Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Matkustaminen junalla on tunnettu, että matkustajien joitakin kauneimmista juna Sillat, elokuvamainen maisemakuvaukseen. Saada mahdollisuus matkustaa Train Sillat, näette mäkiä, maaseutu, ja valtamerten kaikki irti mukava istuin kuljettaessa Euroopassa rautateitse. Joskus rautatie itsessään on kaikkein unohtaa kauneutta. Nämä neljä Euroopan rautateiden Juna Sillat vie sanattomaksi.

 

Ensimmäinen juna sillat Pick Landwasserviadukt, Sveitsi

Landwasserviadukt, Sveitsi
Sveitsi junamatkoista

 

Tämä junasilta on uskomaton arkkitehtoninen ihme. Näet kuusi kalkkikivi kaaria lepää viisi korkealla pilariin. Silta johtaa suoraan 216 metriä pitkälle Landwasserille tunneli.

Silta ulottuu Landwasser joen kaupunkien välissä Schmitten ja Filisur, että Graubunden alue of Sveitsi. Se on myös julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Se on käytössä tänään ja on ollut vuodesta valmistuu 1902.

München Basel Junat

Zurich Basel Junat

Bern Basel Junat

Geneve Basel Junat

 

Forth rautatiesilta, Alkuun Train sillat Skotlannissa

Forth Bridge, Skotlanti
Skotlanti rautatiesilta

 

Tämä upea skotlantilainen maamerkki ylittää joen Forth on Queensferry, vain länteen Edinburgh.

Se on tehty kolme teräs kaksinkertainen-ulokkeet liitetään pitkä palkkien. Valtava niitit liitä niitä yleiseen rakenteeseen Train Bridges. Graniitti laiturit tukevat ulokkeet. On todella saavutus Victorian engineering.

Juna silta valmistui 1890 ja kunnostettu ja maalataan 2011-2012. Forth Rautatiesilta on ollut Unescon maailmanperintöluetteloon alueella vuodesta 2005. On välillä 190 ja 200 junat poikki sitä päivittäin.

 

Hohenzollern bridge, Saksa

Hohenzollern bridge, Saksa
Saksa junat silta

 

Reinillä jakaa Saksan kieli kaupunki Köln. Seitsemän sillan ylittää majesteettinen joki Köln. Hohenzollernien Train Bridges ei ole vain kaunein, mutta myös eniten käytetty rautatiesillan Saksassa. Se näkee yli 1200 harjoittelee joka päivä yli kuusi kappaletta.

Hohenzollernbrücken on kaari silta, kolme rauta kaaria pitkin sen pituutta. Se valmistui 1911 ja uusittu vuonna 1940, 1950s, ja 1980.

Koska se on vain 409 metriä pitkä, siellä on myös osa sillan jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Siellä on yksi kummallakin puolella Rautatiet. Ihmiset ovat alkaneet sijoittaa “rakkaus riippulukot” aidalla kisko ja jalankulkualueet vuodesta 2008.

Frankfurt Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

München Köln Junat

 

Vesijohtojen ja Chamborigaud, Ranska

Vesijohtojen ja Chamborigaud, Ranska
Ranska vanhat junat silta

 

Löydät tämän upea puoliympyrän kaari juna sillat Ranskan kylässä Chamborigaud, valmistunut 1867. Se on edelleen käytössä.

Kivi maasilta ylittää Luech joen. Se on kaareva silta kokonaispituus on 387 metriä. kuitenkin, se on hyvin kapea vain 14m leveä. Maasilta on Chamborigaud käyrän kasvot ylävirtaan, Toisin kuin useimmat muut sillat tällainen.

Lyon Marseille Junat

Paris Marseilleen Junat

Kiva Marseilleen Junat

Bordeaux Marseilleen Junat

 

Santa Giustina rautatiesilta, Italia

Santa Giustina rautatiesilta, Italia
Italia historiallinen juna silta

 

Juna maasilta on numero 31 listalla maailman korkein juna sillat. se seisoo 145 metriä korkea ja juuri 78 metriä pitkä. Se sijaitsee lopussa Santa Giustina järvi in Dermulo, Pohjois-Italiassa.

Santa Giustina järven on ihmisen ja vesi, joka virtaa se tuottaa sähkö. Se on myös tunnettu vesiurheilu ja melonta.

Milan Dermulo Trento Junat

Turin Dermulo Trento Junat

Padovan Dermulo Trento Junat

Venetsia Dermulo Trento Junat

 

Valmis ottamaan junamatkan juna sillat nähdä näitä ihmeitä inhimillisen ponnistelun? Varaa paikkasi ja eivät maksa mitään varausmaksut www.saveatrain.com.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbreathtaking-train-bridges-europe%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)