Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Euroopassa on uskomaton maanosasta tutkia! Niin paljon nähtävää, do ja löytää, se on täydellinen paikka suunnitella loputon, Eurooppa kokee junalla.

 

EUROPE KOKEMUKSIA JUNALLA – First Stop, LONTOO:

Toinen Euroopassa kokemukset junalla pitäisi aloittaa pois Lontoo! Sanotaan, että “Huono päivä Lontoossa on edelleen parempi kuin hyvä päivä missään muualla.” Niin, Aloitetaan siellä! Ehdoton on Harry Potter -kiertue Warner Bros. Studio vaikka et ole super-fani. The tekniikka, malleja ja takana-the-kohtaukset ovat aivan uskomattomia ja näkemisen arvoisia. Tältä mukaansatempaava 6 tunnin matka, katso originaalit kuten Platform 9 ¾ ja Viistokujalle; katso Tylypahkan Express höyryjuna; ratsastaa luudalla kuin valettu, Paljasta behind-the-scenes salaisuudet elokuvia näytön taituruus. Tämä Harry Potter studio London kiertue sisältää edestakaiset kuljetus ja pääsyliput Lue lisää London Harry Potter Tour Warner Bros. Studio Pääsymaksu tässä.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

PARIISI: kyllä’ Artistiin maalaus PORTRAIT

paris art - Europe experiences by train

Tuleva Eurooppa kokemuksia junalla olisi Pariisiin. Picasson aikana, Montmartren oli boheemi paratiisi täynnä lähinnä juominen reikiä ja kukkulan tuulimylly muuttui rempseä tanssilava. Tänään, Place du Tertre varjossa Sacre Coeur on täynnä taiteilijoita, jotka helposti poimii muotokuvasta. jälkeenpäin, vierailla maailman tunnetuimmista taide studio, veneen Lavoire, jossa Picasso maalasi ja Braque, Juan Gri, ja Modigliani aikoinaan asunut.

Dijon Pariisiin Junat

Reims Pariisiin Junat

Lille Pariisiin Junat

Matkat Pariisiin Junat

 

Kiipeä tikkaita SINUN EUROOPASSA KOKEMUKSIA junalla maagisen Montjuïc:

montjuic - Europe experiences by train

 

Kun junamatka Pariisista, seuraava Europe elämyksiä Junan pitäisi Barcelona. Nyt, ennen kuin aloitamme nyt harjoitellaan sanoa tämän yleisesti mispronounced kaupunki. Monet Englanti puhujat yrittävät kuulostaa ‘lisää Spanish‘ lausumalla ’C’ sisään Barcelona kuin ’th’ ja sanonta ’Bar-the-Lona’. Mutta katalaaniksi (kieli Katalonian, missä Barcelona on löydetty), The ’C’ lausutaan on s-’ – niin 'Bar-up kankaalle’ on oikean ääntämisen.

Nyt meillä on, että pois tieltä, Puhutaanpa Montjuic. Tämä on täydellinen paikka vehreällä kävelylle upea näköala. Varmista, että olet saanut oman kävelyä (tai käynnissä jos haluat) kengät jalassa, koska se vie vähän legwork päästä sinne, mutta tämä tarkoittaa sitä vähemmän tungosta muita turisteja. Paitsi luonnonympäristöön ja upeat näköalat, löydät rakennuksia 1992 olympialaiset, sisältäen Palau Sant Jordi ja televiestinnän torni suunnitellut Santiago Calatrava.

 

PRAHA: Kävele pitkin keskiaikainen silta auringonlaskun

praha kanava - Eurooppa kokee junalla

Praha on tunnettu Euroopan sydämessä. Tämä kaunis ja hieman salaperäinen kaupunki on pakko nähdä teidän Eurooppa Kokemuksia Junalla matka. 14-luvulla Charles Silta ylittää Vltava-joen massiivinen valtaosa 1000-vanhasta linnasta uhkaava takana. Hauska seikka; Siihen asti kun 1841, se oli ainoa tapa ylittää joen päässä vanhastakaupungista!

uhri satu näkymät, Kävellen ainoa gothic kivisilta on vuorattu 30 patsaita pyhien ja parhaiden vieraillut alkuillasta kun aurinko laskee. jos olet siellä muita huomattavia, Tämä tekee todella romanttista asetus.

Frankfurt Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

 

VENETSIA: GET gondolin!

gondoli Venetsiassa - Eurooppa kokee junalla

Tämä saattaa tuntua leveästi, mutta kun menet Venetsiaan, ratsastus Gondola läpi kaupungin todella on oltava. Sen lisäksi, että hauskaa ja romanttinen, se on myös paras tapa tutustua kaupunkiin! Päivä pitäisi lopettaa pois käymällä tyylikäs Harryn Bar virkistävä Bellini. Tämä on valkoinen persikkamehua ja Prosecco, jossa cocktail keksi baarin perustaja.

Milanon ja Venetsian Junat

Firenze Venetsia Junat

Bologna Venetsia Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

Meidän Aasiassa ja Euroopassa kokemuksia junalla on ainutlaatuinen ISTANBUL

 

Istanbul on tunnettu Sininen moskeija. Vaikka teemme suosittele tätä, Haluamme myös kiinnittää huomiota Istanbul on reunalla Euroopan kokemuksia junalla, sen lähemmäksi Aasiassa kuin Euroopassa.

Istanbul on paitsi kiehtova maanpinnasta, mutta myös maanalainen kanssa Hippodromi (basilikaa). Tämä hieno pala Bysantin Engineering on henkeäsalpaava maanalaisesta vesisäiliöstä, kun tuo juomaveden vesijohdot nykyisestä Bulgariasta Istanbul. Ajattelevat lämmin valo, ja ääni pehmeä tippuvaa vettä yhdistettynä klassisen musiikin soidessa taustalla. Kulutuspinnan kulkutiet ja katsella kaloja välisen 336 sarakkeet, jotka tukevat katto.

 

Mene SaveATrain.com varata seuraava juna seikkailu 3 minuutit, klo halvin junalippu hinnat.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-experiences-by-train%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)