Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 15/01/2022)

Euroopan luonto ja maisemat ovat inspiroineet satuja. Valtavat maat ovat uskomattomien koti vaellusreitit jotka johtavat joihinkin maailman upeimpiin ihmeisiin. Huomattavia luolia Unkarissa, Grand Canyon, jossa on turkoosi vettä Ranskassa, jääpalatsit Itävallassa, ja pyramidin muotoinen vuori Italiassa, olemme 5 Euroopan parhaista luonnonihmeistä.

Nämä luonnon ihmeet vievät hengityksen, ja tarjoa uskomattomia maisemia parasta lomaa varten Euroopassa. Haluatpa sitten patikoida tai ottaa köysiradan, nämä 5 ihmeet ovat yksinkertaisesti pakko käydä kaikilla matka Eurooppaan, vähintään kerran elämässä.

 

1. Euroopan parhaat luonnonihmeet: Eisriesenwelt, Itävalta

Saatat muistaa Salzburgin Musiikin äänet ja Von Trapp -lapset, jotka laulavat vuorille. Mutta, Hochkogelin vuorten alla, piilottaa Euroopan suurimman luolan. Eisriesnwelt-jääluola Itävallassa on yksi mielenkiintoisimmista luonnon ihmeistä Euroopassa. Ennen kaikkea, kohokohta tällä 3000o neliömetrillä on jääpalatsi, Eispalast.

Tämä luonnonilmiö on suurin jääluola maailmassa, ja se syntyi jään muodostumisesta laavan tai kalkkikiven alla maan alla.

Kuinka pääsen Eisriesnwelt-jääluolaan?

Mielenkiintoista on, että tämä 40 km: n luola on junamatkan päässä Salzburgista, ja junat lähtevät tunnin välein. Lisäksi Werfenistä, siellä 15 minuutin minibussimatkan luolaan. Lisäksi, useimmat turistit Saksaan, et ole löytänyt tätä luonnollista ihmettä, joten voit olla yksi erikoistutkijoista. Voit tehdä 4 tunnin vaelluksen ylös tai 3 tunnin rauhallinen kierros köysiratamatkalla.

München - Salzburg Juna hinnat

Wien - Salzburg Junien hinnat

Graz - Salzburg junien hinnat

Linz - Salzburg junien hinnat

 

 

2. Euroopan parhaat luonnonihmeet: Verdonin rotko, Ranska

Ranskan Grand Canyon ulottuu Provencen eteläiseen alueeseen. Jyrkät kalliot ja kalkkikivi, tee upeasta taustasta uskomattoman kauniille järven vedelle. Siksi, Tämän luonnollisen ihmeen ainutlaatuinen nimi ”Gorges du Verdon” tarkoittaa vihreää rotkoa, ranskaksi.

Tämä hämmästyttävä järvi Provencessa sopii erinomaisesti kesän uimiseen ja jäähdytykseen, samoin kuin retkeilyparatiisi. On 1500 polkuja innostuneille kiipeilijöille, jotka haluavat ihailla tätä eurooppalaista ihmettä ylhäältä. Niin, valitset jos haluan vain kylpeä auringossa Veneessä, tai löydä jalka.

Kuinka pääsen Gorges Du Verdonille?

Lähin kaupunki on Moustiers-Sainte-Marie, ja sinne pääsee junalla Pariisista. Siirry sitten Pont du Galettes -sillan sisäänkäynnille, päästä tähän luonnonihmeeseen.

Pariisi - Marseilles-junien hinnat

Marseille - Pariisi Juna hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Marseille - Clermont Ferrand Juna hinnat

 

Turquoise water in The Verdon Gorge, France

 

3. Euroopan parhaat luonnonihmeet: Matterhorn, Italia

Monte Cervino Pohjois-Italiassa on 4,478 metriä merenpinnan yläpuolella. Lisäksi, Matterhorn on kuuluisa melkein täydellisestä pyramidin muodosta. Matterhorn luotiin luonnollisesti, kun Afrikan ja Euroopan maat yksinkertaisesti löivät toisiaan. Tämän maan liikkeen seurauksena, Grand Rock löysi tiensä huipulle.

Jos etsit ikimuistoista kokemusta Matterhornista, oleskele sitten iglookylässä vuoren tukikohdassa. Jää ja lumi iglu mahtuu matkustajille unohtumattoman yön. Jos pelkäät kylmää, baarin äärellä pidetty juoma pitää teidät lämpimänä, kun ihailet kaunista vuoria tähtisellä yöllä.

Kuinka pääsen Matterhorniin?

Tämä luonnollinen ihme on vasta lähtökohta upealle matkallesi. Voit matkustaa Matterhornin jäätikölle junamatka Zermattilta. Euroopan korkeimmalla rautatieasemalla, voit ihailla Italian 360º panoraamaa, Sveitsi, ja Ranska. Tämä tarkoittaa, että saat täydellisen kuvan mistä tahansa kulmasta keväällä, kesä, tai lumen peitossa talvella.

Basel - Interlaken-junien hinnat

Geneve - Zermatt-junan hinnat

Bern - Zermatt-junan hinnat

Luzernista Zermattiin junan hinnat

 

The sky above Matterhorn is a natural wonder of Italy

 

4. Aggtelekin luolat, Unkari

Aggtelekin luolat ovat ihmeellinen luonnon ihme Euroopassa. Epätavallinen nimi tarkoittaa "tippuvaa vettä", joka on syntynyt luonnon läpi veden läpi tippuvasta vedestä. siis, lähde kauniille muodoille Aggtelekin upeissa luolissa kansallispuisto.

Baradla Domica -luola on 25 km pitkä tipukivi luolajärjestelmä Unkarin ja Slovakian välillä. Siten se on myös a Unescon maailmanperintöluetteloon paikka.

Kuinka pääsen Baradla Domican luoliin?

Aggtelek-luolissa on 4 tuntia juna matka Budapestista muutoksilla. Niin, jos olet päiväretken suunnittelu Budapestista, se voi olla vähän tiukka.

Wien - Budapest-junien hinnat

Praha - Budapest-junien hinnat

München - Budapest Juna hinnat

Graz - Budapest Juna hinnat

 

Aggtelek Caves, Hungary lighted

 

5. Euroopan parhaat luonnonihmeet: Schwarzwaldin, Saksa

Kuuluisa mystisistä ja tiheistä puistaan, sen Schwarzwald Saksassa on kiehtova luonnon ihme Euroopassa. Tämä upea vuorijono Baden-Wurttembergissä on inspiroinut monia legendoja, kuten Grimmin tarinoita. Tässä kävelet pois Baden-Badenin kylpyläkaupungista, ja lumottuun metsään tarinoita ja käkiä.

Jos olet kiinnostunut seikkailusta, Tribergin putoukset, odottavat metsävaellusreittiä. Toinen loistava tapa tutustua tähän upeaan luonnonihmeeseen Saksassa on vaellus oppaan kanssa, koska viimeinen asia, jonka haluat, on eksyä raskaasti metsäisiin maihin.

Tiivistettynä, nämä 5 Euroopan parhaat luonnonihmeet ovat kaikki maailman suurimmat mysteerit. Niin, voit ehdottomasti tutustua Eurooppaan turistina ja tehdä suosittuja nähtävyysreitti, tai voit löytää ja nähdä itse kauneimpia ja henkeäsalpaavimpia maisemia Euroopasta. Useimmat, merkittävästi, kaikkiin näihin luonnon ihmeisiin pääsee junalla ja muilla kuljetusvälineillä, Euroopan keskuskaupungeista.

Offenburg - Freiburg-junien hinnat

Stuttgart - Freiburg-junien hinnat

Leipzig - Freiburg-junan hinnat

Nürnberg - Freiburg junien hinnat

 

The Black Forest is a natural wonder of Europe

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme, kuinka pääset junalla mihin tahansa näistä luonnonihmeistä.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "5 parasta luonnonimeä Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-natural-wonders-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)