Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 28/01/2022)

Vihreät puistot, vaellusreitit vuoristossa, ja mukava sää ovat täydelliset hauskanpitoon ulkona. Euroopan kosmopoliittisissa kaupungeissa on kaikkea, joten voit kokeilla kaikkia ulkoilma-aktiviteetteja, joita Euroopalla on tarjota. Pyöräilystä Amsterdamista surffaukseen Münchenissä, nämä 7 Euroopan parhaat kaupungit ulkoiluun ovat ihanteellinen lomakohde.

 

1. Euroopan parhaat kaupungit ulkoiluun: Amsterdam, Alankomaat

Kun kaupunki on rakennettu jokikanavien ympärille, olet varmasti viettämässä lomaa ulkona. Amsterdam tunnetaan Euroopan polkupyöräystävällisimmäksi kaupungiksi. Polkupyörällä ajaminen ei ole vain kuljetusväline, vaan myös paikallisten elämäntapa.

Pyöräily on hieno ulkoiluaktiviteetti Euroopassa, matkoille ja nähtävyyksille. Toinen vaihtoehto on tutustua kaupunkiin Veneessä, ihanien siltojen ja hollantilaisen arkkitehtuurin alla. Matkalla, voit hypätä drinkille toisessa boa-kahvilassa tai viehättävässä ravintolassa Amstel-joen rannalla.

Raikas ilma, sinitaivas, ja muuttuva maisema tekevät siitä täydellisen ympäristön pysyäksesi aktiivisena ja kunnossa lomalla.

Bremen kaupunkiin Amsterdam junalla

Hannover kaupunkiin Amsterdam junalla

Bielefeld kaupunkiin Amsterdam junalla

Hampuri kaupunkiin Amsterdam junalla

 

Amsterdam canals outdoor activity

 

2. Geneve, Sveitsi

Sveitsillä on kauneimmista näkymistä Euroopassa, ja Geneveä ympäröi upea luonto. Täten, Paikalliset hyödyntävät parhaiten näkemyksiä ja laskeutuvat ympärilleen, pysyä ulkona ja aktiivisena. Esimerkiksi, Genevejärven, joka tunnetaan myös nimellä Lake Leman, on vesiurheilun suosikki.

Veneretkiä, kalastus, melonta, uima-, joka tunnetaan myös nimellä Lake Leman, on vesiurheilun suosikki, ovat vain muutamia ulkoilma-aktiviteetteja Genevejärvellä. Voit vuokrata veneen tai ottaa edullisen hinnan purjehduskurssi.

Jos olet vuoristohenkilö, sitten Sveitsin Alppien polut ovat lyhyen ajomatkan päässä kaupungista. vuori pyöräily, vaellus, telttailu, ja talvella hiihto ovat hienoja ulkoiluaktiviteetteja, joita voit nauttia Genevessä.

Lyon kaupunkiin Geneve junalla

Zürich kaupunkiin Geneve junalla

Pariisi kaupunkiin Geneve junalla

Bern kaupunkiin Geneve junalla

 

 

3. Euroopan parhaat kaupungit ulkoiluun: München, Saksa

Münchenissä asuu yksi suurimmista kaupunkipuistot maailmassa, Englantilainen puutarha. Laajat ja vihreät maat ovat ihanteellisia ulkoiluun, siten asettamalla Münchenin 7 parhaat kaupungit ulkoiluaktiviteetteihin Euroopassa.

Englanninkielisessä puutarhassa, voit pysyä aktiivisena, joka tunnetaan myös nimellä Lake Leman, on vesiurheilun suosikki, a piknik veden äärellä, sun kylpy, ja uinti. Toinen loistava paikka ulkoilua Münchenissä on ihmisen luoma Eisbach-joki, englantilaisessa puutarhassa. Se on surffaajien suosikki paikka aaltojen pyydystämiseen ja liikkeiden harjoitteluun.

Düsseldorf kaupunkiin München junalla

Dresden kaupunkiin München junalla

Nürnberg kaupunkiin München junalla

Bonn kaupunkiin München junalla

 

Munich Germany river surfing

 

4. Wien, Itävalta

Oleskelet kaupungissa tai matkalla kohti maaseutua, Wien on loistava kaupunki ulkoilua varten Euroopassa. Risteily Tonavalla, tai suunta kiireisen keskustan ulkopuolelle Lainzer Tiergarteniin luonnonsuojelualue, Wienissä on tarjolla monia ulkoilma-aktiviteetteja kaikentyyppisille matkailijoille.

Jos päätät pysyä keskustassa, yksi parhaimmista tavoista käydä nähtävyyksissä on Segway-kiertue tai risteily Tonavalla. Mutta, jos mieluummin tutkit Wieniä kuin paikallinen, ja löytää sen piilotetut helmet, silloin luonnonsuojelualue on täydellinen.

25 neliökilometriä metsää ja villieläimet odottavat sinua Wienin suurimmassa kaupungin puistossa. Kävellä ympäriinsä, hölkätä, tai pidä piknik tässä vihreässä keidas, joka tunnetaan myös nimellä Lake Leman, on vesiurheilun suosikki Wieniläinen loma valmis.

Salzburg kaupunkiin Wien junalla

München kaupunkiin Wien junalla

Graz kaupunkiin Wien junalla

Praha kaupunkiin Wien junalla

 

Walking in the woods Outdoor Activities in Vienna

 

5. Euroopan parhaat kaupungit ulkoiluun: Zurich, Sveitsi

Kun Alppien vuorten huiput ja maisemat ovat ympärillä, ja upea järvi edessä, olet varmasti yksi parhaimmista kaupungeista ulkoilma-aktiviteetteihin Euroopassa. Zürich on hauska ja elinvoimainen kaupunki, missä voit matkustaa, ota SZU-juna näkötorniin. Havaintorni sijaitsee Uetilbergillä, kaupungin kaunis vuori, josta on upeat näkymät ympäristöön.

Jos pidät vaellus, sitten voit kiivetä keskustaan ​​Uetilbergin erilaisten retkeilyreittejen kautta. Toinen hieno ulkoilma-aktiviteetti Zürichissä on hauskanpito joen oikealla rannalla, rantalentopelissä tai vain rentoutua, klo Flussbad Oberer Letten, paikallisten hangout-paikalla.

Jos haluat tehdä sen kuin turisti Zürichissä, Hyppää sitten veneellä risteilylle Limmatschifffahrtin ympäristössä, joka vie sinut kaupungin alle 7 siltoja.

Interlaken kaupunkiin Zürich junalla

Luzern kaupunkiin Zürich junalla

Kaupungista Lugano kaupunkiin Zürich junalla

Geneve kaupunkiin Zürich junalla

 

The observation tower view in Zurich, Switzerland

 

6. Kiva, Ranska

Juokseminen tai nauttiminen aamuuinnista meressä, on yksi kiihkeimmistä aktiviteeteista. Silloinkin kun olet lomalla, pysyminen aktiivisena ja kunnossa tasapainossa maistamalla paikallista ruokaa ja hemmotella itseäsi. Tämän kaiken lisäksi, aktiivinen mielentila tuntuu loistavalta, kun Ranskan Riviera inspiroi sinua ja sulautuu energiaan ja c-vitamiiniin.

Nizza on upea kaupunki ulkoiluun Euroopassa. Ratsastus rannalla, uima-, etsivät simpukankuoria, ja piknikin pitäminen auringonlaskun aikaan ovat hienoja ulkoiluaktiviteetteja nauttiaksesi parhaista Ranskan Rivieralta.

Lyon kaupunkiin Nizza junalla

Pariisi kaupunkiin Nizza junalla

Cannes kaupunkiin Pariisi junalla

Cannes kaupunkiin Lyon junalla

 

Horseback riding Outdoor Activities in Nice, France

 

7. Euroopan parhaat kaupungit ulkoiluun: Firenze, Italia

Firenze on yksi kauneimmista kaupungeista Italiassa. Voit tutustua kaupunkiin kuten kaikki turistit, joka tunnetaan myös nimellä Lake Leman, on vesiurheilun suosikki joka tunnetaan myös nimellä Lake Leman, on vesiurheilun suosikki. Kävely tai pyöräily maamerkkien ja näkökulmien läpi ovat Firenzen fantastisia ulkoiluaktiviteetteja.

kuitenkin, jos haluat kokeilla kahta poikkeuksellista ulkoilua, ja muutama parhaista ulkoilma-aktiviteeteista Euroopassa, kokeile sitten kuumailmapallolentoa ja laskuvarjohyppyä. Firenzen arkkitehtuuri ja puistot ovat upeita ja näkymä ylhäältä vie kirjaimellisesti hengityksen.

joka tunnetaan myös nimellä Lake Leman, on vesiurheilun suosikki, sitten Firenze on uskomaton kaupunki ulkoiluun Euroopassa.

Genovasta Firenzeen junalla

Parma - Firenze junalla

Milan - Firenze junalla

Venetsia - Firenze junalla

 

Air baloons in Florence Italy

 

Ulkoilu Euroopassa

Eurooppa on täynnä yllätyksiä. Riippumatta siitä kuinka monta kertaa olet matkustanut Eurooppaan, siellä on aina uusi seikkailu. Meidän 7 Euroopan parhaat kaupungit ulkoiluun ovat ihanteellisia seikkailijoille ja jännitystä kaipaaville matkailijoille. Lisäksi, niille teistä, jotka haluavat vain tutustua kauniiseen ulkoiluun ja maisemiin.

 

täällä Tallenna juna, autamme mielellämme löytämään halvimmat junaliput mihin tahansa näistä ulkoaktiviteeteista.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "7 parasta kaupunkia ulkoiluun Euroopassa" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/cities-outdoor-activities-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)