Lukuaika: 7 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 16/09/2022)

Matkustaminen lasten kanssa Euroopalle voi olla haaste. Niin, on erittäin tärkeää lisätä muutama aktiviteetti, josta lapset nauttivat, kuin vierailu johonkin 10 parhaat eläintarhat Euroopassa. Jotkut maailman parhaista eläintarhoista ovat Euroopassa. Sydämessä parhaat kaupungit Euroopassa, on vihreitä pyhäkköjä, ja 10 parhaat eläintarhat vierailla lasten kanssa Euroopassa.

  • Rautatieliikenne on ympäristöystävällisin tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka ja tehtiin Save A Train, Halvimmat junaliput maailmassa.

1. Schonbrunnin eläintarha Wienissä

Schonbrunn Eläintarha Wienissä, on ollut myös kotona 500 eläinlajit, siitä asti kun 1752. Esimerkiksi, Euroopan vanhimmassa eläintarhassa asuu afrikkalainen norsu ja jättiläinen panda. The 42 hehtaarin Wienin eläintarha sijaitsee palatsissa ja tarjoaa upeita nähtävyyksiä lapsille ja vanhemmille.

Esimerkiksi, eläintarhan sademetsätalo on loistava ihmisen tekemä kopio todellisesta sademetsästä, jossa on ukkosta. Kun vaeltaa ympäriinsä, pidä silmällä aasialaisia ​​pienikynsiä saukkoja ja vampyyyrirapuja. Lisäksi, Jääkarhu talo, tiikerit ja gepardit, koalan talo, ja monet muut upeita eläimiä odottavat sinua.

Sisäänpääsy Wienin Schonbrunnin eläintarhaan on ilmainen Wienin passilla. Pääset sinne U4 Hietzingin maan alla.

Milano - Venetsia Junahinnat

Firenzestä Venetsiaan junahinnat

Bologna - Venetsia Juna hinnat

Treviso - Venetsia Juna hinnat

 

Schonbrunn Zoo In Vienna Elephant

2. 10 Euroopan parhaat eläintarhat: Alppien eläintarha Innsbruckissa

Sijaitsee henkeäsalpaavassa tyrol Itävallassa, Alppien eläintarhassa Innsbruckissa asuu yli 150 eläinlajeja. Löydät tämän hämmästyttävän eläintarhan Nordkette-vuorijonon juurelta Itävallan Alpeilla. Niin, jos suunnittelet perhematkaa Alpeille, varaa aikaa Alpenzoo Innsbruckille.

Lapsesi olisivat täysin hämmästyneitä karhuista, Ilves, kultakotkat, saukot, ja tulipalo salamanteri. Nämä ovat vain muutamia eläinlajeista, joita näet Alppien eläintarhassa. Kun lapsesi ihailevat eläimiä, sinut viedään pois upeat näkymät.

Voit päästä tähän hämmästyttävään eläintarhaan julkisella kulkuneuvolla, alkaen kaupungin keskusta. Lisäksi, on olemassa useita budjettiystävällisiä eläintarhan passivaihtoehtoja, joten voit nähdä kaiken.

München - Innsbruck-junan hinnat

Salzburg - Innsbruck junahinnat

Oberstdorf - Innsbruck junien hinnat

Graz - Innsbruck-junan hinnat

 

Bear in Alpine Zoo In Innsbruck

3. Tšekin tasavallan paras eläintarha: Prahan eläintieteellinen puutarha

Praha on kuuluisa upeista silloistaan, luonnonkaunis näkymä, arkkitehtuuri, ja juhlat. kuitenkin, monet ihmiset eivät tiedä Prahan eläintarhasta, ja se on kunniapaikka Euroopan parhaiden eläintarhojen joukossa, jossa vierailla lasten kanssa.

o. 5 neliökilometriä tekee Prahan eläintarhasta yhden Euroopan suurimmista eläintarhoista, asuminen yli 4000 eläimet. Täten, siellä on paljon paviljongeja ja eläimiä tervehtimistä varten, esimerkiksi, Shanti, aasialainen norsu, Bikira, ystävällinen gorilla, ja monia muita ainutlaatuisia ja kauniita eläimiä.

Prahan eläintieteellinen puutarha on avoinna päivittäin, ja sinne pääsee bussilla tai raitiovaunulla. Vinkki hauskan perheen hauskanpitoon Prahassa on suunnitella koko perhepäiväretki Prahan eläintarhaan, koska lapsesi haluavat ehdottomasti tutkia kaikkea.

Nürnberg - Praha junahinnat

München - Praha Juna hinnat

Berliinistä Prahaan junan hinnat

Wien - Praha-junan hinnat

 

4. 10 Euroopan parhaat eläintarhat: Berliinin eläintieteellinen puutarha

Saksan vanhimmassa eläintarhassa asuu joitain maailman poikkeuksellisia eläimiä. Chilen flamingo ja afrikkalainen pingviini ovat vain muutamia niistä erityisistä asukkaista, jotka tapaat perhevierailullasi Berliinin eläintarhassa. Harvinaiset ja eksoottiset eläimet tekevät Berliinistä yhden parhaista eläintarhoista, joissa vierailla lastesi kanssa Euroopassa.

Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsee yhden kaupungin keskustassa mielenkiintoisimmista kaupungeista Euroopassa, eikä eläintarha ole poikkeus. Jos olet kaupungissa pitkä viikonloppu, sinun tulisi ehdottomasti varata aikaa päivälle eläintarhassa, paviljongit, ja akvaario.

Yksi tämän eläintarhan parhaista asioista on erikoislippujen hinnat pienille tai suurille perheille, yksi sisäänpääsy eläintarhaan, tai yhdistelmä, jossa on sisäänkäynti akvaarioon.

Frankfurtista Berliiniin junahinnat

Leipzig - Berliini junahinnat

Hannoverista Berliiniin junahinnat

Hampurista Berliiniin junahinnat

 

10 Best Zoos In Europe: Tigris in Berlin Zoological Garden

5. Hampurin tyylikkäin eläintarha: Hagenbeckin eläintarha

Hampuri on hieno kaupunkimatkan kohde, ja hauska kaupunki vierailla lasten kanssa. Hagenbeck Tierpark Hampurissa on yksi esimerkki hauskasta tekemisestä Hampurissa lasten kanssa. Se on yksi hienoimmista eläintarhoista Euroopassa ja Saksassa. Ulkona koti yli 1,800 eläimet, tällä upealla eläintarhalla on Jäämeri. Jäämeri on paikka, josta lähdet perheen seikkailuun, ja käydä jääkarhuissa, pingviinit, ja merikarhuja.

Jos olet Hampurissa muutaman päivän, sinun pitäisi hankkia Hampurin kortti. Näin saat hyvät alennukset matkailukohteita, ja alennuksia eläintarhasta ja eläintarhan trooppisesta akvaariosta.

Berliinistä Hampuriin junan hinnat

Bremen - Hampuri Juna hinnat

Hannoverista Hampuriin junan hinnat

Köln - Hampuri Juna hinnat

 

Hamburg Hagenbeck Tierpark Penguin

6. Antwerpenin eläintarha Belgiassa

Yksi alkuun 10 paras eläintarha Euroopassa on Antwerpenin eläintarha. Aivan kuten mikä tahansa luettelomme upeista eläintarhoista, Antwerpenin eläintarhassa voit ihailla maailman kauneimpia eläimiä. kuitenkin, yksi niistä asioista, jotka erottavat Antwerpenin eläintarhan muista eläintarhoista, on uhanalaisten eläinten erityisohjelma, kuten bonobot ja okapi.

Belgian paras eläintarha on laajentunut valtavasti vuosien varrella. Eläintarha on kasvanut niin paljon, että se ei ole kaupungin keskustassa, hyvin lähellä keskusasemaa. Lisäksi, eläintarhan Skywalk paljastaa eniten henkeäsalpaavat panoraamanäkymät puutarhojen ja yhden syrjäytyneitä kaupunkeja Euroopassa.

Bryssel - Antwerpen junien hinnat

Amsterdam - Antwerpen junien hinnat

Lille - Antwerpen junien hinnat

Pariisin ja Antwerpenin junahinnat

 

Large Birds Antwerp Zoo In Belgium

7. La Palmyren eläintarha Les Mathesissa, Ranska

Kaunis Les Mathesin eläintarha La Palmyressa sijaitsee vehreissä metsissä ja dyynissä. On merkittyjä polkuja, jotka vievät sinut ja lapset matkalle ympäri eläinmaailmaa ja luonnon ihmeitä yhdessä Euroopan parhaista eläintarhoista.

Villit merileijonat ja villikissat, Carreabean flamingot, ja jättiläiskilpikonnia, ovat muutamia erityisistä eläimistä, joita tapaat. Tämä upea eläintarha sijaitsee Uuden Akvitanian alueella Ranskassa, Atlantin rannikolla, suuri seikkailu Pariisi junalla.

Amsterdam - Pariisi-junan hinnat

Lontoosta Pariisiin -junien hinnat

Rotterdam - Pariisi-junan hinnat

Bryssel - Pariisi-junan hinnat

 

giraffe drinking water in La Palmyre Zoo In Les Mathes, France

8. Artisin eläintarha Amsterdamissa

Vain 15 minuutin päässä kaupungin keskustasta, löydät ensimmäisen eläintarhan Amsterdamissa ja yhden parhaista eläintarhoista Euroopassa. Artis Royal Zoo on seeprojen koti, perhosia, trooppiset kalat, ja pienimmät organismit, jotka valloittavat lapsesi, klo ARTIS-Micropia.

A vierailu Amsterdamin eläintarhaan on yksi parhaista perheen aktiviteeteista Amsterdamissa. Runsaasti paviljongeja, akvaarioon, ja vanhoja tammia, Artisin eläintarha Amsterdamissa on yksi luonnonkauniista ja erityisiä vierailukohteita Alankomaissa.

Sinun kannattaa ostaa Artis Zoo- ja Micropia-lippu, jotta voit nauttia kaikesta Amsterdamin kuninkaallisen eläintarhan tarjonnasta.

Bryssel - Amsterdam-junahinnat

Lontoo - Amsterdam-junahinnat

Berliini - Amsterdam-junan hinnat

Pariisin ja Amsterdamin junahinnat

 

Lion Watchng Artis Zoo In Amsterdam

9. Paras eläintarha Englannissa: Chesterin eläintarha

Englannin suurin eläintarha sijaitsee Cheshire ja asuu yli 35,000 eläimet. Chesterin eläintarha on yksi parhaista eläintarhoista Euroopassa, jossa voit käydä lastesi kanssa, koska tutkittavia eläimiä ja puutarhoja on niin paljon. Eläimiä on ympäri maailmaa, kuten lemuurit, hornbill, sarvinokka, ja monia muita ainutlaatuisia eläimiä.

Myös, jos sinulla on aikaa pidentää perheen retkiä, muista käydä eläintarhan kauniissa puutarhoissa. Chesterin eläintarhan kukkakokoelmilla on maailmankuulu nimi, ja orkideat ovat ehdottoman poikkeuksellisia. Vierailu Chesterin eläintarhaan on täydellinen perheen ulkoilma.

Amsterdam - Lontoo-junan hinnat

Pariisin ja Lontoon junien hinnat

Berliinistä Lontooseen -junien hinnat

Brysselistä Lontooseen -junien hinnat

 

The best zoo in England is Chester Zoo

10. Euroopan parhaat eläintarhat: Baselin eläintarha Sveitsissä

Sveitsin paras eläintarha sijaitsee Baselin sydämessä. Baselin eläintarhassa asuu eläimiä ympäri maailmaa, ja löydät jokaisen eläimen luonnollisessa asukkaassaan eri koteloista.

Toinen hämmästyttävä asia, joka tuo Baselin eläintarhan meille 10 parhaat eläintarhat Euroopassa, on lasten eläintarha. Täällä lapsesi saavat korvaamattoman mahdollisuuden tavata kotieläimiä ympäri maailmaa, silitä niitä, ja ruokkia niitä.

Vierailu eläintarhaan on hämmästyttävä ulkoilu koko perheelle. Vihreät puutarhat ja metsät, poikkeukselliset eläimet ja kasvit, kiehtoo ja viihdyttää lapsia. The 10 parhaat eläintarhat Euroopassa käymään lastesi kanssa, ovat Euroopan piilotettuja helmiä ja ovat vähintään koko päivän matkan arvoisia.

München - Basel-junan hinnat

Zürich - Basel-junan hinnat

Bern - Basel junien hinnat

Geneve - Basel-junien hinnat

 

Best Zoos In Europe: Basel Zoo In Switzerland

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme suunnittelemaan upean vierailun Euroopan parhaisiin eläintarhoihin junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 parasta eläintarhaa, joissa vierailla lasten kanssa Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-zoos-visit-kids-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)