Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/02/2022)

Aurinkoiset rannat, luksushuviloita, ja hänen perheensä seura – Beth Ring oli löytänyt täydellisen tavan viettää joululomaa. Chicagon asukas, hän matkusti Jamaikalle miehensä ja heidän viiden lapsensa kanssa kahdeksan päivän lomalle muhkeassa Mais Oui Villassa. He nauttivat pohjimmasta Karibian lomasta, kunnes Ringille kehittyi kuiva yskä ja kurkkukipu päivää ennen paluulentoaan Chicagoon.. Olisi vähättelyä sanoa, että asiat menivät alamäkeen. Nämä ovat tärkeitä matkailuasioita, jotka sinun pitäisi tietää uudessa normaalissa.

 

Tärkeitä matkajuttuja uudessa normaalissa: Karanteeni painajainen

Päivä ennen heidän lähtöään Jamaikalta, perhe teki kotona nopeat antigeeni-COVID-testit. Tavallisten lentoyhtiöiden protokollien mukaan, negatiivinen ilmoitus on pakollinen nouseville lennolle.

Heidän täydelliseksi pettymyksensä, Ring ja hänen miehensä saivat positiivisen COVID-19-testin. Ei pystynyt nousemaan paluulennolle, perhe päätti olla karanteenissa Jamaikalla, kunnes he saivat lentoluvan.

Mutta kunnollisen karanteenitilan löytäminen saarimaasta oli toinen koettelemus.

Mais Oui Villalla on vastavuoroiset järjestelyt muiden kiinteistöjen kanssa ottaakseen vastaan ​​vieraita, joiden COVID-19-testi on positiivinen. Mutta matkailun valtavan nousun vuoksi lomakauden vuoksi, useimmat Jamaikan majoitustilat olivat ääriään myöten täynnä.

Ringille ja hänen perheelleen ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa hallituksen ylläpitämään karanteenitilaan. Mutta perusmukavuuksien ja hygienian puute teki heidän oleskelustaan ​​erittäin vaikeaksi.

Silloin Ring ojensi kätensä an ilmaambulanssi palvelua ja alkoi täyttää papereita. Se oli hänen perheelleen ainoa tapa palata Chicagoon ilman hallituksen määräämää kymmenen päivän karanteenia.

Hopeavuori on, että Ring ja hänen perheensä onnistuivat varaamaan yksityisen lentoambulanssin ja palasivat kotiin hyvissä ajoin uudenvuoden juhliin. Myös, kukaan hänen perheestään ei kokenut COVID-19:n aiheuttamia komplikaatioita.

Mutta Ring päätyi maksamaan huikeat $35,000 käyttää lentoambulanssipalvelua.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Crucial Travel Stuff In The New Normal: Air Ambulance

 

Tärkeitä matkajuttuja: Matkailun uusi normaali

Beth Ringin kokemus karanteenista ja evakuoinnista ei ole poikkeus. Siitä on nopeasti tulossa todellisuutta turisteille, jotka haluavat matkustaa ulkomaille.

Rokotukset ovat tehneet ulkona liikkumisesta turvallisempaa. Että, puolestaan, on saanut monet maat siihen helpottaa matkustusrajoituksia. Mutta on tärkeää muistaa, että pandemia ei ole vielä ohi.

Niin kauan kuin ihmiset saavat COVID-19-tartunnan, läpimurtoinfektioiden ja uusien muunnelmien uhka häämöttää suurena. Vaikka sen ei pitäisi estää sinua tutkimasta uusia kohteita, sinun on oltava erittäin varovainen matkaa suunnitellessasi. Panokset ovat vielä korkeammat, jos matkustat vieraaseen maahan.

Tässä on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, jotka sinun tulee pitää mielessä ennen kuin lähdet seuraavalle lomallesi:

 

1. Kansi Perustiedot

On sanomattakin selvää, että sinun on oltava ajan tasalla COVID-19-rokotuksestasi. Jos tehosterokotus on saatavilla kotimaassasi, varmista, että saat annoksesi ennen matkaa. Myös, Lataa rokotustodistus ja tallenna se puhelimeesi.

Kun olet varannut lentosi, Tarkista lentoyhtiöltä, tarvitsetko negatiivisen RT-PCR-raportin ennen koneeseen nousua. Muista tarkistaa myös määränpääsi testaus- ja karanteenimääräykset.

 

2. Tarkista Kuljetusvaihtoehdot

lentokentille, bussiterminaalit, ja rautatieasemat voi altistaa sinut suurelle määrälle taudinaiheuttajia, mukaan lukien uusi koronavirus. Siksi sinun on oltava erittäin varovainen kuljetuksen aikana.

Hyvä uutinen on, että useimmat juna-asemat ja lentokentät ovat ottaneet käyttöön tiukat puhdistusprotokollat ​​matkustajien turvallisuuden vuoksi.. Noudata viranomaisten antamia naamiointi- ja sosiaalisen etäisyyden pitämisen ohjeita.

Myös, jos matkustat junalla, Pidä pussi henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita käsien desinfiointiaineesi kanssa. Ota selvää, tarvitsetko negatiivisen RT-PCR-raportin ennen junaan nousua.

Jos kyseessä on yön matka, Kanna makuupussia ja tyynyä altistumisriskin minimoimiseksi.

 

3. Suunnittele karanteenisuunnitelma

Jos on yksi asia, sinun on opittava Beth Ringin kokemuksesta, se on, että uusi koronavirus voi välttää kaikki varotoimet. Huolimatta naamioitumisesta ja ruuhkan välttämisestä matkailukohteita, saatat saada tartunnan.

Useimmissa tapauksissa, tämä tarkoittaisi, että et voi palata kotimaahan ennen kuin testi on negatiivinen.

Siksi on viisaampaa pitää karanteenisuunnitelma valmiina matkan alussa. Aloita tarkistamalla karanteenitilojen saatavuus kohteessasi. Ota selvää, sallivatko jotkut yksityiset hotellit ja lomakeskukset COVID-19-positiivisten vieraiden karanteeniin.

Myös, Tarkista majoituksen tarjoajaltasi, onko heillä varattu karanteenilattia COVID-19-positiivisille vieraille.

Vaihtoehtoisesti, voit ottaa yhteyttä ystäviin tai tuttuihin, jotka asuvat lähellä lomakohdettasi. Selvitä, sallivatko he viipyä muutaman päivän, jos saat positiivisen COVID-19-testin.

 

4. Ota yhteyttä lentoambulanssipalveluun

Lentoambulanssien käyttö ei rajoitu enää onnettomuuksiin ja terveydenhuollon hätätilanteisiin. Tänään, lentoambulanssit Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa ovat tulossa suosituin kulkuväline turisteille, jotka eivät voi hyötyä matkustajalennoista.

Jos saat positiivisen COVID-19-testin vieraassa maassa, lääketieteellinen lentokuljetus saattaa olla ainoa vaihtoehto palata kotiisi turvallisuuteen ja mukavuuteen. Ilmaambulanssi olisi erityisen tärkeä, jos kehittyy vakavia komplikaatioita taudista.

Siksi on hyvä idea ottaa yhteyttä luotettavaan ja tunnettuun lentoambulanssin kuljettajaan. Ota selvää kuljetuskustannuksista, sekä lääkärinsiirtoon tarvittavat asiakirjat. Myös, tarkista, millaiset mukavuudet ja varusteet ovat saatavilla laivalla.

Keskustele sairausvakuutusyhtiösi kanssa selvittääksesi, kattaako nykyinen suunnitelmasi lääketieteelliset lentokuljetukset ja evakuointikulut. Myös, Varmista, että sijoitat vahvaan matkavakuutussuunnitelmaan, joka kattaa sairauskulut matkasi aikana.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

 

 

Tärkeitä matkailuasioita, jotka sinun pitäisi tietää uudessa normaalissa: Viimeiset takeawayt

Mikään ei ole palkitsevampaa kuin uusien paikkojen tutkimisen jännitys, kulttuureissa, ja keittiöt. kuitenkin, matkustaminen pandemian aikana vaatii huolellista suunnittelua ja ylimääräisiä varotoimia. Jos suunnittelet ulkomaanmatkaa, älä unohda laatia karanteeni- ja evakuointisuunnitelmaa ennen lähtöä.

Dijon Provence Junat

Pariisi Provence Junat

Lyon Provence Junat

Marseillen Provence Junat

 

Crucial Travel Stuff In The New Normal - Evacuation plan

 

täällä Tallenna juna, jaamme mielellämme kanssasi tärkeitä matkailuasioita, jotka sinun pitäisi tietää uudessa normaalissa.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "Crucial Travel Stuff You Should Know In The New Normal" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fcrucial-travel-stuff-new-normal%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)