Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 02/05/2020)

Pääsiäinen juhlat Euroopassa vaihtelevat maittain ja kaupungista kaupunkiin. Se on yksi merkittävimmistä ja vanhimmista festivaalit n Kristillinen Kirkko. Pääsiäinen on juhla Jeesuksen Kristuksen haudasta.

Juhla päivämäärä pääsiäisenä muuttuu vuosittain. Se on yleensä vietetään ensimmäisenä sunnuntaina täysikuu seuraavat kevätpäiväntasausta. Sitä esiintyy eri aikoina vuodessa, vaihdellen myöhään maaliskuuta myöhään huhtikuu.

kristinuskossa, Pyhä viikko on viikko ennen pääsiäistä ja sisältää palmusunnuntaina, kiirastorstai, Pitkäperjantaina ja Pääsiäislauantai. Euroopassa, Monissa maissa juhlivat pääsiäistä sytyttämällä valtavat tulipalot, joita joskus kutsutaan Juudas tulipalot. ensin, nämä kokot tarkoitus juhlia kevään tuloa. Tässä on nopea tarkastella, miten joitakin suosikki Euroopan maiden juhlia pääsiäistä.

 

Starting Pääsiäinen Hollannissa

Sisään Hollanti, valmistelut Pääsiäinen alkaa päivää ennen paaston. Tämä päivä kutsutaan ”Vastenavond” tai Nopea Eve. Tänä aikana, Hollannissa nauttii merkittävin aalto ulkomaisten matkailijoiden, jotka haluavat nauttia heidän juhlat.

Ihmiset käyvät kirkossa pääsiäisen palveluja usein seuraa juhlava ateria. Lapset mennä muna metsästää etsimään kirkkaasti koristeltu keitetyt kananmunat tai suklaamunat. omistaja Tikken on suosikki pääsiäisen peli jossa ihmiset lyödä munat yhteen. Tavoitteena peli on murtaa toisen henkilön muna rikkomatta omasi.

Antwerpenin Amsterdam Junat

Antwerpenin Breda Junat

Bryssel Amsterdam Junat

Antwerpenin Utrecht Junat

 

dutch flag

 

Pääsiäinen Juhlat Ranskassa

Ranskan juhlivat pääsiäistä osallistumalla erityinen jumalanpalvelus, juhla-ateria, ja pääsiäismunia metsästää. Näet kauppoja ja leipomoita suklaa kanit, kelloja, ja kevään merkkejä.

Ranskan myös rakastavat suklaamunat, käyttävät niitä laajasti lasten Pääsiäismuna metsästävät. Ranskan on myös muna-liikkuvan kilpailu, joka liittyy liikkuvan raakoja kananmunia rinnettä alas. Mukana on myös lasten peli, johon heittää tuoreita munia ilmassa. Ensimmäinen rikkoa munan määräytyy luuseri, joka antaa joidenkin karkkia toisen lapsen.

Mielenkiintoinen pääsiäisen perinne Ranska on katoksia volantes tai ”lentävät kelloja.” Ei kirkonkellot rengas perjantaista pääsiäisen sunnuntaiaamuna. Se on vasta Pääsiäissunnuntain jumalanpalvelus että kellot soi, juhlii Jeesuksen ylösnousemuksen. Ranska on myös tunnettu ristiinnaulitseminen reenactments.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

 

Pääsiäinen Juhlat Italiassa

Pääsiäinen Italia viitataan italialaiset La Pasqua. Toisin kuin muut eurooppalaiset maat, et näe pääsiäisen kani tai Pääsiäismuna metsästävät Italiassa. Tämä riemukas juhla on kyse rakastettu perinteitä.

Uskonnolliset kulkueet pidetään Italian kaupungeissa ja kaupungeissa perjantaina ja lauantaina ennen pääsiäistä. Pääsiäispäivänä, odottaa ruoan olevan merkittävä rooli juhlallisuuksiin. Juhliin kuuluu perinteisesti artisokkia ja Angelinoa tai paahdettua vauvan lammasta ja nirsoille vuohi on myös menue. Ja ihmiset antavat kyyhkynen muotoisia tai kruunu-muotoinen leipä lahjaksi.

Roomassa, vigil tapahtuu St. Pietarinkirkko Pääsiäislauantai. Se alkaa 9 pm ja jatkuu keskiyöhön asti, koska se tuo alku pääsiäisaamun. Pääsiäispäivänä, odotetuin massa alkaa paavin tuottaa siunauksen kuistilla.

Koska paavi ja Vatikaani, Rooma on kohde pääsiäisen juhlat Euroopassa. Ihmiset tulevat eri puolilta maailmaa osallistumaan juhlia ja osallistua Vatikaani palmusunnuntai massa. Koska se on ilmainen, se voi saada melko tungosta.

Milanosta Roomaan Junat

Bologna Rooma Junat

Siena Roomaan Junat

Lucca Roomaan Junat

Easter Festivities in Italy

 

 

Jos aiot osallistua pääsiäisen massa Roomassa, se on parasta varaa liput aikaisin. Varaa paikkaa etukäteen nauttia parhaat hinnat. Koska suosio pääsiäisen juhlat kaupungeissa kuten Rooma, Pariisi, ja Amsterdam, se on aina viisasta suunnitella.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feaster-festivities-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)