Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

EU on ehdottanut yli 100 miljardin euron investoimista juniin Euroopan matkailun edistämiseksi, Investointi yhdistää julkista ja yksityistä rahoitusta. Yhteensä, kokonaisinvestointi ylittää 4,5 miljardia euroa. Investointi selvinneet rahoitus ryhmä nimeltä Verkkojen Eurooppa Laitos. Lyhyesti, rahoituksesta tulee muutamasta ryhmistä. Näitä ryhmiä ovat kansallisten, yksityinen, ja sijoituspankit.

Rahoitusta auttaa päivittää Euroopan matkustaa rautatieverkko. Myös, investointi auttaa kehittämään vaihtoehtoisiin polttoaineisiin juniin. Lisäksi, rahoitus tasoittaa tietä päästöttömät kuljetukset.

 

European Travel Projektit

Hankkeet keskittyvät Euroopan matkojen ydinverkkoon. 719,5 miljoonaa euroa on Eurooppalainen rautatieverkko. Maantiekuljetusten parantamiseen on tarkoitettu 99,6 miljoonaa euroa. Myös, 78,9 miljoonaa euroa on tarkoitettu satamien kehittämiseen. Ja 44,7 miljoonaa euroa on tarkoitettu sisävesiväylille.

Lippulaivahankkeita että tuki kattaa muun muassa;

  1. kasvattaminen nopeus junien Tanskan ja Saksa.
  2. Päivitys radat Sloveniassa
  3. Rautatietunneli Italian ja Ranskan välillä
  4. lisääminen 340 latausasemaa koska sähkö autojen
  5. Sopeutuminen vesistöt takia tavaraliikenne

Köln Kööpenhamina Junat

Dresden Kööpenhamina Junat

Nürnberg Kööpenhaminaan Junat

 

EU: n ylimääräinen junarahoitus 37 miljardia euroa eurooppalaisiin matkoihin

Joidenkin mukaan lähteet, Eurooppa on investoinut ylimääräisiä 37 miljardia euroa juna-alaan. Tämä määrä antaa enemmän ihmisillä on työtä ja tuloja. Euroopan rautatieverkko johtuu kapasiteetin ja kestävyyden kasvusta. Tässä on joitain hankkeita, joihin 37 miljardia euroa käytetään;

Düsseldorf Hampuri Junat

Bonn Berliiniin Junat

Heidelberg München Junat

 

 

1. Gotthardin pohjatunneli

Vaikka tämä tunneli on 17 vuotta vanha, se avattiin Eurooppaan vain vuonna 2016. Koska Alpine vuoret, se otti 2,400 Työntekijöiden porautua. Tunnelin pituus on lähes 57 KM, mikä tekee siitä suurimman tunneli maailmassa. Koska koko tunnelin, hinta oli € 11 miljardi.

Tämä tunneli Yhdistää Pohjois-Italiassa Southern Saksa, jotka ovat merkittäviä maita Euroopan matka ekosysteemin. Tulevaisuudessa, 240 tavarajunat käyttävät tätä tunneli. Koska tunnelin, rahdit korvaa yli 2 miljoonaa rekkakuljetuksia vuodessa. Kuorma täytyy ajaa ylös vuorelle ja odottamaan tietullien jonoihin. Tuloksena, rahdit, joka kulkee keskeytyksettä 160 KM tunnissa on parempi.

Trento Gardajärvelle Peschiera Junat

Bolzano Bozen Gardajärvelle Peschiera Junat

Bologna Gardajärvelle Peschiera Junat

Venetsia Gardajärvelle Peschiera Junat

 

2. Fehmarnin salmen Link

Tämä kiinteä yhteys tunneli on pisin upotettu tunneli maailmassa. Tunneli yhdistää Tanskan Saksan Fehmarnin saaren kanssa. Tämän linkkitunnelin kokonaiskustannukset ovat 7 miljardia euroa. Tämä linkki leikkaa juna matka välinen aika Tukholma ja Hampuriin 2 tuntia. Rahti teollisuus Saksan, Tanska, ja Ruotsi ovat saaneet valtavasti tästä linkistä, tämä varmasti parantaa eurooppalaista matkustamista.

Stuttgart Hampuri Junat

Antwerpenin Hampuri Junat

Leipzig Hampuri Junat

Bonn Hampuri Junat

 

3. European Travel Railway verkkoyhteys Project VDE 8

VDE 8 on luultavasti suurin rautatien rakennustyömaalla Saksassa. Hanke parantaa liikenteen eri puolilla Saksaa. Kokonsa ja tekniikka VDE 8 linja Berliinin ja Munich maksaa 10 miljardia euroa.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

 

Lippu- vuonna 3 minuutit

Varaus junalippu in Euroopan matkustaa? Mikset 3 minuuttia sivustollamme löydät edullisimmat liput teidän reitit. Kirjautua sivustollemme nyt varata juna-. Liput voidaan maksaa monin tavoin, lukien ihanteellinen ja luottokortit.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)