Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 18/12/2022)

Eläköön Kingin päivä Alankomaissa saattaa hyvinkin olla paras puolue Hollannissa. Päällä 27 huhtikuu, he juhlivat Kuningas Willem-Alexander syntymäpäivä musiikkia, katubileitä, kirpputorit, ja hauskaa messut. Kuningas itse kulkee maan hänen perhe. Edeltävänä iltana kuninkaan päivä, Kuninkaan yötä vietetään musiikkiesityksiä Haagissa ja muissa kaupungeissa ja maan suurin kirppu ('vapaa') markkinat Utrecht. Valmis saada selville, mitä on kyse? tästä syystä sinun pitäisi olla Eläköön Kingin päivä Alankomaissa.

*Huomautus! Kingin päivä on jo kuukauden. Nyt on aika varata Amsterdam hotelli juhlii Kingin päivä Alankomaissa. Vierailijoita ympäri Alankomaat, ja yhä ulkomailta kirjan alussa varmistaa huoneita on saatavilla.

 

Mitä on NAME?

Alun perin, Prinsessa vietettiin Holland, Wilhelmina syntymäpäivä (31 elokuu), kun hän oli vielä prinsessa. Puolue oli useita osia sitä, mukaan lukien; monet lasten pelejä ja koristeltu kadut. Kun Wilhelmina tuli uusi kuningatar jälkeen isänsä kuoleman, se muutettiin Kuningattaren päivä.

Juliana, seuraava kuningatar ja Wilhelmina tytär, juhli Kuningattaren Day 30 Huhtikuun paraatiin Soestdijk. Beatrix juhlittiin myös kuningattaren Day 30 huhtikuu (hänen oma syntymäpäivä on tammikuussa) mutta toisin kuin hänen äitinsä, hän otti koko perhe ja kiersi maata vierailla useissa kunnissa. Kuningas Willem Alexander seurasivat tätä perinnettä. Hän syntyi 27 huhtikuu ja tämä tuli virallinen päivä 2014 juhlii Kingin päivä Alankomaissa.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

ORANGE kaiken juhlistaa Kingin päivä Alankomaissa!

Hollannin kuninkaallinen perhe kantaa nimeä: House of Orange. Tämä tarkoittaa kirjaimellisesti oranssi väri. Tuloksena, se on tullut Hollannin kansallisen väri. King päivä, löydät kaikki yllään oranssi tavalla tai muodossa. Niin, saada ostoksilla!

Bryssel Utrecht Junat

Antwerpenin Utrecht Junat

Berliini Utrecht Junat

Pariisi Utrecht Junat

 

KIRPPUTORIT

Kun juhlimme Kingin päivä Alankomaissa, ihmiset saavat myydä asioita kadulla ilman lupaa. Vapaa Kirpputorit pidetään puistoissa ja kaduilla, monet ihmiset tarjoavat toivottuja omaisuutensa, musiikki, tai muuta viihdettä myytävänä. Ajattele sitä Kirpputori, mutta paljon suuremmassa mittakaavassa! Utrecht, kirpputoreja edes aloittaa iltana kuninkaan päivä. Niin saat kävely kengät.

Bryssel Rotterdam Junat

Antwerpenin Rotterdam Junat

Berliini Rotterdam Junat

Pariisi Rotterdam Junat

 

 

LET'S malja juhlistaa Kingin päivä Alankomaissa!

Joka juhla vaatii malja! oikea? King päivä, ihmiset tekevät malja kuningas Orange Bitter, kirkkaan oranssi likööri. Tietysti, tämä pitää perinne yllään oranssi, liian! Juoma luotiin 1620 juhlia Prince Fredrick Henry voittoon. ensin, se ei ollut tunnettu, mutta sen jälkeen William Orange tuli ensimmäinen kuningas, se on tuotettu kerran. Siitä lähtien, Orange Bitter on ollut tiiviisti mukana Hollannin kuninkaallinen perhe.

Bryssel Tilburg Junat

Antwerpenin Tilburg Junat

Berliini-Tilburg Junat

Pariisi Tilburg Junat

 

Mitä me DRINKING? OLUT, TIETYSTI!

Holland rakastaa heidän viinaa ja vuosikymmenten jälkeen smart markkinointi Heinekenin, niiden hollantilainen kaupallinen ylpeytensä, jokainen koukkuun kuohuva makea jumalten nektaria aikana kuninkaan päivä.

Ei olutlasi jättää täydeksi, ei mieli jää selvä. Jos on joskus päivä todella anna hiukset alas, tämä olisi se! Ja se ei ole vain Kingin päivä, Kuninkaan edellisenä iltana on hauskaa. Se on yleensä niin kiireinen kuin Kingin päivä miinus lapset ja perheet. Se tarkoittaa jopa vähemmän eston kaadat olutta, ja slur sanasi.

Bryssel Maastricht Junat

Antwerpenin Maastricht Junat

Liege Maastricht Junat

Charleroi Maastricht Junat

 

Perheen hauskaa

Kuninkaanpäivän viettäminen Alankomaissa ei ole vain aikuisille tarkoitettu. On paljon toimintaa tapahtuu ympäri kaupunkia varten nuori ja lapsenmielisille lukien kasvomaalausta, pelejä, ja Urheilu Tapahtumat. Tarkista kuninkaan päivä perheen voimin lisätietoja sivulta.

Bryssel Haagiin Junat

Antwerpen Haagiin Junat

Berliini Haagiin Junat

Pariisi Haagiin Junat

 

Kingin Night & päivä Osapuolet

Eläköön Kingin päivä Alankomaissa on pyhäpäivä mutta ei varmasti lepopäivä. Hollantilainen, entiset paidat, ja turistit parveilevat Amsterdamin juhlaan. Hauskuus alkaa perinteisesti aattona suuri päivä (Kingin Night) kanssa karnevaalitunnelmaa jatkuvat koko kaupungin kuningas päivä. DJ soittaa osapuolten aukioille, kirkkaasti sisustetut veneet täyttävät kanavat, ja elävää musiikkia vuotaa kaduille Cafe patiot. Lue lisää Kingin päivä tapahtumista.

 

Eläköön Kingin päivä Alankomaissa kanaalien

Koskaan ei umpikujaan liikennettä ollut näin hauskaa! King päivä, tuhansia valoisasti sisustetut veneiden pakata kapea Amsterdamin kanaville. vihje. Varaa vene etukäteen!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Osallistu vuosittaiseen Kingin päivä Amsterdamissa hämmästyttävä 1,5 tunnin kanaaliristeilylle keskustan läpi. Ihastele valoisissa veneitä ja nauttia rajattomasti laivalla juomat.

Tästä tehtävästä:
– Kesto 90 minuutit
– Ohita Line
– Painettu tai mobiili tosite hyväksytty
– Instant vahvistus
– helppo peruutus

 

Hollantilainen, entiset paidat, ja turistit parveilevat Amsterdamiin juhlimaan kuninkaan päivää Alankomaissa. Varmista, ettet missaa hauskaa, ja varaa nyt käytössä Tallenna juna ilman piilotettuja maksuja ja helppoa 1, 2, 3!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)