Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/08/2021)

Ne, jotka ovat olleet onni käydä Eurooppaan tietää jännitystä ja seikkailumieltä että se tarjoaa. Matkustaminen Euroopassa voi rikastuttaa elämää monin tavoin. Vuodesta kielet, upeissa nähtävyyksissä, ja historiaa loistava ruoka, joka et löydä takaisin kotiin. Ne, jotka ovat erityisen makealle jäätelölle kokea jotain ihmeellistä. Eri jäätelö kaikkialla Euroopassa tarjoavat räjähdyksen fantastinen makuja. Kuitenkin, jäätelö on täydellinen tapa rentoutua varjossa ja rentoutua pitkän päivän tutustuen kaupunkiin. Jos matkustat Euroopan läpi ja ovat jäätelöä rakastaja, olemme ottaneet meidän laaja kokemus kautta kulkeviin Euroopassa ja koonnut listan sinulle. Siksi, täällä on joitakin parhaat paikat syödä jäätelöä Euroopassa.

 

Missä syödä jäätelöä Italiassa?

Italia on kuuluisa rakkaus elämään ja herkullista ruokaa. Jäätelöä näyttää yhdistää kaksi. Monet jäätelön ystäville sopivat, että ette ole asuneet ennen kuin olet maistanut kauha aito italialainen Gelato. Rikas maku ja koostumus ovat selviä merkkejä siitä, että jäätelö tehtiin henkilö, joka on intohimoisesti heidän veneet. Eli jos olet onni törmännyt hyvä jäätelöpaikka.

kuten Maito

Rooma on koti yksi parhaista jäätelöbaareihin Euroopassa, kuten Maito. Kaupunki on täynnä jäätelöä ystäville. Kuvankaunis kohtauksia ihmiset nauttivat gelato ovat tyypillisiä. kuitenkin, kaupunkiajossa lukemattomia gelato kauppoja, yksi erottuu piilotettu jalokivi että Gelato rakastaja tarvitsee vierailua. Lukemattomat turistit ja paikalliset parven Come Il Latte. Mitä voi tehdä jäätelöä niin ainutlaatuinen saatat kysyä? Ensinnäkin, monet ihmiset nauttivat rikkaiden ja makuja ne tarjoavat. He laativat gelatoa päivittäin ja hyödyntää luonnollisia ainesosia. Heidän jäätelöt ovat rikkaita ja kermainen, kuten nimestä voi päätellä. Jos mietit mitä Come Il Latte keinoin, olet onnellinen tietää se kääntää “kuten maito”. Jopa meijeriä vihaavat ihmiset voivat nauttia maidottomista maustaan. Maku on hämmästyttävä. toiseksi, ihmiset ihailevat tunnelma myymälän. Se sisältää ydin ja tuntumaa Rooman.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Missä syödä jäätelöä Saksassa?

Fantastinen jäätelö ei ole asia, jota monet yhdistävät Saksaan. kuitenkin, Ballabeni Jäätelö on täällä muuttaa että sen uskomattomat kauhoja. Tämä erinomainen jäätelöbaarijää sijaitsee Münchenissä, ja sillä on melkoiset seuraukset. Saliin kuuluu Giorgio Ballabeni, suurmestari taiteen Jäätelön. Hän aloitti jäätelön harrastuksena, ja kaikki Münchenin kiitollisia. Monet turistit ja paikalliset rakastavat myymälän, jättäen uskomattomia arvosteluja. Kun yrität jäätelöä, se ei ole vaikea ymmärtää, miksi. He ovat hioneet veneet täydellisyyttä ja ovat yksi parhaista alansa. Intohimo tulee läpi jokaisessa kauha. Lisäbonus on, että niillä on jäätelöä kuorma ja voi huolehtia yksityisille tahoille!

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

 

 

Missä syödä jäätelöä Unkarissa?

Jos joskus löydät itsesi Unkarin pääkaupunki, varmista, käydä Vaaleanpunainen Gelart. Tämä hämmästyttävä jäätelöä varastossa on Budapestin sydämessä. Ne ovat kaikki noin perinteet, läheinen suhde, romanssi, ja intohimoa, joka on nähtävissä työssään. Toisin sanoen, ne ovat totta alan asiantuntijoita. Sikäli kuin niiden jäätelö, olet onnellinen kuulla, että ne käyttävät vain hienoimpia orgaanisia ainesosia. Jokainen suuri jäätelö ostoksia vältetään keinotekoisia jäätelöä. kuitenkin, mikä tekee Gelarto Rosa ainutlaatuiseksi niiden käsityöläinen lähestymistapa muotoiluun jäätelöä osaksi ruusu. Jos olet koskaan Szent Istvanissa Neliö kuumana päivänä, näet varmasti kävelevän paljon ihmisiä, joilla on ruusunmuotoisia jäätelöitä.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Sveitsi

Seuraava pakollinen vierailu jäätelöbaari on Zürichistä. ylös on jäätelöbaari, joka sai inspiraationsa Argentiina. Perustaja Rofe Bote asui siellä kaksi vuosikymmentä ja otti kulttuurin. Hän oli vaikuttunut heidän hedelmäinen, virkistävä, ja luonnon jäätelöä. Hän oli niin vaikuttunut, että hän vei heidät Sveitsiin. Nykyään on olemassa kaksi kauppoja Zürichissä, ja he pyrkivät niiden Argentiinan juuret. Vilkas musiikki ja Latinalaisen tuntuu varmasti tuulelle vieläkin kun nautit herkullisia jäätelöä. Hasta on erinomainen sekoitus Argentiinan makuja ja Sveitsin kekseliäisyyttä.

München Zürich Junat

Berliini Zürich Junat

Basel Zürich Junat

Wien Zürich Junat

 

 

Jäätelö, Ranskan

Ranskan ovat kuuluisia paljon asioita. Ensinnäkin, on heidän rakkautensa taiteen, arkkitehtuuri, ja filosofia, joka on kiistaton. Pariisi on elävä osoitus, että. toiseksi, ne ovat tunnettuja niiden hämmästyttävä ruoanlaittoon. Ranskalaiset keittiöt ovat kaikkein hyvin mitoitettu maailmassa, ja voit olla varma, että kuria keittiössä näkyy myös heidän aavikoilla. Tästä johtuen intohimo ruokaa, se ei ole yllätys, että niillä on joitakin parhaista jäätelöä Euroopassa.

Berthillon

Yksi suosituimmista lajeista on Berthillon. Tämä on yksi kuuluisimmista salit Pariisissa ja hyvästä syystä. Se avattiin 60-luvulla ja oli tarjoillaan herkullista jäätelöä siitä lähtien. Voit vapaasti valita yksi heidän herkullisia makuja, ja voi jopa yhdistellä makuja löytää oikea yhdistelmiä sinulle.

Minne haluat matkustaa, olet varmasti nauttia hyvästä jäätelö. Vain muistaa pysähtyä ja nauttia maisemista ja maku, kun teet niin. Ottaa se kaikki ja nauttia hämmästyttävä jäätelömauista näissä eri paikoissa.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Valmis kokemaan makujen ja makuja Euroopassa on tarjota? Varaa Junaliput nyt. Sen jälkeen, voit kokea herkullisia jäätelöä Euroopassa.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Parhaita paikkoja syödä jäätelöä Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-places-eat-ice-cream-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)