Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/12/2020)

Kuka tahansa täältä Euroopan ulkopuolelta? Käsi ylös, jos olet niin hämmentynyt julkista liikennettä kuin minä. Varma, New York on metro, ja Toronto johtaa metroa, mutta yleensä, maailma kukoistaa autoista. Joten jos olemme tehdä hypyn rapakon fancy ranskalainen patonki, asiat voivat saada hieman ylivoimainen. Tämä pätee erityisesti ensikertalaisille, joilla usein ei ole aavistustakaan, miten hallita Eurooppaan matkaa junalla, saati missä heidän pitäisi matkustaa.

Onko ero Eurostarin ja TGV-junaverkko (Tsade a Greuna Vitesse) tai yrittää navigoida paikkavaraukset ja edistynyt lipunmyynti, se voi kaikki olla hieman paljon. Niille kadonneeksi kuin minä, Olemme koonneet yhteen parhaat matkareitti antaa sinulle Ultimate Europe Trip junalla aloittelijoille.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. thon artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka by Tallenna juna, Halvimmat junaliput Verkkosivusto maailmassa.

 

Eurooppa-junamatka aloittelijoille 1: Lontoo

On olemassa useita syitä olemme valinneet Lontoon ensimmäiseksi pysähdys tällä matkalla, mutta kaiken kaikkiaan se vain on mielekästä. Pohjois-Amerikasta lennot Lontooseen ovat yleisiä ja halpa, mikä tarkoittaa, että säästät vakavaa rahaa lentääksesi Frankfurtiin tai muihin eurooppalaisiin solmupisteisiin.

Lontoo on valtava napa ja sinun ei ole vaikeuksia löytää asioita. Jos olet Harry Potter -fani, kaupunki on pullollaan kirjan ja elokuvan viittaukset. Jos olet teatterissa, Soho on kotona Broadwayn viihdettä, ja löytyy usein lippuja alennuksella.

Voit helposti viettää viikon täällä ilman uuvuttavaa toimintaa, mutta vähintään, suosittelemme neljä päivää. Kun olet valmis siirtymään, on aika suunnata seuraavaan määränpäähän.

Lontoo - Amsterdam liput

Pariisi – Lontoo liput

Berliini – Lontoo liput

Bryssel – Lontoo liput

 

Europe Train Trip to London

 

Juna pysähtyy 2: Pariisi

Et voi lyödä Eurooppaa viettämättä aikaa maailman romanttisin kaupunki. Kaupungin valot on must-stop, onko kyseessä on ensimmäinen tai kymmenes vierailu, ja onneksi matkailijoille, sen Eurostar juna kulkee lähes joka tunti Lontoosta Pariisiin. Matka kestää hieman yli 2 tuntia ja junaliput voi varata halvalla etukäteen.

Suosittelemme viettävät vähintään neljän päivän tässäkin, mutta jos lomallesi on rajoitettu, voit puristaa sen kahteen.

Amsterdam – Pariisi liput

Lontoo – Pariisi liput

Rotterdam – Pariisi liput

Bryssel – Pariisi liput

 

Train trip to Paris

 

Eurooppa-junamatka aloittelijoille 3: Barcelona

Vaikka tämä seuraava pysäkki on aivan matkaa junalla, voit hyödyntää nukkuja auto saadaksesi torkkasi ennen saapumistaan ​​tähän rannikkokaupunkiin. Käänny goottilaiskorttelin ympäri ja nauti suklaalla kastettuja churroja ennen kuin lähdet Parc Guellille.

Yksi parhaimmista osista Barcelonaa on, että Espanja on erittäin halpa verrattuna pohjoisiin naapureihinsa, joten saat paljon sinun rahaa täällä. Suosittelemme pysyä vähintään kaksi päivää täällä tutustumaan kaupunkiin.

 

Barcelona skyline during day light

 

Lopettaa 4: Mukava Ville

Kuuluisa Boardwalk ja hyvin lähellä Cannes, Nizza Ville on syytä lopettaa Eurooppa-junamatkallasi. Vaikka kaupunki itsessään ei ole niin suuri kuin Ranskan pääkaupungissa, sen sijainti on lähellä useita arvoinen päiväretkiä. Ensimmäinen, pään Monaco ja menettää viisi dollaria kasinolla. Nauti fancy autoja ja seuraa Kaava 1 reitti maailmankuulu kilparadoille. Seuraava, junalla Cannesiin – jos olet siellä aikana festivaalin pitää silmällä iso julkkikset!

Suosittelemme tänne vähintään neljä päivää tee tilaa kaikille noille päiväretkille.

 

 

Eurooppa-junamatka aloittelijoille 5: Rooma

Italian pääkaupungissa on silmänruokaa. Espanjan Vaiheet Trevin suihkulähde, melkein missään vaiheessa sinua ei puhalla henkeäsalpaava arkkitehtuuri. Jos tämä ei riitä, ruoka kannattaa slavering ohi. Käsintehty pasta VIES tuoretta gelato ja puhvelimozzarellaa on tullut suoraan tilalta.

Täällä ei ole koskaan liikaa aikaa viettää Roomassa, mutta jos sinun on lähdettävä tehdä sen jälkeen vähintään viisi päivää.

Milan – Rooma liput

Lippuja Firenzestä Roomaan

Pisa – Rooma liput

Napoli – Rooma liput

 

Europe Train Trip to Rome Italy

 

Lopettaa 6: Venetsia

Olisin huolimaton, jos en maininnut Venetsia aikana ensimmäinen matkasi. Vaikka minulla ei ollut paras kokemus (liian monet turistit), tämä kaupunki on pitää tehdä. Gondolien ja julkisten veneiden välissä, löydät tien kanavien kautta Euroopan romanttisimpiin sivustoihin.

Suosittelemme viettämällä ainakin kaksi päivää Venetsiassa ennen hyppäämistä junaan seuraavaan määränpäähän.

Milan – Venetsia liput

Liput Padova - Venetsia

Bologna – Venetsia liput

Rooma – Venetsia liput

 

A Stop In Venice

 

Eurooppa-junamatka aloittelijoille 7: Wien

Täällä lähdemme eniten matkustanut reitti ja nimike hieman pois tieltä. On hyvä syy, vaikka, enemmän keskeisellä paikalla sijaitseva Euroopan maiden ei pitäisi koskaan unohtaa. Näillä on maku ja hohto lännessä joitakin hätkähdyttäviä eroja. Wienissä, tämä tarkoittaa raivoavaa kahvikulttuurin ja pohjahinnat. Mitä muuta voisi haluat?

Suosittelemme vähintään kaksi päivää Wienissä ennen siirtymistä.

Salzburg – Wien liput

München – Wien liput

Graz – Wien liput

Lentoliput Praha - Wien

 

Europe Train Trip to Vienna in the winter

 

Lopettaa 8: Praha

Tämä tuhat vuotta vanha kaupunki on kuuluisa vanhastakaupungistaan. Kun käyt, älä unohda pysähtyä astronominen kello ennen menossa nähdä Jeesus-lasta. Jos olet kiinnostunut historiasta, Vanhan Juutalaisalue edelleen kantaa merkkejä pakko asutuksen. Vaikka nykyään alue on kunnostettu laajasti, voit silti käydä sen kuusi synagogia.

Suosittelemme oleskelua Prahassa vähintään kolme päivää tutkimaan kaupunkia.

Nürnberg – Praha liput

München – Praha liput

Berliini – Praha liput

Wien – Praha liput

 

Train trip to Prague

 

Eurooppa-junamatka aloittelijoille 9: Berliini

Osoitus uudestisyntyminen, Berliini tänään on napa hip saksalainen kulttuuri. Yritätpä sitten käydä hipsterbaarissa taidemuseo naamioitu fine dining-ravintola, Berliini on, jos haluat olla. On kuormien asioita täällä, kuten vierailu jäänteitä Berliinin muurin. Tietysti, on kaikki perinteiset museot ja galleriat sekä.

Suosittelemme vähintään kolme päivää tänne nauttimaan kaikki Berliiniin on tarjota.

Frankfurt – Berliini liput

Liput Leipzig - Berliini

Hanover – Berliini liput

Hampuri – Berliini liput

 

Europe Train Trip to Berlin

 

Lopettaa 10: Amsterdam

Olet nähnyt kanavat Venetsiassa, mutta mikään ei voi valmistaa sinua varten siisti, järjestäytyneesti Amsterdamissa. Hollannin pääkaupunki on koti veneitä ja polkupyöriä pikemmin kuin autoja, ja voit viettää kaiken aikasi täällä gawping arkkitehtuuria.

Suosittelemme matkustaa Amsterdamissa ainakin kolmen päivän ajan täällä, vaikka tekisit paremmin neljä tai viisi.

 

Amsterdam house on canals

 

Siellä on se. Lontoosta Amsterdamiin ja kaikkialla välillä, tämä on paras opas Euroopan junamatka aloittelijoille. Amsterdamissa, voit palata Lontooseen käyttämällä Tallenna juna, tai pään kotiin suoraan Alankomaat.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Ultimate Europe -junamatka aloittelijoille” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luottoa kanssa linkki tähän blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-trip-beginners/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)