Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/08/2021)

Euroopassa on joukko kulttuurihistoriaa ja henkeäsalpaava arkkitehtuuri, joista suurin osa on kartoittaa mantereen laajan kokoelman hartauden. Siksi tänään, Olemme pyöristettynä 3 joita pidämme on ehdoton must-näkee, kattavat maailmankuulu rakennuksissa kaikkialla joitakin Euroopan tunnetuimpia kaupunkeja.

 

1. Pietarinkirkko, Vatikaanivaltio

Sijaitsee muurien maailman pienin kansa, Vatikaanivaltio, Pietarinkirkko on epäilemättä yksi sivilisaation suurin urotekoja arkkitehtuuria ja taidetta. Now a merkittävä vetonaula piirustus 10 miljoonaa kävijää vuodessa, Tämä upea rakenne unohdetaan Pietarinaukiolta ja ylpeilee koristeelliset yhdistelmä historiallisia taidetta, marmoripylväät, ja ikoninen mosaiikilla vuorattu kupoli, jonka on suunnitellut Michelangelo (jonka voit kiivetä huipulle, pitäisi uskallat ottamaan 491 asekeleita!).

Vaikka tämä on niin suosittu paikka turistit, on vielä tiukka pukukoodi täytäntöön, että sinun pitäisi olla tietoinen ennen vierailevien. Sinun täytyy käyttää pitkiä housuja (merkitys ei shortsit, riippumatta siitä, kuinka kuuma, että Italian sun on), naisten sallittua hameita kauemmin polvipituinen. Olkapäät on myös katettava kaikki sukupuolia kaikkina aikoina.

Pietarinkirkko on avoinna päivittäin klo 7 am-7pm huhtikuussa syyskuuta ja 7. am-6pm lokakuusta maaliskuuhun. Vapaa pääsy (vaikka on pääsy palkkiot lippuun kohdat, kuten Pietarin valtion ja Pietarinkirkolle), kuitenkin, huomaa, että jonot voi olla pitkä, koska lentoaseman tyyliin skannereita ja turvallisuus täytyy kulkea ensin.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Pisa Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Sulttaani Ahmedin moskeija (Sininen moskeija), Istanbul

Sijaitsevat Turkin mannertenvälisten kaupunki, Istanbul, Sulttaani Ahmed Moskeija on yleisesti kutsutaan Sininen moskeija, koska sen ainutlaatuinen sininen sisustus. Rakennettiin Osmanien sulttaani Ahmed I välillä 1609 ja 1616, tämä vaikuttava rakenne toimii sekä merkittävä matkailukohde ja aktiivinen paikka jumalanpalveluksessa, eli moskeija on suljettu muilta kuin palvojia aikana viisi päivittäistä rukousta – rukousajat voit tarkistaa täältä ennen käyt.

On tiukka pukukoodi, että kaikkien vierailijoiden on noudatettava ennen moskeijaan. Ensinnäkin, kengät on poistettava ja sijoitetaan kirkas muovipussi antamat moskeija ilmaiseksi – Sitten on mahdollisuus jättää kengät cubby reikä tai kuljettaa pussin mukanasi. Kun se tulee vaatteisiin, miesten pitäisi valita löysiä vaatteita ja varmistaa niiden jalat ovat peitetty, välttämällä kohteita, kuten liivit ja shortsit. Naisten on myös käytettävä löysiä vaatteita ja varmistettava samalla käsivartensa, jalat, ja hiukset kuuluvat kaikissa pisteissä. Tämä tarkoittaa, että naisten odotetaan pukeutua huivi kun sisällä ja, koska tämä voi olla uusi käsite monille ei-muslimi Länsi kävijää, Suosittelemme, että tutustut miten oikein käyttää tätä vaatimatonta vaatteita olennainen ennen matkaa.

Vapaa pääsy (vaikka pieni lahjoitus edistää yleistä ylläpitoon rakennuksen kannustetaan Sulkemisklikkauksen) ja, kun sisällä, valokuvaus flash sallitaan, mikä tarkoittaa olet vapaa tekemään paljon napsahtaa moskeijan vaikuttava sisustus. Luonnollisesti, sanomattakin selvää, että kun sulttaani Ahmed Moskeija on edelleen aktiivinen paikka jumalanpalveluksessa, Muista hiljaa kunnioitetaan sekä rakennuksen tahansa palvojat vierailun aikana.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Sagrada Familia basilika, Barcelona

La Sagrada Familia kirkko on tullut ikoni Espanjan maamerkki, vaikka rakennus on vielä rakenteilla – vaikka työ käynnistyi 1882, se ei tällä hetkellä odotetaan valmistuvan vasta 2026! Kuitenkin, Tämä osittain täydellinen roomalaiskatolinen kirkko on jo arkkitehtoninen mestariteos, joten se on kiistaton must see vetovoima kävijöitä eri puolilta maailmaa.

Avoinna churchgoers ja vierailijaa 19th century, Sagrada Familia basilika sinulle Vastaanottaa 4.5 miljoonaa kävijää vuosittain, ja toimii nyt lippuun osuusjärjestelmään seurauksena – these are available to buy online up to two months before the date of your visit. Nämä liput työskentelevät kiinteän merkinnän kertaa keinona vähentää tungosta, kuitenkin, kun olet sisällä voit vapaasti kuluttaa niin kauan kuin haluat ihailla vaikuttava sisustus. Suosittelemme mahdollistaa ainakin 2 tuntia asianmukaisesti ottaa tässä arkkitehtoninen ihme. Kävijät haluavat osallistua jumalanpalvelukseen, Massa pidetään klo 9 sunnuntaisin ja 8PM joka lauantai, kestävä 1 tunti ja käydään useilla kielillä.

La Sagrada Familia kirkko virallisesti toteuttaa standardin pukeutumissäännöt katoliset seurakunnat, kuitenkin, tämä ei yleensä niin tiukasti kuin se on tällä Sulttaani Ahmedin moskeija tai Pietarinkirkko. Siitä huolimatta, se on silti suosituksemme seurata tämän pukukoodi mahdollisuuksien, eli sinun pitäisi poistaa päähineet tullessa, käytettävä asianmukaista ylävartalon vaatetus, joka kattaa hartiat, takaisin, ja pallea ja kulumista legwear että kannet reiden alla.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Euroopassa asuu paljon kauniit paikat palvonnan joka todella kiteyttää verraton voima arkkitehtuurin ja uskonnollispohjaiset. Nähdä nämä paikat omakohtaisesti, matkustaa mantereelle junalla ja varata Tallenna juna jättämättä mitään kiveä käännettynä Euroopan monien nähtävyyksien yli.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “3 Euroopan must see hartauden” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-places-worship%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)