Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 11/06/2021)

On vaikea sanoa, mikä muodostaa niin paras ja huonoin sää, joten kun aloitimme kirjallisesti Euroopan valtiot, joissa paras sää emme tienneet, miten lähestyä tätä. Kuitenkin, siinä kaikki yksittäiset, eikö? Joten päätimme laittaa väitöskirja että 365 aurinkoista päivää, Heikkoa tuulta eikä sadekuurojen tekevät ihanteellisen ilmaston, ja aloittaa siellä.

 

Olemme koonneet listan Euroopan maissa perustuu niiden sääolosuhteista, ja se on jopa voit päättää, mihin haluat mennä seuraavaksi:

Meidän 1st maa Eurooppa Maat, joissa paras sää on: Espanja

Välimeren ilmasto, vankka liikenneinfrastruktuuri, erinomaiset mahdollisuudet matkustaa, sekä erilaisia ​​seurusteluun ja vapaa-ajan toimintaa, tee Espanja melko paljon unta maa. Sijaitsee Lounais-Euroopassa, Espanja ehdottomasti on yksi alueellisen kauneimmista junamatkat Euroopassa. Espanja Sääennuste kuumalla, kuivat kesät ja lievä, sateiset talvet. Koska Espanja on yksi suurimmista Euroopan maat, se on enemmän kuin yksi ilmasto. Niin, voit odottaa mannermaisemman vaikutelman suurella keskitasangolla: Valmistaudu kuuma, kuivat kesät ja kylmät talvet. Käännös: jos olet Espanjaan matkustamisesta ja aikovat viipyä muutaman kuukauden, tuo uimapuku ja takki.

 

 

Portugali – 1. Eurooppa Maat, joissa paras sää

Niille teistä, jotka mieluummin nauttivat 22 ° C keskimäärin lähes koko vuoden kuin hikoilla 35 + ° C asteeseen, Portugali on 1st Eurooppaan Maat, joissa paras sää. Portugali on luokiteltu CSB ilmasto (tämä termi viittaa Välimeren ilmastoon); lämmin lauhkean kostea metsä ilmasto, kuiva kesät, ja märkä talvi. Jos matkustat junalla, valitsevat Portugali kesäisin. Lämpimin kuukausi on Portugalissa heinäkuussa keskilämpötila on 24 ° C, ja kylmin yksi on tammikuu 12 ° C:. Voit mennä kaikkein päivittäin auringonpaistetta tuntia elokuussa. Plus, voit aina kiertue Länsi-Euroopassa junalla paras vaikutelma, riippumatta ilmastoon maiden haluat nähdä.

 

Kreikka

Toinen Välimeren maa, joka jättää rakastunut tässä osassa Eurooppaa. Kreikka on tyypillinen Välimeren ilmasto. Turistit ja paikalliset rakastan sitä sen lämmin ja kuiva kesä, lievä ja sateiset talvet, ja pitkiä aikoja aurinkoa lähes koko vuoden. Kreikka on vain yksi niistä Euroopan valtiot, joilla paras sää ja sinun täytyy mennä useammin kuin kerran ymmärtää täysin sen kauneutta. Puhuminen täydellinen Välimeren ilmasto, se on vain reilua mainitsimme myös Italiassa, vaikka sen kesän tuulet voivat tuoda hyvin kuuma, epämiellyttävä sää ei jokainen nauttii.

 

Lontoo ei ole Euroopan valtiot, joissa paras sää

Iso-Britannia – Huonoin luettelo Euroopan maista, joissa on paras sää

Vaikka aivan upea arkkitehtonisesti, historiallisesti, ja kulttuurisesti, Iso-Britannia ei ole yksi niistä Euroopan valtiot, joissa paras sää. Hyvin, ellet nauti jatkuvaa sumussa, sade, pilvet ja niin paljon harmaata, että unohdat mitä muita värejä näyttävät. Kostea ilma ja sen yleinen arvaamattomuus eivät auta. Vaikka Britanniassa ei ole aurinkoinen yllätyksiä siellä täällä, neuvomme sinua olemaan (koskaan!) mennä ulos ilman sateenvarjoa ja vara T-paita. Tarkista nämä 4 junamatka ennen matkaa olennaiseen Euroopassa ennen kuin lähdet matkasi.

Amsterdam Lontoo Junat

Lille Lontooseen Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Islanti

Luultavasti yksi upeimmista Euroopan maissa, Islanti on ylpeä henkeäsalpaavista vuonoistaan, loputon smaragdinvihreä maisemat, lumivalkoinen vuorenhuippuja, ja upeita vesiputouksia. vai niin, älkäämme unohtako Jättimäinen jäätiköt, kuumia lähteitä ja geysirit, ja jotkut ystävällisin, ihmistä maailmassa! kuitenkin, valitettavasti, Tämä pohjoismaa on pahamaineinen arvaamaton ja ikävä sää. Islannissa on noin 320 päivän paksut harmaat pilvet, 215 sadepäivää, lumimyrsky, ja tuiskut. Se ei ole niille, jotka haluavat nauttia aurinkoisesta Vacay.

  • kuitenkin, jos olet henkilö talviloma, Islanti olisi päällä listasi Euroopan maiden kanssa paras sää.

 

Löydä suosikkisi Europe Maat, joissa paras sää sinulle! ja nauttia matkasta! Valita junamatkan ja varaa junaliput kanssa Tallentaa Train.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)