Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/04/2021)

Hostellit ollut huono rap oli likainen, himmeä, ja haisevia. Mutta tiesitkö, että hostellit on nyt päivitetty? Niille, jotka eivät tiedä, mitä hostellit ovat, emme vain kirjoittaneet hotellia väärin ja juoksemme sen kanssa. Hostellit ovat halpoja majoituksia joka auttaa sinua venyttämään matkabudjetti.

 

Olitpa Yksin matkustava tai matkustat perheen tai muita huomattavia, hostellit on majoitustyyppiin sinua varten. Hostellit yleensä on jaettu huonetta. Yhteinen huone voisi olla 8 että 10 ihmiset kaikki bunking yhdessä. Joissakin on huoneissa, joilla voi olla 3 tai 4 ihmiset jakaa huone. Jos haluat oman tilan, monet paikat tarjoavat kabinettia tai perhehuoneita, jos olet matkustat perheen.

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

matkalla meidän hostellimajoitusta

 

Mitä odottaa

Hostellit ehkä ole röyhelöt hotellit tarjous. Joten ei voi olla mitään kahvinkeitin sisälle huoneeseesi, ei ilmaisia ​​saippuoita, tai oma jääkaappi. Et edes saamaan ilmaiset pyyhkeet. Mutta jotkut hostellit itse myydä saippuaa ja muita välttämättömyystarvikkeita halvalla. ja varma, et todennäköisesti ole omaa pukeutuja tai kaappi jaetuissa huoneissa, mutta niillä on kaapit, joissa voit tallentaa asioita. Saatat joutua tuoda omat riippulukko vaikka. Jos laukku on liian suuri ja sen jälkeen kassalle, Haluatko silti tehdä joitakin viime hetken kiertoajelu, voit jättää pussin matkatavarat myymälässä.

Sen lisäksi, että sinulla on puhdas paikka nukkua ja turvallinen kaappi tallentaaksesi tavaroitasi, joitakin näistä paikoista tarjota muita palveluita sekä. Joissakin paikoissa on asioita, kuten uima-altaalle, ilmainen aamiainen, ilmaista kahvia, yhteisöaktiviteetit. Jotkut jopa saunoja ja hierovat suihkut ja sisätiloissa ravintoloita.

Okei, varma, et luultavasti saa saman yksityisyyden olisit hotellissa. On yleisissä tiloissa kuten kylpyhuoneisiin, keittiöt, lounge-alueilla, ja työasemat. kuitenkin, Tämä on hyvä tapa tavata ihmisiä. Jos hengaile yhteistiloissa voit tavata matkailijoita ympäri maailmaa. Ja jopa aloittaa mielekästä ystävyyssuhteita tapaat matkustaa ja uudet tulevaisuuden matkustaa ystävät, liian! Ihmiset, jotka työskentelevät hostellit ovat yleensä hauskoja ja seurallisia ihmisiä, niin se on hyvä jutella ja olla vuorovaikutuksessa niiden kanssa, yhtä hyvin.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Mistä löytää niitä

Jotkut hostellit ovat kaupungin keskustat tai paikkoja muuten edes löytää. Freehand Miami, hostelli Floridassa, on vain kahden korttelin päässä rannalta ja tarjoaa ilmaisen jääkahvi vierailleen. Ja sveitsiläinen spa hostelli aloitti aatteellisen nimeltään SRM on uima ravintola, unohdetaan Sveitsin Alpeilla.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Kuinka paljon ne yleensä maksavat

Jos olet budjettimatkailijalle, se on erittäin todennäköistä, että sinulla on hyvin kiinnostunut oleskelevat hostellin. Hinnat voivat alkaa niinkin alhaisesta muutamasta sentistä $100 Jaettujen huoneet, riippuen siitä, mikä osa maailman olet, mutta se on hyvin harvinaista, että hinnat menevät korkeampi. Jopa hostelli että unohdetaan Alpit menee noin $64 per yö.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

Viimeisen tiedon haluamme antaa teille on, Paras tapa saada hostellisi junalla matkustaa Save A Train ja syy siihen on se, että junat saapuvat aina ytimessä kaupunkia ja se on silloin, hostelli majoitukset ovat, nauti matkasi ja junamatka.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fenjoying-a-guilt-free-trip-hostel-accommodation%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)