Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2022)

Luettelo parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille alkaa vihdoin pidempään. Se saattoi olla hieman hidasta lähteä liikkeelle, mutta kasvissyöjä kohtaus on vihdoin nousemassa. Me kaikki tiedämme että liha-keskeinen ruokia hallitsevat valikot monissa Euroopan maissa. Mutta asiat ovat muuttuneet. Näinä päivinä, sinun ei tarvitse nälkää jos olet matkoilla kasvissyöjä. Etkä tarvitse huolehtia ainoastaan ​​itse.

 

Tässä muutamia Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille ja miten sinne pääsee junalla.

 

Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille

Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille: Berliini, Saksa

Rehellisesti, menee liha-vapaata on joitakin enemmän isänmaallinen restauranteers swoling ajatellessaan, vaan ravintoloita, jotka ovat omaksuneet sen, me hattua teille! Berliini tarjoaa nyt uskomattomilla kasvissyöjä ravintoloita. Emme puhu vegaani jäätelöä vaikuttava Kasvishampurilainen. Useimmat kasvissyöjä ravintoloita Berliini on korkealaatuinen ja myös erittäin trendikäs. Berliini oli jopa nimeltään New Kasvissyöjä pääoman maailmassa vuoteen SaveuR 2015. Ja jopa kaikkein perinteisiä ravintoloita, on olemassa vaihtoehtoja soveltuvat kasvis syövillä keskuudessamme.

München Berliini Junat

Frankfurt Berliiniin Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille: Barcelona, Espanja

Me ehdottomasti rakastan Sain ja miten se on omaksunut kasvisvaihtoehtoja ruokaa! Barcelona, erityisesti, niin mielellään olla vieraanvarainen, että se julisti itsensä "kasvisystävälliseksi"., ystävä vegaani ja kasvissyöjä kulttuuria’in maaliskuuta 2017. Kaupungintalo jopa toimittanut oman kasvissyöjä opas kaupungin ja kannustanut sen asukkaat kokeilla lihan ilmaiseksi maanantaisin. Kuten useimmissa paikoissa, löydät sekoitus yksinkertainen vihanneksia sopiva paikkoja ja puhtaasti vegaani ravintoloita kuten BioBento ja sopivasti nimetty kasvimaalla. kakku rakastaja? Sitten sinun täytyy käydä Santoni kahvila, joka palvelee vegaani pizza, vegaani muffinit, ja vegaani croissanteja, muun herkkuja.

 

Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille: Tukholma, Ruotsi

Jos etsit fine dining kasvissyöjä-ruokaa ja katso sitten enää kuin Tukholma. Tämä suosittu skandinaavinen kaupunki tekee ehdottomasti luettelomme Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille. Se on myös erittäin helppo päästä junalla! Yksi kasvisravintola ei unohda: Monet ajattelevat Hermans (www.hermans.se) on paras kasvissyöjä ravintola Euroopassa. Ne tarjoavat all-you-can-eat kasvissyöjä buffet on hieno näkymä kaupunkiin.

 

Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille: Lontoo, Englanti

Yllättynyt? Emme usko! Lontoo todella on kaikki! Mukaan lukien upea määrä Vegaani vaihtoehtoja. Soho sijaitsee maan ensimmäinen kokonaan vihanneksia pub - Valmentaja & Hevoset on Lontoon (ja ehkä Englannin) Tunnetuin kasvisravintola. Se tarjoaa vegaani ja kasvis vino- brittipubi klassikoita. Jos et tunne Jännitystä sitten vanilja Musta on silloin sinun täytyy olla! Suosittelemme Iced avokado oliivi murunen ja maa-artisokka kakku parapähkinän maitoa ja kaalia. Kuulostaa houkuttelevalta kenellekään, ei vain kasvissyöjille.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Parhaista kaupungeista Euroopassa kasvissyöjille: Glasgow, Skotlanti

Glasgow – Älä välitä vain kasvisruokaa, se on yksi maan Useimmissa vegaani-ystävällinen kaupungit ja yhä turvasatama kaiken kasvissyöjä.

Tuntuu siltä, ​​että on uusi kasvis tai vegaani hotspot aukko lähes viikoittain, ja kysyntä on varmasti olemassa. Kerta toisensa jälkeen se on äänestetty eniten vegaani-ystävällinen paikka Britanniassa. Vegfest (Euroopan suurin vegaani festivaali) on myös lisännyt Glasgow sen lista.

 

On ollut mitään parempaa aikaa kuin nyt varata junamatka kaikkialla Euroopassa SaveaTrain jos olet kasvissyöjä tai vegaani!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcities-europe-vegetarians%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)