Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/05/2022)

Covid-19. Se on kaikki, mistä näyttää siltä, ​​että voimme puhua, ja hyvästä syystä. Tämä virus on tarttunut maailmaa ja täysin muuttanut tapaamme ajatella jokapäiväisessä elämässä ja tietysti junamatka. Junamatka on liikennemuoto monet käyttää ei vain loma ilo, mutta työ matkoja samoin.

 

Niin, Mikä on juna Matkailualan Neuvo matkustamiseen?

Puhutaanpa mitä juna teollisuus tekee pitää sinut turvassa. Suurin osa rautatieasemista tehostaa junien ja asemien siivousprotokollaa. Paitsi tehostamalla puhdistus, taajuus junissa ja asemilla on kasvanut. Puhdistus tapahtuu tunneittain ja sisältää desinfiointiaineen pyyhkimään kaiteet, ovenkahvat, kahvat, ja vessat. Muita antibakteerisia tuotteita, kuten hygieniatuotteet ja pyyhkeet, joita tarjotaan asemilla, junissa, ja työntekijöiden työalueilla.

 

Juna Matkailualan Neuvo matkustamiseen Vihje 1: Online-maksu

Suosittelemme menossa 100% kontaktiton jos voit. Jos et ole ostanut junalippu netistä mistä tahansa syystä, eteenpäin kaikki maksut pitäisi kontaktiton mahdollisuuksien. Miksi? Hyvin, on olemassa joitakin ristiriitaisia ​​viestejä. Tämä on mitä Englannin pankin sanoo: ”Kuten kaikki muutkin pinta suuri määrä ihmisiä koskettaa, muistiinpanot voivat kantaa bakteereita tai viruksia. kuitenkin, aiheuttamaa riskiä käsittelyn polymeerin huomata ei ole suurempi kuin koskettaa muita yhteisiä pinnat, kuten kaiteet, ovenkahvat, tai luottokortteja. " Aikaisemmin tässä kuussa sanomalehden raportti väitti Maailman terveysjärjestön (KUKA) oli sanonut seteleitä voi olla levittää coronavirus, niin ihmisten pitäisi yrittää käyttää kontaktittoman maksujen sijasta. Mutta se oli sitten kertoi, että WHO kielsi oli sanonut käteistä lähettämisen koronavirusantigeenin, ja että se oli ”vääristellyt” - niin mene kuva.

kuitenkin, Laitetaan kaksi ja kaksi yhdessä, voisimmeko? Useimmat setelit ja kolikot ovat aiemmin hoitanut suuri määrä ihmisiä , joten jos olet huolissasi, maksat kontaktittoman kortin mahdollisuuksien lienee tie.

Milano Roomaan junalla

Firenze Roomaan junalla

Pisa Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

Kärki 2: sosiaaliset etäisyyttä!

Sosiaaliset välikevälineen NO TOUCHY missään olosuhteissa. Mutta, Entä pullollaan junat, putket, ja raitiovaunut?

Jokainen, joka on säännöllisesti käytetty junamatka tietää, että se voi olla vaikea pysyä muutaman senttimetrin on kaukana seuraava matkustaja, puhumattakaan suositeltu 1M. Milanossa, Matkustajien on neuvottu istua vastapäätä tyhjä paikka, jotain josta matkustajien kiireinen kaupungeissa voi yleensä vain haaveilla.

Yksi vilkkaimmista junamatkoista kaupungit on Lontoo. Transport for London paljasti ”tehostettu puhdistus järjestelmä” parantaa hygieniaa tasoilla pääkaupungin julkinen liikenne, mutta mitään valvoa sosiaalisia irtisanoutumista. Tämä on sinun. Tärkeintä on, että sinun on yritettävä välttää koskemasta muita ihmisiä. Matkailu hiljaisina aikoina, jos mahdollista, käsineitä jos et vältä kiskoja, istuin, jne. Kanna oma desinfiointiaine mukanasi. Älä luota rautatieasemille antaa sinulle aina. Parempi katsoa kuin katua!

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Bryssel Pariisiin junalla

Train Travel Industry Advise on how to speak

 

Kärki 3: Älä käytä Uudelleentäytettävä Kupit!

The Juna Matkailualan Neuvo on Matkustaminen sisältää oppaita Tehtävät äläkä ja suosikki cuppa. Samalla saada tavaksi kuljettavat ja käyttävät uudelleentäytettävä kupit Kun Kentältä on kannustettava ekologisen tajuissaan liikkua, Pelkäämme tämä ei enää päde.

Monet suuret kahvia ketjut joutuvat harkita uudestaan ​​vastauksena koronavirusantigeenin puhkeamiseen, Starbucks tilapäisesti käytön kieltävä kierrätettävissä kupeissa - tyypillisesti muovia, lasi-, tai bambumateriaalia - sekä asiakkaiden että henkilökunnan turvallisuuden vuoksi. Yleensä, saat alennuksen oman kupin tuonnista, mutta et voi saada saman vastauksen nyt! Olet menossa on luopua tuosta pienen alennuksen varmuuden vuoksi.

Bryssel Amsterdamista junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliini - Amsterdam junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

 

Kärki 4: Älä koske!

Monet ihmiset kysyvät, jos junalla tarkoittaa enemmän infektioriski. Lyhyt vastaus on, että jos istuu junassa ja sisällä 1-2 metriä tartunnan saaneen henkilön yskää, olet infektioriski.

Mutta meidän mielestämme on tarkoituksenmukaisempaa huomauttaa, että todennäköisemmin riski viruksen viipyvä varten 48-72 tuntia kovalle pinnalle, kuten kaide. Tämä ei koske vain Junat vaikka. Se mikään julkinen tila.

Jos olet koskettaa kiskot, painikkeet, liput, ja niin edelleen, yritän tehdä sen yhdellä kädellä tai parempi, kyynärpää! Pidä puhelimet muissa ”puhdas” käsi ja pese sekä pian kuin mahdollista määränpäähän.

Nürnberg kaupunkiin Praha junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliini Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Don't Touch! Use elbow to say hello

 

Kärki 5: Matkustaa junalla!

Jos aiot matkustaa, olkoon se junalla. Olemme yhä nähdä Panoksia ei palauteta lentomatkustuksen, kun junamatka on joustavampi. Normaalit ehdot koskevat näyttävät olevan monia lentoyhtiöt vastausten. ”Tällä hetkellä ei ole muutosta neuvoja lentoyhtiöille, joten meidän lennot toimivat normaalisti ja vakio ehtoihin liput ovat edelleen voimassa,”Sanoo easyJet.

Jotkut kilpailevat lentoyhtiöt ovat enemmän mahtuu. British Airways tarjoaa joustavuutta lennoilla pohjois-Italiassa, vaikka sen sisko lentoyhtiön Aer Lingusin tulee paremmaksi luvaten: ”Asiakkaat, jotka ovat tehneet varauksia aerlingus.com ja haluat vaihtaa päiviä kohteita niiden tulevia lentoja voi tehdä niin.”

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hanover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

no refunds on air travel

 

Kärki 6: Pakata oman Snacks!

Pakata oman välipaloja jos olet matkustaa junalla. Monilla junilla on sulkivat tilapäisesti ensimmäisen luokan oleskelutilansa ja poistivat aluksen ruokailutilat. Niin, aika ole luova lounaslaatikoidesi kanssa! Ota oma virvokkeita tai ostaa asemalta ruokakauppiaiden astuessaan. Nämä toimenpiteet ovat, tietysti, suunniteltu suojaamaan sinua ja vähentää leviämisen COVID-19-viruksen!

Milano Venetsiaan junalla

Padova Venetsiaan junalla

Bologna - Venetsia junalla

Rooma - Venetsia junalla

 

Train Travel Industry Advise on food

Tiedämme, että tämä on pelottavaa aikaa. Mutta, suosittelemme pysyä rauhallisena ja looginen oman lähestymistavan terveydelle ja turvallisuudelle matkustettaessa junalla tai muilla keinoin. klo Tallenna juna Olemme sitoutuneet varmistamaan kaikille asiakkaillemme ja henkilökunta ovat turvassa ja ovat ajan tasalla kaikki uusimmat turvallisuus- menettelyt ja kehitys.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Covid-19: Kuinka kouluttaa matkailualan neuvoja matkustamiseen?” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/covid19-train-travel-industry-advise/ ?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)