Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/04/2022)

Oletko sitten matkalla viikonloppuna tai pitkään lomalle Eurooppaan, sinun pitäisi aina tehdä aikaa rentoutua. Piknik on hieno tapa rentoutua ja ihailla joitain ikonisia sivustoja ja näkymiä. Niin, auttaa sinua pääsemään alkuun eurooppalaiselta lomaltasi, Olemme käsin poimineet ja pakataneet piknikkorin Euroopan parhaasta piknikpaikasta. Istu vain, ja nauti näkymästä!

 

1. Piknik Petrinin kukkulalla, Praha

Näkemykset ja ilmapiiri Petrin Hill -puistossa tekevät yhden 5 Euroopan parhaat piknikpaikat. ironisesti, sijaitsee Vähässä kaupungissa, Petrin Hill on vihreä ja viehättävä puisto, josta on näköala Prahan linnaan. Petrin tarjoaa kauneimmat näkymät pääkaupunkiin, ja voit kiivetä observatorion torniin todella luonnonkaunis näköala kaupungin, linnat, ja sillat.

Petrin Hill on täydellinen paikka piknikille Euroopassa keväällä, syksy tai kesä. Lehti näyttää upea syksyllä ja keväällä ja kesällä kaikki puut ja maa kukkivat ja väritään vihreänä. Ota vain itsellesi leipää marjoilla Artic Leipomo ja olet kaikki asetettu upeaan piknikille Prahassa.

Kuinka päästä Petrin Hillille?

Petrin Hill on aivan vanhankaupungin ja kaupungin keskustan vastapäätä. Voit matkustaa köysiradalla, raitiovaunu tai bussi, kuten kaikki turistit. Mutta, pääset Petrin-mäkelle jalka, ylitä Kaarlen silta Mala Stranaan ja Lennonin muuriin. Kestää noin tunnin, jos sää on hyvä, ja auringonlaskun piknikille pääsee hienosti loppuun unelmapäivälle kaupungissa..

Nürnberg kaupunkiin Praha junalla

München kaupunkiin Praha junalla

Berliini kaupunkiin Praha junalla

Wien kaupunkiin Praha junalla

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Piknik joen rannalla Saksin Sveitsissä, Saksa

Grand joet, lumiset huiput edessä, ja vihreät niityt ympärilläsi, Saksi Sveitsi kansallispuisto on upea paratiisi. On laiska aamu tai lopussa pitkä vaellus, Bastei-silta on ihanteellinen paikka upealle piknikille.

Jos olet seikkailussa ja retkeilyharrastaja, arvostat varmasti taukoa piknikille. Toisaalta, jos pidät kauniista asumisesta ja lepäämisestä, piknik-joki joen varrella Saxonissa, Sveitsissä, on tärkein loma Euroopassa.

Kuinka päästä Saxon Sveitsiin?

Saksi Sveitsi on vain 30 minuutin junamatka Dresdenistä. Niin, pakata Eierschecke, kahvi, marjat, ja hedelmiä paikallisilta markkinoilta, ja olet kaikki asetettu hauskanpitoon yhdellä Euroopan luonnonkauneimmista piknikpaikoista.

Düsseldorf kaupunkiin München junalla

Dresden kaupunkiin München junalla

Nürnberg kaupunkiin München junalla

Bonn kaupunkiin München junalla

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Piknik järven rannalla Lago Di Braiesissa, Italia

Sininen koskematon vesi ja vuorenhuiput heijastavat järvessä, näkymät di Braies-järvelle Etelä-Tirolissa Italiassa värittävät piknikiäsi kauniita muistoja. Italia on kulinaarinen taivas, yhdistettynä upeita järviä ja vuoret, on todella tarpeetonta selvittää monista syistä, miksi tämä järvi on kärjessämme 5 Euroopan paras piknikpaikka.

Jos olet kiinnostunut vaelluksesta Dolomiiteilla, Bragin päiväretki on melko helppoa. Niin, lopetat upean päivän luonnossa, ottamalla purema Paninilta tai pizzalta ja ihailemalla näkymiä Dolomiittien suurimmasta luonnonjärvestä.

 

 

Kuinka pääsen Lago Di Braieen?

Lago di Braies on junamatkan päässä Bolzanosta, lähin kaupunki. Se kestää noin tunnin junalla, tai voit löytää upeita majoituksia lähellä.

Milano kaupunkiin Venetsia junalla

Padova kaupunkiin Venetsia junalla

Bologna kaupunkiin Venetsia junalla

Rooma kaupunkiin Venetsia junalla

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Piknik saarella Margret Island, Budapest

Sijaitsee Tonavalla, välillä Buda ja Pest, Margaretin saari on täydellinen kevään piknikille Budapestissa. Saari on 2.5 km, Paikallisten suosikki ulkona hauskaa auringossa. Lisäksi, lähellä on paikallisia markkinoita, joten piknik-herkkuja ei tarvitse viedä kaupungista julkisella kulkuneuvolla. Tartu vain kaikki suosikkisi ja muutama paikallinen herkku markkinoilla ja siirry saareen.

Margaretin saarella on myös japanilainen puutarha, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen ennen upeaa piknikillesi tai sen jälkeen.

Kuinka pääsen Margaret Islandille?

Raitiovaunulla tai bussilla, Margaretin saareen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä. Sisäpiirin kärki: Budapest Card tarjoaa sinulle erikoisliikkeet julkiseen liikenteeseen ja nähtävyydet.

Wien kaupunkiin Budapest junalla

Praha kaupunkiin Budapest junalla

München kaupunkiin Budapest junalla

Graz kaupunkiin Budapest junalla

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Piknik Champs De Mars Pariisissa

Pariisissa on lukemattomia kauniit puutarhat ja piknikpaikkoja Seinen varrella. Pariisin paras piknikpaikka on ikonisen Champs de Mars -tilan poikki.

Se on suuri viheralue seitsemännen kaupunginosan ja Eiffel-tornin välillä. Se on täydellinen paikka piknikille Pariisissa ja tarjoaa parhaat paikat auringonlaskun aikaan. Maiseman lisäksi, se on myös yksi 10 parhaat näköalapaikat Pariisin Eiffel-tornissa.

Joka kesä pariisilaiset perheet saapuvat nauttimaan auringosta tai nauttimaan puutarhojen syksyisistä maisemista. Se on erittäin rauhallinen ja tarjoaa upeat puitteet Eiffel-tornin yövalojen katseluun.

Niin, pakata tuoretta patonkia, Camembert, tuore hedelmä, viini, ja suunnata yhteen Euroopan parhaista piknikpaikoista.

Bon Apetit!

Kuinka päästä Champs De Mars -puutarhaan?

Voit ottaa metrolla tai RER-junalla. Poistu vain Champ de Mars-Tour Eiffel -asemalta.

Matkustaminen voi olla ylivoimaista ja uuvuttavaa, koska haluamme aina nähdä ja kokea ehdottomasti kaiken. Euroopalla on tarjolla niin monia merkittäviä ja unohtumattomia aktiviteetteja ja näkemyksiä. Vaikka sinun tulisi aina pyrkiä näkemään niin paljon kuin mahdollista, Joskus sinun on otettava se helposti. Piknikin järjestäminen paikallisten herkkujen kera on loistava tapa tutustua maahan ja ruokia, tekemättä askelta.

Amsterdam kaupunkiin Pariisi junalla

Lontoo kaupunkiin Pariisi junalla

Rotterdam kaupunkiin Pariisi junalla

Bryssel kaupunkiin Pariisi junalla

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme löytämään halvimmat junaliput mihin tahansa luetteloomme kauniiseen piknikpaikkaan.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme “5 parasta Picnic Spot Euroopassa” sivustoosi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)