässä, kokouspaikasta klo “Tahto”. Opas odottaa alkuperäisessä ilmaisessa kävelykierros Berliinin t-paidassa ja suosittelee mielellään kaupungin parhaita juhlatiloja, ja miten matkustaa Berliinistä muihin suuriin kaupunkeihin Saksassa ja kansalliset varannot.

Frankfurtista Berliiniin junahinnat

Leipzig - Berliini junahinnat

Hannoverista Berliiniin junahinnat

Hampurista Berliiniin junahinnat

 

Berlin City view from the street

 

4. Venetsia, Italia

Venetsia on yksi Italian pienimmistä kaupungeista. Kuitenkin, on erittäin helppo eksyä, kun vaellat sen kapeilla kujilla ja henkeäsalpaava arkkitehtuuri. Venetsian ilmainen kaupunkikierros johdattaa sinut historian läpi, kulttuuri, taide, ja arkkitehtuuri a 2.5 tunnin kiertue. Intohimoinen opas Simona kertoo kaiken kaupungista, keittiö, ja romantiikkaa.

Venetsian ilmaisen kävelykierroksen kohokohta on Simona, opas, ja hauska ilmapiiri. Sateesta riippumatta, ihmisten määrä, sinulla on upea aika ja saat paljon suosituksia italialainen ruoka ja Eprol-juomia Venetsiassa.

Milano - Venetsia Junahinnat

Firenzestä Venetsiaan junahinnat

Bologna - Venetsia Juna hinnat

Treviso - Venetsia Juna hinnat

 

Venice Canals are the Best free walking tours Europe

 

5. Pariisin paras ilmainen kaupunkikävelykierros

Pariisi on yksi Euroopan turistikaupungeista, puhumattakaan maailmassa. Kun Eiffel-torni ja Avenue des Champs-Elysees ovat täynnä turisteja, on vaikea nauttia kaupungin ikonisten kohteiden taikuudesta. Mutta, ilmaisella kävelykierroksella, oppaasi varmistaa, että saat parhaan hyödyn näistä maamerkeistä, ja monia muita ainutlaatuisella tyylillä.

Pariisissa asuu monia piilotettuja helmiä, joten ilmaisten kävelykierrosten määrä on loputon. On päiväretkiä, matkat jokaiselle alueelle, kulinaariset ja taidekierrokset. kuitenkin, paras ilmainen kaupunkikierros Pariisissa on piilotetut jalokivet ja salainen Pariisin kiertue. Opas vie sinut Louvren piilotettujen kulkujen läpi, rakennukset salaisiin valokuvapaikkoihin, pois väkijoukoista ja Parisienin sydämeen.

Amsterdam - Pariisi-junan hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Rotterdam - Pariisi-junan hinnat

Bryssel - Pariisi-junan hinnat

 

Paris louvre museum

 

6. Zürichin suklaaton ilmainen kävelykierros

Upean ja hauskan oppaan lisäksi, Zürichin paras ilmainen kaupunkikävelyretki on kulinaarinen taivas. Miksi kävellä läpi vanhankaupungin ja Zürichin kohokohdat perinteiseen tyyliin, kun voit maustaa sen jumalallisella sveitsiläisellä suklaalla. Maku tryffeleitä, oppia kaakaon uuttamisesta, ja käy parhaat suklaapatukkaat Euroopassa kun ihailet Lindenhofin ja Grossmunsterin kirkkoa.

Zürichin ilmainen kävelykierros on 2 tuntia pitkä ja lähtee joka lauantai Paradeplatzista, eikä sinun tarvitse rekisteröityä.

Interlaken - Zürich junien hinnat

Luzern - Zürich junien hinnat

Luganon ja Zürichin junahinnat

Geneve - Zürich junien hinnat

 

Zurich canal is one of the Best free walking tours Europe

 

7. Wien, Itävalta

Paras tapa aloittaa tutustuen Wieniin on Welcome to Vienna -kävelykierroksella. Noin 2 tunnin ajan saat lyhyen historian Wienistä ja sen tärkeimmistä maamerkeistä, jossa voit maistella wieniläisiä ruokia lounaaksi Marinasta, yksi Wienin parhaista oppaista.

Kahdesti päivässä, opas odottaa sinua Albertina-aukiolla historialliselle kiertueelle Wienin ympäri.

Salzburg - Wien-junien hinnat

München - Wien-junien hinnat

Graz - Wien Junamatka

Prahasta Wieniin -junien hinnat

 

Vienna, Austria view from above

johtopäätös

Parasta ilmaisissa kävelykierroksissa on opas. Vaikka suurin osa matkoista on englanniksi, opas tarjoaa kaiken mitä tarvitset tietää kaupungista erinomaisella englanniksi. Jokaiseen kysymykseen vastataan ja lopetat kiertueen upeilla suosituksilla, anekdootit, ja tietoa kaupungista. Toiseksi paras asia on, että 7 parhaat kaupunkikävelyretket Euroopassa, ovat, että he ovat vapaita, lyhyt ja asiaankuuluva, ja mukaansatempaavaa.

 

Ilmaiset kävelykierrokset Euroopassa UKK

Ovatko nämä ilmaiset kävelykierrokset todella ilmaisia?

Ilmaiset kaupunkikävelyretket ovat vihjeitä. Tarkoitus, sinun ei tarvitse varata paikkaa kiertueella maksua varten, mutta kiertueen lopussa, sinun pitäisi kiittää hienoa opasta kaatamalla.

Kuinka paljon minun on annettava tip?

Kaatopaikka vaihtelee kaupunkikohtaisesti, mutta keskimäärin kärki on 5-15 €.

Kuinka löydän oppaan?

Ilmaiset kaupunkikävelyoppaat tapaavat sinut keskeisissä kohtaamispaikoissa, ja tunnistat heidät heidän paidastaan. Lisäksi, he todennäköisesti tulevat ja tervehtivät sinua.

Onko kävelykierroksia muilla kielillä paitsi englantia?

Useimmat ilmaiset kävelykierrokset Euroopassa tarjoavat retkiä englanniksi ja paikallisella kielellä, muutamalla kiertueella muilla kielillä. Tämä vaihtelee kaupungeittain, ja matkanjärjestäjät.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan matkan parhaisiin Euroopan kaupunkeihin ja kävelykierroksia junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "7 parasta ilmaista kävelykierrosta Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-free-walking-tours-europs/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)