Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 20/08/2022)

Euroopan linnat ja viehättäviä katuja ja paikat ovat olleet lähtökohtana uskomattomille tarinoille tuhansien vuosien ajan. Tähän päivään asti Eurooppa on keskeinen puoluekohde maailmassa. Se on juhlien mekka matkustajille ympäri maailmaa, kuten poikamies- ja poikamiesretket. Niin, olemme valinneet huolellisesti parhaat 5 juhlakaupungit Euroopassa eeppiseen ja villiin lomaan.

Berliini Amsterdam, pilata baareja Euroopan suurimpaan yökerhoon, kirjoittaja junamatka tai klubihyppy, Kiinnitä turvavyösi villiin matkoja varten.

 

1. Juhlat Berliinissä, Saksa

Yksi ystävällisimmistä kaupungeista Euroopassa, Berliini on taiteilijoiden meka, muusikot, ja maailman parhaat DJ: t. Sen historia ja kulttuuri ovat vaikuttaneet sen monimuotoisuuteen ja erittäin avoimeen lähestymistapaan, mikä tarkoittaa, että kaikki menee. Siksi, Berliini on villin ja paras juhlakaupunki Euroopassa.

Berliinin klubi- ja juhlatila alkavat yleensä myöhään pimeästä. Jos haluat kokea Berliinin yöelämää kuin berliiniläinen, pakata mukavat kengät, ja arkivaatteet ja saapuvat perjantaina. Ota juoma yhdessä monista Berliinin baareista ja suunna teollisuusalueelle.

Berliinin parhaat klubit ovat piilossa Berliinin teollisuusalueella ja junaratojen alla. Valmistaudu juhliin, jotka eivät lopu koskaan, tai pysähtyy vain kun viimeinen mies seisoo. Berliiniyhdistysillat alkavat jo 1 Olen lauantaisin sunnuntai-iltaan saakka. Tämä tekee Berliinistä ehdottomasti Euroopan hulluimpia ja parhaita juhlakaupunkeja, ja turisteja ja klubilajia matkustaa kaikkialta maailmasta.

Mikä on Berliinin paras yökerho?

Jos olet 48 tunnin juhlissa ja sinulla on aikaa vain yhdelle klubille, sitten muista juhlia Berghainissa. Paras techno- ja house-ääni rokkaa tanssilattialla koko viikonlopun.

Frankfurt kaupunkiin Berliini junalla

Kööpenhamina kaupunkiin Berliini junalla

Hanover kaupunkiin Berliini junalla

Hampuri kaupunkiin Berliini junalla

 

Best party cities in Europe and Berlin Germany

 

2. Juhlat Budapestissa, Unkari

Päivisin ja auringonlaskun tunteina, Budapest on ehdoton tainnuttaja vaikuttavilla arkkitehtonisilla helmillä ja kohteilla. Kun vaellat kaduilla, silmäsi tuskin pystyvät seuraamaan Euroopan kauneimpia maamerkkejä. Mutta, yöllä löydät vaihtoehtoisen maailman, hylättyjen rakennusten maailma, jotka muuttuvat Euroopan epätavallisin baarit, ja tämä ainutlaatuinen kohtaus asettaa Budapestin meidän 5 parhaat puoluekaupungit Euroopassa.

Pimeän jälkeen, vaihtoehtoisessa tilassa, missä ei ole etikettiä tai talon sääntöjä, asioiden on pakko mennä villiin.

Mikä on paras yökerho Budapest?

Szimpla Kert on Budapestin ikoninen pilaribaari alueella 7 ja sen labyrintiini yläkerran osio ja pakollinen vierailu Budapestin juhlailtoista erityisen hämmentäväksi kokemukseksi.

Wien kaupunkiin Budapest junalla

Praha kaupunkiin Budapest junalla

München kaupunkiin Budapest junalla

Graz kaupunkiin Budapest junalla

 

 

3. Juhla Prahassa, Tšekin tasavalta

Praha on yksi upeimmista kaupungeista Euroopassa. Päivän aikana tuntuu kuin olisit mennyt taaksepäin linnoihin, ruhtinaat, ja ritarin tarinoita, mutta yöllä matkustat hulluan yöelämään, missä esteet jätetään oven taakse.

Kaupunki on täynnä olutta puutarhoja joen varrella, pubit, ja baareja, joista on upeat näkymät kaupunkiin, ja tietysti pahamaineinen klubikohtaus.

Mikä on paras yökerho Praha?

Praha on koti Euroopan suurimmalle klubille, 5-tarina Karlovy Lazne -kerho. Niin, jos suunnittelet matkaa Prahaan ystävien kanssa tai Eurotripiä tutkimaan Euroopan parhaita juhlakaupunkeja, sitten tämä on pakko lopettaa seikkailusi. Huomaa, että kun olet tullut klubin oviin, saatat poistua täysin erilaiselta henkilöltä riippumatta siitä, mitä Prahassa tapahtuu, pysyy Prahassa.

Nürnberg kaupunkiin Praha junalla

München kaupunkiin Praha junalla

Berliini kaupunkiin Praha junalla

Wien kaupunkiin Praha junalla

 

People dancing at prague czech republic party at a nightclub instagram picture

 

4. Juhla Amsterdamissa, Alankomaat

Kuuluisa kauniista kanavistaan ​​ja kahvilat, Amsterdam on suosittu eurooppalainen lomakohde. Sillä on erittäin rauhallinen tunnelma, huolimatta pahamaineisesta punavalojen alueesta ja kahviloista.

Hollantilaiset pitävät parempana hillittyjen kokoontumisten järjestämisestä, jos kysyt turisteja ympäri maailmaa, he sanoisivat, että Amsterdamissa on toinen puoli. Verrattuna muihin Euroopan parhaiden puoluekaupunkien kaupunkeihin, Amsterdamissa, löydät transsin äänet useimmista klubeista, mutta myös elävää musiikkia. Live-esitykset ovat erittäin suosittuja Amsterdamissa.

Mikä on paras yökerho Amsterdam?

Vain muutama parhaista live-musiikkiklubista on Melkweg ja Bimhuis, ja parhaat yökerhot ovat De Marktkantine ja Shelter.

Bremen kaupunkiin Amsterdam junalla

Hannover kaupunkiin Amsterdam junalla

Bielefeld kaupunkiin Amsterdam junalla

Hampuri kaupunkiin Amsterdam junalla

 

Amsterdam party at a nightclub instagram picture

 

5. Juhla Wienissä, Itävalta

Kaupunki, jonka me kaikki tunnemme ennennäkemättömästä ooppera- ja kulttuurielämästään, tarjoaa myös upeaa ja hauskaa yöelämää. Toisin kuin muut naapurimaiden yökerhojen kohtaukset, Wienin yöelämämaisema on ystävällisempi ja rento. Esimerkiksi, Wienissä sisäänpääsymaksu on alhaisempi rentojen ovisääntöjen kanssa.

Wienissä, löydät enimmäkseen technokerhoja, mutta myös underground- ja happotyylit joissakin klubeissa.

Mikä on paras yökerho Wien?

Parhaita teknojuhlia saavat Das Werk ja Grelle Forelle. Jos haluat klubin indeksoinnin, siirry Gurteliin, tie, joka kulkee kaupungin keskustan läpi. Sieltä löydät suurimman osan pubeista ja klubeista. Muista tarkistaa Venster99.

Elektro Gonner on loistava esimerkki Wienin omituisesta yöelämästä. Sijaitsee sähkökaupassa, Se on myös tila videoinstallaatioille ja sähkömusiikille. Le Loft -baari sijaitsee Sofitel Wienin Stephansdomin yläosassa eeppisellä auringonlaskulla ja kaupunkinäköalalla.

Salzburg kaupunkiin Wien junalla

München kaupunkiin Wien junalla

Graz kaupunkiin Wien junalla

Praha kaupunkiin Wien junalla

 

Best party cities in Vienna Europe

 

Lisätietoja juhlia Euroopassa

Mitä vuodenaikaa on parasta kokea Euroopan yöelämästä?

Kevät ja alkusyksy ovat parhaat vuodenajat matkoille ja tutustu Euroopan parhaimpiin juhlakaupunkeihin.

 

Mikä on osallistumismaksujen hintaluokka Euroopan yökerhoissa?

Osallistumismaksu vaihtelee maittain. Suurin osa Euroopan kaupungeista on erittäin edullisia, esimerkiksi, Praha ja Budapest, 5-20 euron sisäänkäynti ja alkoholia kohtuulliseen hintaan, Jotkut paikat ovat kalliimpia, mutta tärkein asia, on tullut aikaisin, joten sinun ei tarvitse seisoa pitkään jonossa.

 

Mikä kaupunki on Euroopan paras yöelämä uudenvuodenaattona ja jouluna?

Paras kaupunki joulu- ja uudenvuodenaattona on ehdottomasti Berliini, jos matkustat a tiukka budjetti. Amsterdam ja Praha ovat upea talvella, mutta vähän hinnaltaan.

lopuksi, Euroopalla on jotain tarjottavaa mistä tahansa mausta, himoita, jumalaton taso, ja budjetti. Yläosa 5 juhlakaupungit tarjoavat kaikkien maailman parhaat puolet. Voit varmasti aloittaa lempeästi baarihyppyillä tai elävän musiikin seuroilla ja jatkaa Euroopan villeimpiin tanssilattiaan, kaikki yhdessä yössä. Kaiken kukkuraksi, Jokainen kaupunki on helposti tavoitettavissa junan kautta matkustaa, joten jos se on villein unelmasi pitää hullu juhlaviikonloppu ja käydä kaikissa 5, sitten Eurooppa odottaa.

 

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme löytämään halvimmat junaliput mihin tahansa luetteloomme kauniisiin juhlakaupunkeihin.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “5 parasta juhlakaupunkia Euroopassa” sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-party-cities-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)