Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/12/2020)

Oletko sellainen henkilö, joka tykkää kävely- ja bussimatkat? Sitten tämä viesti ei ole sinua! Mielestämme paras tapa nähdä joitakin Euroopan ikoni sivustoja tapahtuu samppanjaa siemaillen kattoterassi tai kahvilassa. Tässä muutamia paras katolla ravintoloita ja kahviloita Euroopassa, jotta voit näky-nähdä tyylillä.

 

Paras katolla ravintoloita ja kahviloita Euroopassa: Atlantin tähti Hotelli - Rooma, Italia

kun Rooma, sinun täytyy nähdä kaikki kauniit ja muinaiset paikat - kuten Colosseum tai Trevin suihkulähde. Mutta sinun on myös nauttia kauniista näkymistä kaupungin. Ja, käydessään kattobaarista Atlante tähden hotelli on näkymä kahden maan. Siksi mielestämme se on yksi parhaista kattoravintoloista ja kahviloista Euroopassa!

Nauti kaunis näköala Vatikaanivaltio ja Rooman kun joilla on espresso tai lasi viini. Ei ole monia vaihtoehtoja päättää päivä parempi kuin täällä!

Matkustaa Roomaan junalla

Nopeat junat Lontoo Roomaan kestää noin 14 tuntia, on ajettu noin 1,434 kilometriä. On usein palveluja rautatieliikenneakseli Lontoon ja Rooman. Junat tälle matkalle yleensä auki varata ympäri 12 kuukaudet etukäteen. Jos varaus ei ole vielä auki päivämäärilläsi, voit asettaa varaushälytyksen saadaksesi sähköpostiviestin päivänä, jolloin halvimmat liput ovat saatavilla matkallesi kohteesta Lontoo kohteeseen Rooma junalla. Käyttää Tallenna juna tilata nopeasti ja helposti!

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Bologna Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

Atlanta Star Hotel view Rome Italy view

 

Paras katolla ravintoloita ja kahviloita Euroopassa: Cube Bar - Galeries Lafayette - Pariisi, Ranska

Le Cube Bar Paris France – Galeries Lafayette

 

Yksi parhaista näkymiä vuonna Pariisi, pään jopa katolla Galeries Lafayette -tavaratalon. Seitsemän kerrosta ylöspäin, Tämän 1500m Terassilta on todella vaikuttava 360 ° näköala Pariisiin. Oopperatalo on lähietäisyydellä ja Eiffel-torni on sen taustalla. Mutta ei vain näkemyksiä, mutta terassilla on myös moderni ja tyylikäs kattobaari nimeltä The Cube Bar.

Ulkoilma ja luonnon asettamisessa, terassi tarjoaa istuin sekä auringon ja katetuissa tiloissa varjossa. Kattobaarista, voit tilata kylmää olutta, virkistäviä cocktaileja sekä joitakin pariisilainen välipaloja. Tämä on varmasti yksi parhaista kattoravintoloista ja kahviloista Euroopassa, joten ole ajoissa napata istuin!

Matkustaa Pariisiin junalla

Lontoo on suosittu lähtökohta monille matkustajille heidän Euroopan loma. Lyhyt ja mukava junamatkan yhdistää Britannian pääkaupungin Ranskan Rakkauden kaupunki, Pariisi.

On vain yksi junan suoraan Lontoosta Pariisiin: Eurostar suurnopeusjuna. Niin että tekee oikeiden kouluttaa hieman helpompaa! Varmista, että sinä ostaa junalippuja kautta Save A Train vaikka!

Paras katolla ravintoloita ja kahviloita Euroopassa: Aria Hotel korkea huomata Sky Bar - Budapest, Unkari

Aria Hotel korkea huomata Sky bar Budapest tarjoaa suuren 360 asteen näkymä Budan ja Pestin. Se sijaitsee Pestin sydämessä, vain kivenheiton päässä St. Tapanin basilika. Tämä lumoava tyylikäs baari on hyvin rentouttava fiilis, ja se on täydellinen tapa nauttia Budapest kanssa perhe ja kaverit.

Matkustaminen Budapestiin junalla

The kouluttaa Matka Lontoosta Budapest on turvallinen, helppo ja edullinen ja kestää vain 24 tuntia, Eurostar Pariisiin ja nopeiden TGV Pariisista München, sitten yli yön nukkuja Budapest. Vai on yhteys Pariisin kautta ja München, kautta tai Bryssel, Köln & Wien.

 

Best Rooftop Restaurants And Cafes In Europe / Hungary view

 

Paras katolla ravintoloita ja kahviloita Euroopassa – Barcelona

1881 kohden Sagardi on ravintolassa History de Catalunya, ainutlaatuinen tila kaupungin näkymät Barcelonan satamaan ja omistettu kokonaan Välimeren keittiö, merestä maalle. Tämä kokea on valmistunut Terassi Indianes, nykyaikainen terassi cocktailbaari näkymät Barcelonan satamaan.

Matkustaminen Barcelona junalla

Se on helppo matkustaa päässä Iso-Britannia kohtaan Espanja junalla. Aamulla Eurostar Pariisiin 2H20 alkaen £ 44 yksisuuntainen tai £ 58 paluu, lounas merkittävä juna Bleu ravintola Gare de Lyon, sitten iltapäivällä kaksikerroksisia TGV Duplex Figueres (varten Salvador Dali Museum), girona & Barcelona € 39 kumpaankin suuntaan. *Hinnat voivat muuttua.

 

 

Valmis pakata laukut ja vierailla paras katolla ravintoloita ja kahviloita Euroopassa? Päästää Tallenna juna huolehtia saada minne haluat olla!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-restaurant-cafes-europe/– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)