Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/01/2022)

Upeasta muinaisesta teatterista tähtien alla upeisiin ja tyylikkäisiin saliin, nämä 12 maailman parhaat musiikkipaikat ovat ihanteellisia, jos haluat todella kokea kaikkien aikojen parhaat konsertit. Shanghai, Berliini, Lontoo, ja Italia ovat vain muutamia parhaista paikoista nauttia seuraavasta elävän musiikin konsertistasi.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Parhaat musiikkipaikat maailmassa: Royal Albert Hall Lontoossa

Avaja yksi kuuluisimmista kuningattarista maailmassa, Kuningatar Victoria, Royal Albert Hall Lontoossa, on yksi kuuluisimmista musiikkipaikoista maailmassa. Kun astut sisään, hyväksyt heti, että se on todellakin kuninkaallinen. Sisustuksesta tunnelmaan, kun valot ovat sammuneet, konsertti täällä antaa sinulle hanhenmakuista.

Siitä asti kun 1871 kaiken tyyppisiä musiikin faneja, osallistua Royal Albert Halliin 365 päivää. Niin, oletko jazz, rock, tai klassisen musiikin fani, elävän musiikin konsertti Royal Albert Hallissa on kokemus, jota et halua missata ollessasi Lontoossa. Royal Albert Hall sijaitsee Etelä-Kensingtonissa, ja pääsee helposti putkella.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Royal Albert Hall Music Avenue In London

 

2. O2-areena Lontoossa

Toiseksi paras musiikkipaikka 12 paras musiikkipaikka maailmassa on O2 Arena Lontoossa. Se on yksi Euroopan suurimmista elävän musiikin tapahtumapaikoista, ja maailma, tilaa a 20,000 yleisö. Lisäksi, sisään 2008 se ylitti jopa Madison Square Gardenin lippumyynnin.

Prinssi, Cirque du Soleil, Alicia Keys, ja Brit Awards -palkinnot, ovat vain muutamia musiikkitapahtumista, joista voit nauttia O2-areenalla. Sinun on matkustettava Lontoon keskustan ulkopuolelle, Greenwichiin, mutta parhaan musiikkikokemuksen saamiseksi, se on täysin vaivan arvoista.

 

The Beautiful O2 Arena In London

 

3. Parhaat musiikkipaikat maailmassa: Musikverein Wienissä, Itävalta

Valmistettu täydelliseksi musiikkilaatikoksi, eleganssin ruumiillistuma, sen Wiener Musikverein, tai musiikkiyhdistys, on lopullinen klassisen musiikin paikka Euroopassa. Koti Wienin filharmonikoille, musiikkisali on suunniteltu klassiseen tyyliin Eurooppalainen temppelityyli, katolla Apollon freskot.

364 päivää vuodessa, musiikin ystäville ympäri maailmaa, matkustaa Wieniin kiehtovaan ja unohtumattomaan musiikkielämykseen. Kiitos arkkitehtuurista, akustiikka, musiikki, sijainti, ja ilmapiiri, Musikverein on 12 parhaat musiikkipaikat maailmassa.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Musikverein In Vienna, Austria is the most impressive Music Venues In The World

 

4. Veronan areena Italiassa

The 12 maailman parhaissa musiikkipaikoissa on yksinkertaisesti oltava paras paikka eeppiselle oopperan esitykselle. Verona-areena rakennettiin 1. vuosisadalla, ja vielä tänään löydät sen seisovan paikallaan, ja vastaanottaa oopperafaneja kaikkialta maailmasta.

Verona Arena on ulkoilmakivestä valmistettu amfiteatteri, ja sen seinät kertovat sinulle tarinoita gladiaattoreista ja kuiskaavat pop-yhtyeiden sanoja. Elliptinen muoto asettaa Veronan areenan yhdeksi Italian parhaista paikoista elävän musiikin konsertille. Akustiikka, paikka palaa yöllä, tekee siitä yhden Euroopan erikoisimmista musiikkipaikoista.

Rimini Veronaan junalla

Roomasta Veronaan junalla

Firenzestä Veronaan junalla

Venetsia Veronaan junalla

 

Verona Arena outdoor Music Venue In Italy

 

5. Kansallinen esittävän taiteen keskus Pekingissä, Kiina

Munan muotoinen, nykytaide pala, kansallinen esittävän taiteen keskus on yksi Pekingin vaikuttavimmista rakennuksista. Keskuksen ainutlaatuisen muodon lisäksi, sen ympärillä on keinotekoinen järvi.

Kansallinen esittävän taiteen keskus on paras paikka nauttia oopperasta ja live-konserteista Kiinassa. kuitenkin, jos haluat perinteisen kiinalaisen musiikin esityksen, sitten konserttisali on ihanteellinen paikka.

 

National Center for the Performing Arts In Beijing, China

 

6. Parhaat musiikkipaikat maailmassa: Nimes-areena Ranskassa

Muinaisin roomalainen amfiteatteri voi järjestää jopa huomattavan määrän 24,000 musiikin ystäville. Tämä hämmästyttävä musiikkipaikka houkuttelee tuhansia kävijöitä vuosittain, joihinkin mielenkiintoisimpiin musiikkitapahtumiin Ranskassa.

Nykyaikaisesta potkupopista Hans Zimmeriin, elävän musiikin tapahtumia Nimesin areenalla ovat unohtumaton. Seinät palavat värikkäissä valoissa yöllä, äänijärjestelmät päällä – Konsertti täällä on todella sähköistävä.

Pariisi - Nimes junalla

Montpellier - Nimes junalla

Marseille - Nimes junalla

Mukava Nimesille junalla

 

Nimes Special Music Festivals Venue In France

 

7. Forest groyne Berliinissä

Sijaitsee Olympiapuistossa juhlakaupunki Berliini, Waldbuhne on ulkoilmamfiteatteri. Pearl Jam, Berliinin filharmoniassa, ja Taylor Swift ovat vain muutamia taiteilijoista, jotka antavat konsertteja valtavassa musiikkipaikassa.

Waldbuhne rakennettiin ensimmäisen kerran vuoden 2005 olympialaisiin 1934, mutta siitä lähtien siitä on tullut yksi 12 parhaat musiikkipaikat Saksassa, ja maailma. Voisit olla yksi onnekkaista 20,000 ihmiset, jotka osallistuvat elävän musiikin esitykseen, metsien ympäröimä. Tämä upea musiikkipaikka on isännöinyt monia eeppisiä konsertteja vuosien varrella, joten voit olla osa musiikkihistoriaa seuraavassa suuressa musiikkitapahtumassa Saksassa.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Waldbuhne In Berlin Music Concert Venue

 

8. Yuyintang Shanghaissa, Kiina

Meidän 12 parhaiden musiikkipaikkojen luettelo ei ole täydellinen maan parhaimman maanalaisen musiikkiklubin kanssa. Shanghain Yuyintang ei ole yhtä suuri kuin muut maailman musiikkipaikat, mutta se on yksi parhaista.

Se on intiimi, ja ainutlaatuinen, joten olet eeppisessä musiikki-illassa. Rockfaneja ympäri maailmaa, on Yuyintang-klubi viimeisimpien parhaiden rockklubien luettelossa 10 vuotta. Siksi, sillä ei ehkä ole vaikuttavinta julkisivua, mutta äänet ja tunnelmat saavat sinut pomppimaan.

 

9. Parhaat musiikkipaikat maailmassa: Felsenreitschule Salzburgissa, Itävalta

Kun varaat lippua Salzburgin festivaali, missä he ampuivat musiikin ääniä – voit olla varma, että tämä musiikkipaikka on uskomaton. The Felsenreitschule on barokkisuunniteltu musiikkisali, kanssa 96 pelihalleja lavan takana.

Musiikkiesitysten aikana, aidatut pelihallit on valaistu väreillä, kiehtoo yleisöä entistä enemmän. Riippumatta musiikillisista mieltymyksistäsi, näyttely Itävallassa Felsenreitschule on tapahtuma kaikille aisteille – miten musiikin tulisi toimia ja vaikuttaa.

Münchenistä Salzburgiin junalla

Wien Salzburgiin junalla

Graz Salzburgiin junalla

Linz Salzburgiin junalla

 

 

10. Muinainen teatteri Taorminassa, Italia

Näkymät Calabrian rannikolle, kreikkalaiset rakensivat muinaisen Taorminan teatterin 3. vuosisadalla eKr. Upean teatterin tarkoitus oli loistavia dramaattisia esityksiä.

Huoneesta on henkeäsalpaavat näkymät merelle ja maille, löydät tämän yhden kauhistuttavimmista musiikkipaikoista maailmassa. Siksi, jossa on tilaa orkesterille, tanssijoita, laulajia, huomaat, että tämä muinainen teatteri on upea paikka auringonlaskun tai auringonnousun elävän musiikin tapahtumille.

Milano Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Pisa Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

The World's Ancient Music Venue is the Theatre In Taormina, Italy

 

11. Mao Livehouse Shanghaissa

Elektronisesta pop-kappaleeseen, Mao Livehouse on Shanghain suurin musiikkipaikka. Niin, jos haluat kokea Shanghain parhaat puolet yöelämästä ja musiikista, sitten Mao Livehouse on IT-paikka paikallisille ja matkailijoille.

Mao Livehousella on paras äänijärjestelmä Kiinassa, joten se on paras elävän musiikin paikka, ja paikka päästää hiuksesi alas ja heilumaan.

 

12. Parhaat musiikkipaikat maailmassa: Muinainen teatteri oranssilla, Ranska

Oranssin roomalainen teatteri on viihdyttänyt musiikin faneja jo 100-luvulta jKr. Sijaitsee Orange kaupungissa, isännöi konsertteja, ja vuosittainen kesäoopperafestivaali Ranskassa.

Voisit olla yksi niistä 10,000 ihmiset nauttivat unohtumattomasta musiikkiesityksestä Euroopan parhaiten säilyneessä teatterissa. Oranssi teatteri on a junamatkan päässä Marseillesta, mutta lyhyt junamatka vie sinut takaisin historiaan, Rooman aikoihin, ja musiikkimaailman parhaisiin dramaattisiin esityksiin.

Pariisista Marseillesiin junalla

Marseille Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Marseille Clermont Ferrandiin junalla

 

klo Tallenna juna, autamme mielellämme sinua suunnittelemaan mahtavaa lomaa 12 maailman parhaat musiikkipaikat junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "12 parasta musiikkipaikkaa maailmassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-music-venues-world%2F%3Flang%3DfiVisiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)