Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/08/2021)

Britannian siunattu runsas rautatieverkosto, joka on vaikuttanut sen sosiaaliset historia ja taloudellisen kehityksen sukupolvien.

Ja jos olet rautatie harrastaja, brittiläinen rautatie loma- helpottaa kiehtovaa toimintaa paikoissa koko matkan Aberdeen Penzance.

Joten jos sydämesi asetettu nähdä Britannia junalla, Tässä on seitsemän päälle ja jäljessä vihjeitä.

 

  1. Glasgow'n keskusasema

Vieraileva Glasgow'n keskusasema on välttämätöntä - ei vain se yhdistää sinut Skotlannin luonnonkaunis herkkuja, mutta se on myös 91 prosenttia hyväksymisosuus alkaen vahtikoira Liikenne Focus, asemalle Master Paul Lyons kulkee neljä matkat päivässä ja se tähteä omassa BBC TV-sarja.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

  1. Birminghamin New Street

Birmingham New Street on toinen asema, jolla on korkea asiakastyytyväisyys. West Midlandsin rautatie napa oli täysin uudistetuilla 2015 ja tarjoaa valikoiman viileä ravintoloissa, Sisältää oman Five Guys -hampurilaisliitoksen-täydellinen pit-stopille.

Lille Lontooseen Junat

Köln Lontoo Junat

Lyon Lontoo Junat

Luxemburg Lontoo Junat

 

  1. Kings Crossin asema

Mitään varsinaista rautatie harrastaja jättäisi Britanniassa ilman perusteellisesti tutkia Lontoon Kings Crossin asemalta. On vieressä Kings Cross St Pancrasin Metroasema, lähellä Regent Pysäköidä ja British Library, ja mystisen alustan koti 9 ¾, lähtöpiste varten Tylypahka Express - tarpeeksi sanottu.

Antwerpen Lontoo Junat

Haag Lontoo Junat

Bordeaux Lontoo Junat

Geneve Lontoo Junat

 

4. raildar

Juna sovellus Raildar on elävä kartta jokaisen junan Britanniassa rautatieverkko - dynaaminen versio osoittaa jopa junia liikkumasta. Tämä juna rakastajan fantasia App myös raita ulkoasuja ja risteyksessä kartat - mikä ihana idea!

Lontoosta Brysseliin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lontoosta Lyon Junat

Lontoo Amsterdam Junat

 

5. valon lukeman

Jos olet jälkeen niittaamalla rautateihin liittyvien käsittelyssä, Parallel Lines näkee kirjailija Ian Marchant ottaa ironinen katsoa 175 vuotta Britannian pakkomielle junia. Penned intohimolla ja huumoria, se on inspiroiva käsityksen Britannian luonne ja kulttuuri.

 

6. Lukeminen aitoa harrastajille

Myöhään 19th ja varhainen 20th Vuosisadat, George Bradshaw rautateiden oppaat olivat sovelluksia oman aikansa ja antoi uusinta tietoa junan reitit ympäri Britanniassa ja kaikkialla Manner-Euroopassa. The huhtikuu 1910 opas on kirjoitettu Britannian rautatieverkon ylittämättömässä huipussa, ja siitä on tullut raamattu rautatiepuhaltimille - etsi uusintapainoksia verkossa Amazonista.

 

7. Verkko-oppiminen

Ilmainen tai kohtuuhintainen internetyhteys on helposti saatavilla monilla Yhdistyneen kuningaskunnan junareiteillä ja kaupungin keskustassa, joten jos matka on osa pitempää oleskelu, opiskelu online-aste tykkää Anglian Ruskin Etäopetus voi jatkua keskeytyksettä. Ja siinä on jotain elämää vahvistavaa noin jutella luokkatoverit eri maissa, kun kieriskellä rannikolla ja kaikkialla clifftops.

 

Seuraa nämä seitsemän ja pois-radan vinkkejä brittiläinen rautatie loma et koskaan unohda - Nähdään asemalla.

 

Onko teillä vinkkejä rautatieliikenteessä? Jaa ne kommentit osassa ja jos tarvitsevat junassa – Save Junan.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbritain-by-train-8-on-and-off-track-tips%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)