Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/12/2019)

Eurooppa on hieno kohtauspaikka monien erilaiset kulttuurit - ja ruokaperinteitä. Jokaisella kansalla on oma erillinen identiteetti, joka vetää kävijöitä suoraan sen historiasta ja kaikkea muuta se tarjoaa. Ja joissakin maissa, se tarkoittaa myös flavorful juomat!

Ne teistä, jotka matkustavat kiihottaa kitalaen ja joitakin paikallisia hyväksytty hauskaa viihtyvät näissä maissa. Tässä parhaat 5 Parhaimmat paikalliset juomat juoda ja kokeilla Euroopassa:

 

1. Parhaimmat paikalliset juomat Italiassa: limoncello

limoncello on hieno italialainen keksintö, joka löytyy kaikkialla tässä kaunis maa. kuitenkin, jos haluat kokeilla tätä valoa sitruuna viinaa parhaimmillaan, pää Amalfi. siellä, kauniilla Amalfi Coast, he tekevät limoncello parhaista sitruunat kaikkialla Italiassa. Kuvan alkuperäinen resepti tekee tämän juoman maistuu aromaattinen limonadi, joka on vain hieman makea. kuitenkin, siemailla sitä hitaasti ja varovasti, koska sen vahvuus voi viedä sinut yllättää.

Napoli Salerno Junat

Napoli Pompei Junat

Rooma Napoli Junat

Bari Napoli Junat

 

[https://ww.youtube.com/watch?v = rR4qLmpJdh0

 

2. Bordeaux Best paikallista viiniä - Ranska

Viinin rakastaja, yksi parhaista paikalliset juomat kokeilla Euroopassa olisi varmasti Bordeaux viini. Vaikka se on kuuluisa ranskalainen vienti, se on varmasti kokemusta näyte tässä erinomaisessa viiniä samalla Bordeaux'ssa. Viinien kierros on täydellinen tapa tutustua alueen ja sen viinit. Mikä on enemmän, opit paljon viinin, upea linnat, ja mikroilmaston.

La Rochelle Nantes Junat

Toulouse La Rochelle Junat

Bordeaux La Rochelle Junat

Paris La Rochelle Junat

 

3. Pimms Cup - Englanti

Jos huomaat Lontoossa kesän aikana, et yksinkertaisesti voi jättää ilman näytteenottoa Pimms Cup. Se oli James Pimm joka keksi juoman 1800-luvun puolivälissä, Hän palveli sitä iso kuppi kuin mihin hän lainasi nimensä. Se on virkistävä juoma, joka yhdistää poreileva limonadi ja Pimms Ei. 1, sekä hedelmiä viipaleita ja mintun nappuloita. Kertakaikkisen herkullista, ja täydellinen nauttia on lievä kesäpäivänä puutarhassa, Pimms Cup hurmaa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

Pimms Cup Englannissa

4. Parhaimmat paikalliset juomat Saksassa: snapsi

Saksassa, Schnaps on yleisnimitys vahvan alkoholijuoman, joka voi olla erilaisia ​​makuja. Esimerkiksi, sinulla voisi olla hedelmäinen Schnaps tai yrtti perustuu yhteen. Kumpi valitsemaasi, sinun tulee ottaa suosittu paikallinen juoma, joka tulee herättämään henki Saksassa. Paikalliset rakastavat ottaa Schnaps kun suuri, raskaan aterian, jossa sen vahvuus auttaa ruuansulatusta. Niin kun olet Saksassa, vapaasti juhlia ja juoda jopa!

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

Parhaimmat paikalliset juomat Saksassa on Schnaps

 

5. Westvleteren Abbey Paras paikallinen olut Belgiassa

Belgia on synonyymi olutta, ehkä jopa enemmän kuin Saksassa. Mutta joukossa kaikki hämmästyttävä paikallinen belgialaisia ​​oluita, on yksi, joka tiputtaa sinut pois jalat. Abbey oluet, joka tunnetaan myös nimellä Trappistit, ovat hyvin suosittuja Belgiassa, mutta Westvleteren Abbey olutta on harvinaisin yksi. Saada se, sinun täytyy varata sen Abbey 60 päivän etuajassa. kuitenkin, se on sen vaivan arvoinen.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

Valmis nauttimaan parhaista paikalliset juomat Eurooppa voi tarjota? Pakkaa laukkusi, tehdä suunnitelmia, ja pään säästää juna Varaa Junaliput nähdä Eurooppaa kokonaan eri valossa!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Paras paikalliset juomat Kokeile Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-local-drinks-europe%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)