Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/08/2021)

Dancing Dragons, yksisarvisia, ja lentävät siat. Joo, siat! Juhlista Sian vuosi, Juhli Kiinalainen uusivuosi Euroopassa!

kiinalainen uusivuosi, joka tunnetaan myös kevät Festivaaleista Lunar New Year, on tärkein tapahtuma kiinalaisen kalenterin. Se on erikoinen leimaa perhe kokoontumiset, ruoka rituaaleja, tarjoamiin temppelit, ja - tietenkin - ilotulitteet. Kiinalaisen uudenvuoden vietossa Euroopassa on jotain erityistä. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ikivanha kiinalainen perinne, vuodelta 4000 vuotta. Älä missaa sitä, kun on mahdollisuus!

 

Juhli Kiinalainen uusivuosi Euroopassa, 2019

 

No.1 for Celebrate Chinese New Year Euroopassa | Madrid, Espanja

Määrä kiinalaisia ​​asuvien Espanja on kasvanut huomattavasti viime vuosina, ja tämä kasvu on näkynyt se, minkä verran kiinalaisen uuden vuoden juhlat maassa. sisään 2019, odottaa mitään erilaista.

Jo kolmantena vuonna peräkkäin, Espanjan pääkaupungissa on paikka juhlistaa kiinalaisen uudenvuoden Euroopassa Espanjassa, jossa kulttuuri ja juhlava ohjelman järjestämä Kiinan suurlähetystön. konsertit, työpajat, paraateja, ja gastronominen reitit kaikki on osa juhlallisuuksia järjestetään Usera alueella - koti Madridin Chinatown.

 

Pariisi, Ranska

Pariisi ei ole ensimmäinen kaupungin te ajattelette, kun ajatellut paikka juhlia kiinalaisen uudenvuoden Euroopassa. Mutta tämä maaginen romanttinen kaupunki muuttuu kaupunki kiinalaisia ​​juhla aikana juhlat.

Pariisi ei ole vain räikeä paraateja ja koristeiden vaikka. Sen parhaiten varjeltu salaisuus tänä aikana on kaksi buddhalaisia ​​temppeleitä sijaitsee 13. kaupunginosassa. Täällä perheitä Kiina, Vietnam, ja Kambodža tulevat kunnioitustaan ​​ja tervetulleita Uusivuosi. Nauti mielenosoituksia Kiinan taideteollisuus, ruoanlaitto, ja perinteinen tanssi ja musiikki. Nähdä kaupungin valot todella elää jopa sen nimeä tähän aikaan vuodesta. Ja parasta on, että voit junamatka Pariisista Amsterdamiin ja juhlia molemmissa kaupungeissa!

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

Juhli Kiinalainen uusivuosi Euroopassa, Pariisi

 

Amsterdam, Alankomaat

Hauska seikka: Amsterdamin pahamaineisen punaisten lyhtyjen asuu todellinen buddhalainen temppeli. Joka vuosi, Voit juhlia kiinalaista uutta vuotta Euroopassa Amsterdamissa ja Then ympäristössä Fo Guang Shan He Hua Erityisohjelmalla.

Tässä osassa kaupunkia on myös hienoa, jos sinulla on halu aitoa kiinalaista ruokaa. Napata itsellesi aterian kuuluisan See Palace (Euroopan ensimmäinen kelluva kiinalainen ravintola) tai yksi monista kiinalaiset ravintoloissa Geldersekade.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Juhli Kiinalainen uusivuosi Euroopassa, Haagin

 

Viimeisen Celebrate kiinalainen uusivuosi Euroopassa | Englanti

London England ylpeä kehua että se omistaa maailman suurin tapa juhlia kiinalaista uutta vuotta Euroopassa, Aasian ulkopuolella. Niin, tietysti, tämä on yksi osuma, kun vietät kiinalaista uutta vuotta Euroopassa.

Tämä kaupunki omistaa yhden päivän festivaali juuttunut täynnä toimintaa kuten perinteistä ruokaa, vuotuinen paraati, esityksiä, ja perinteisiä käsitöitä. (Sinulla oli meille perinteistä ruokaa!) Count meitä!

Englannissa on kolme pääaluetta, jotka pitävät näitä juhlia; Trafalgar Square, Chinatown, ja Shaftesbury Avenue. Jokainen on ainutlaatuinen tietyissä toiminnoissa ja tapahtumia ne tarjoavat; vierailijoilla on vaikea päättää, mitkä tehdä.

Chinatown tarjoaa parhaan paras kannalta perinteistä ruokaa. Varmista, että kirjan alussa varmistaa pöytä yksi monista fabulous ravintoloita. Chinatown saa jolle annetaan kaikkein fabulous koristeet Lucky punaiset lyhdyt ja bannereita. Kiinalaisen tanssin ryhmät ja esiintyjiä voi löytyä perustettu monivaiheinen koko. Lontoossa voi olla tulokas Kiinan uudenvuoden paikalle, mutta joka vuosi on tulossa isompi ja parempi, emmekä voi odottaa, mitä tapahtuu 2019!

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Mikä on paras tapa juhlia kiinalaista uutta vuotta Euroopassa ja päästä johonkin näistä kaupungeista? Junalla, tietysti! Käyttää SaveATrain varata paras käsitellä muutamassa minuutissa!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa kanssa linkki Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)