Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 14/01/2022)

Kölnin festivaali on ehdottomasti kannattaa lisäämällä Bucket List. 1.5 Miljoona, jotka osallistuvat melkein joka vuosi, olla samaa mieltä! Tunnetaan myös viides kauden, Tämä maailmankuulu festivaali on varmasti elinikäinen kokemus. Kölnin karnevaali ei ole vain hauskaa, mutta myös superhelppoa päästä junalla, avulla Pelastaa Juna Täällä ovat vihjeitä Kölnin Festival 2019 ja miten sinne pääsee junalla.

 

Cologne Festival Costumes

Mitä pakata Köln Festival:

On aika mennä puku ostokset. Kukapa ei rakastaisi pukeutumista? Tyyli on melko erilainen kuin Brasilian karnevaaleja. Ajatella enemmän ”preussilainen Soldier” raskas annos meikki ja paljetteja!

Köln Carnival on ennen kaikkea festivaali Karnevaaliasujen, joten käytä mielikuvitustasi! Kirkkaampi paremmin.

Pallot ja muut sisä tapahtumia, ohut puvut suositellaan. Jos todella haluat kokea festivaaleille, sitten sinun täytyy mennä ulos! Vain muistaa käyttää jotain lämmintä alla! Todellinen Kölnin karnevaali tuuletin ei lannistaa sää! Vieraat, jotka saapuvat viime hetkellä löytää naamiot, puvut, ja meikit monissa kaupoissa kaupungin keskustassa. Viimeisenä keinona, yksinkertainen punainen paperi nenä on kaikki mitä tarvitset. Haluatko mekko info.

München Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

Hannover Köln Junat

 

Miten päästä Köln Festival:

Olet menossa halua junalla Kölnin pääasema. Tämä on myös yksi Euroopan tärkeimmistä rautatiekeskuksiin, joten et taistelu löytää sopivaan aikaan sinulle SaveATrain.

Voit matkustaa Kölnin Festival nopeasti ja mukavasti suurten kaupunkien Saksassa ja muissa Euroopan maissa: Joka päivä, enemmän kuin 1,300 junat kulkevat Kölnin ja kohteet koko Saksassa ja ulkomailla. Keskeistä päätelaitteita ovat kansainvälisen suurnopeusjunien jotka yhdistävät Cologne Lontoo, Pariisi, Amsterdam, ja Bryssel. Kanssa suurnopeusjunaverkon palvelun Frankfurt, Koln-Deutzin rautatieasema - toinen terminaali suurten nopeuksien ICE-junat Kölnissä - ja Kölnissä / Bonnissa Lentokenttä asema, Köln on parantanut sen elintärkeä rooli keskeinen solmukohta rautatie- kuljetus.

Paikallisen joukkoliikenteen palvelun Kölnissä ja ympäröivä alue on myös erinomainen, featuring maanalainen, raitiovaunu, ja bussiliikenteen että saat optimaalisen liikkuvuuden loman aikana Köln.

Antamien tietojen mukaan Saksan rautateiden Rautatie Yhtiö sisältää paitsi juna-aikataulut, mutta myös yhdistää raitiovaunu ja bussiaikataulut sekä tarvittava aika päästä lähimmälle pysäkille tai asemalle on jalka.

Amsterdam Köln Junat

Rotterdam Köln Junat

Antwerpenin Köln Junat

Paris Köln Junat

 

Saksan rautateiden junat rautatieasemalta hbf

 

Kolsch murre Kölnissä Carnival

Ymmärtää “outo” Köln Carnival kulttuuri, sinun täytyy oppia muutamia tyypillisiä ilmeinä Kolsch murretta. Jos he uusi sinulle, älä aloita epäileväsi saksan taitoja – useimmat saksalaiset eivät tiedä ne joko.

Fastelovend, tai: Fasteleer

Karnevaali, joka tunnetaan myös “Fifth Season,” on tällainen erityinen paikka sydämissä eniten Köln asukkaat että heillä on paljon sanoja sen. Vaikka Carnival, tai “Fastelovend,” sanotaan alkavan marraskuuta 11 joka vuosi, todella “olostasi” aloittaa Ladies’ Yö, tai “Weiberfastnacht” torstaina ennen ja juoksee asti kynnyksellä Tuhkakeskiviikko.

Luxembourg Köln Junat

Liege Köln Junat

Zürich Köln Junat

Geneven Köln Junat

 

 

Kolsch

Kolsch: Se on ainoa kieli voi juoda. Se on käynnissä gag Kölnissä, jossa murre ja kotikaupunki hautua on sama nimi. Normaalisti tarjoillaan pitkä, hoikka lasit, aikana Köln Carnival se muovimukien vain koska mitään särkyviä lasi saa kadulla. Jos nappaat Kolsch klo Brauhaus, vaikka, muistaa: tuo käteistä. Se on ainoa tapa ostaa juoman lippuja pakattu pubit.

Berliini Köln Junat

Nürnbergin Köln Junat

Bonn, Köln Junat

Stuttgart Köln Junat

 

Butzcher

A “Butzcher” on iso smooch. Aikana Kölnin Carnival juhlat, odottaa saavansa suuteli (“gebutzt,” tai oikeaksi: “jebutz”) tavallista enemmän. Saattaa loppuun tuntemattomat jaella harmiton pecks päälle vieraita’ posket, vaikka jotkut märkä Butzcher (vakio Kolsch, “Butz”) voi myös tuhrata Carnival meikki koko kasvojen.

Frankfurt Köln Junat

Dresden Köln Junat

Aachen Köln Junat

 

Weetschaff

Tämä sana tarkoittaa pubit, baarit, tai ravintolat. Lähes kaikki niistä osallistuvat juhlii Köln Carnival. Ne siivota huonekalujen luoda suuri tanssilattia ja koristella kaiken värikkäästi kuusi päivää juhlan peräkkäin. Monissa paikallisissa pubeissa, vain Kölsche musiikki on pelattu (kappaleet Kölsch murre). Tulet usein jopa 300 metriä pitkiä jonoja edessä perinteisiä pubeja.

 

Mikä on Weiberfastnacht?

Aikaisin aamulla, kadut tankata Köln Festival tyhmät puvut. täsmälleen 11:11 olen., katu Carnival avataan virallisesti pormestari Kölnin ja Kölnin Carnival triumviraatti.

Mielenkiintoinen fakta: naiset (naiset)

Sisään 1824 in Beuel, osa Bonn, ryhmä pesijöitä perusti oman Karneval-komitean. Näyttää siltä, ​​he olivat väsyneitä pyykkiä kun kaikki muu oli juhlimassa Karneval. He ryntäsivät kaupungintalo ja otti kaupungin hallitus. (Muistakaa ... Karneval on aika, jolloin valtion virkamiehet avoimesti karrikoivat, ja pilkata hallitus valitsee. Tänään, tämä ”myrsky on Beuel Raatihuoneen” naisten näkyy suorana lähetyksenä televisiossa. Naisenergiaa!

 

 

Köln Carnival Aikataulu:

 • maaliskuu 1: Carnival perjantai

  • Tämä päivä on todella lepopäivä. Emme kuitenkaan ota tätä liian vakavasti. Lukuisat istuntoja ja pallot pidetään illalla tänä päivänä. Joten jos et halua puolue, voit olla varma löytää.
 • maaliskuu 2: Carnival lauantai

  • Jälkeen Carnival brunssi Kölsch olut, on suorituskykyä ulkomajoitus Carnival yhteiskuntien sotilasstandardi perinne Neumarktin. Illalla voit mennä Ghost Parade.
 • maaliskuu 3: Carnival sunnuntai

  • Alkaen 11:11 olen., koulun ja naapuruston paraateja maaliskuu keskustan läpi, featuring puvuissa koululaisryhmät ja alkuperäinen naamiaisia ​​järjestäisivät naapuruston seurojen.
 • maaliskuu 4: Rose maanantai

  • Kohokohta istunto on iso paraati Rose maanantai. Kellukkeet alkavat paraati läpi kaupungin osoitteessa 10 olen. Osallistujien puhaltaa suukkoja kuin pukeutunutta väkijoukkoja vuori paraatireitiltä.
 • maaliskuu 5: laskiaistiistai

  • Keskipäivällä on paraateja ryhmien kanssa puvuissa juhlijat lähiöissä. Sen jälkeen, juhlat mennä keskiyöhön, kun oljet luku nimeltään ”Nubbel” on haudattu tai poltettu.
 • maaliskuu 6: Tuhkakeskiviikko

  • Aamulla, Katoliset mennä kirkkoon saada rajat tuhkaa otsaan merkiksi parannuksen. Sinä iltana, Vuoden Carnival kausi on perinteisesti päätökseen kala illallinen.

 

Olemmeko vakuuttuneita Teidät Köln Festival 2019, vielä? Napata junaliput Sava A Train minuuteissa ilman ylimääräisiä, ärsyttävä palkkiot! Tämä tarkoittaa enemmän rahaa Weetschaffille ?

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcologne-festival%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)