Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Pidätkö matkustaa junalla? Pidätkö nähdä hämmästyttävä linnat maissa, kuten Ranskassa? Jos näin on, niin olet saavuttanut oikeaan paikkaan. Tämä johtuu tämä artikkeli “10 Viehättävä linnat Ranskassa Junalla” antaa sinulle lopullisen luettelon kymmenestä viehättävä linnoja Ranskassa. Lisäksi, kerromme miten tavoittaa heidät junalla!

 

1. Chateau Chenonceau

Chateau Chenonceau on ainutlaatuinen, koska he rakensivat sen perustan, joka myllyssä 16th vuosisata. Voit helposti saavuta sitä kautta junalla kuten linna on hyvin lähellä asema. Pääset sen Tours, suuri kaupunki kohtuullisen lähellä linnaa.

Nantes Tours Junat

Lille Tours Junat

 

 

2. Chateau de Chantilly

Sijaitsee chantilly Estate, tämä linna on todellakin arvoinen kun näet miltä se näyttää. Se on lähellä keskustaa Pariisi mikä tekee matkustamisesta siitä helppoa.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

3. Fontainebleaun palatsi

Joo, se on teknisesti palatsi, mutta kuka välittää, se on henkeäsalpaava! He rakensivat Fontainebleau takaisin 12th vuosisata, ja se näyttää silti vaikuttava ja hyvin pidetty. Se on myös helppo vierailla. Pääset sen Pariisista alle tunnissa Transilien r.

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

4. Chateau de Breteuil

 Chateau de Breteuil

Löydät upea linnan sisällä kansallinen luonnonpuisto se aivan Pariisin. kuitenkin, vierailevat tämän kauniin linnan junalla on hieman hankala, koska on vain kuljetus joka menee suoraan sitä. Ainakin voit silti nauttia junamatkan Pariisiin!

Strasbourg Pariisi Junat

Zurich Pariisiin Junat

Frankfurt Pariisiin Junat

Geneve Pariisi Junat

 

5. Chambord Castle

Chambord Castle on todella hypnoottinen ja asettaa linna se kannattaa vierailevat. Saada sitä, tarvitset taksin tai shuttle päässä kaupungin Blois. kuitenkin, saavuttamisen Blois pääsee monissa kaupungeissa Ranskassa. Pääset sen alle puolitoista tuntia matkustaessaan Pariisista.

 

6. Amboisen Linna

Linna amboise on yksi viehättävä linnoja Ranskassa. Se on todellinen arkkitehtoninen helmi renessanssin. Pääset Chateau helposti junalla useissa kaupungeissa Ranskassa kautta TGV tai Intercity junat.

 

 

7. Kuuluisa linna Chateau de Monte Cristo

Suosittelemme suuresti tätä söpö, pieni linna kuten kuuluisa Alexandre Dumas rakensi! Pääset Monte Cristo Castle helposti paikallisjunalla linjaa kuin se on aivan Pariisin! Se mielessä, voit ryhtyä junalla, jos olet lähtöisin jostain muusta paikasta.

 

8. Amazing Linna Chateau d'Azay-le-Rideau

Charming Castles in France - Chateau d'Azay-le-Rideau

Se on aidosti upea pieni linna rakennettu aivan saarelle sisällä pieni järvi! Se voi saada mitään kauniimpaa kuin tämä. Pääset linnan helposti ottamalla puolen tunnin junamatkan päässä kaupungin Tours. Sitten sinun tarvitsee tehdä vain 20 minuutin kävelymatka linnaan.

 

9. Chateau du Haut-Koenigsbourg

Se ei ehkä ole kaikkein viehättävä linnoja Ranskassa, mutta meidän oli pakko sisällyttää se. Linna on rikas historia, ja se on todella henkeäsalpaava, ei ainoastaan ​​sen viehättävä tavalla! Lähin rautatieasema linnan on Selestat, ja voit päästä sen Strasbourg tai useiden muiden kaupunkien lähistöllä.

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Nancy Strasbourgiin Junat

Basel Strasbourg Junat

 

 

10. Chateau de Pierrefonds

Sen Chateau de Pierrefonds on epäilemättä ansaitsee olemisesta luettelon siitä viehättävimmistä linnoista Ranskassa. Voit nousta vain linnan ottamalla junalla Compiegne, sitten kun bussi jotta Pierrefonds.

 

Jos tarvitset lisätietoja junamatka 10 Viehättävä linnat Ranskassa Junalla, sinä pystyt yhteyttä sivustomme kautta.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcharming-castles-france%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)