Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Pohjimmainen matka matka on matkustaa Euroopassa junalla. Se on nopeasti tulossa suosituin ympäristöystävällinen matkustaminen menetelmä. Matkustaa, pohjimmiltaan, paitsi avartaa näköaloja mutta avartaa näkökulmaa. Ajattele St. Augustine tuottelias sanat, ”Maailma on kirja, ja ne, jotka eivät matkustaa, lukea vain yhden sivun”.

Tässä tekniikkataitoista, digital age connection is fast and furious. Kaikki sen eduista, menetämme yhteyden tärkein osa matkoilla ja elämän, nykyhetkeen. Junamatkat Euroopan halki INSPIRE, ovat mukavia ja romanttinen.

Niille meistä, jotka eivät asu maassa, jossa junamatka on merkittävä, se voi olla salaperäinen seikkailu. Toinen suuri lisäansiot Euroopan junamatka on, että, toisin lentokentät, Euroopan rautatieasemat sijaitsevat aivan keskellä kaupunkia. Se leikkaa turhia kustannuksia meidän viritetty matkustusbudjettejaan.

Valitsemalla junan halki Euroopan, Olemme valitsemalla matkustus-, jotka eivät vain käydä meitä vaan antaa meille mahdollisuuden nähdä paljon enemmän kuin me yleensä olisi. Yksi tällainen reititys avautuu kahdestatoista Euroopan tärkeimmät kohokohtia ja tehdään noin 3 viikkoa. Lue selvittää, miten matkustaa Euroopan Highlights junalla 3 viikkoa.

 

Euroopan Highlights Junalla päivä 1: Wien, Itävalta

Juna halki Euroopan matka alkaa Wienissä, pääkaupunki Itävallassa. Kaksi kunniakas päivän seikkailu salahankkeensa. Barokki streetscapes ja Imperial palatseja sävyn esitellä taiteellista, arkkitehtoninen, kulttuurinen, ja musiikillisia mestariteoksia. Tämä on rinnalla kadehti kahvin talon kulttuuria ja elinvoimainen suunnittelu kohtauksia.

Mumok on pakko tehdä, kun Wienissä. Se on tunnettu sen avantgarden ja joskus järkyttävää taiteellisimpiin, joka sisältää teoksia Pablo Picasso ja Andy Warhol. Kokoelma kokonaisuudessaan koostuu lähes 10,000 taiteellinen herkkuja.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

Vienna on STOP-Euroopan kohokohdat Junalla

 

Päivä 2: Salzburg, Itävalta

Juna Euroopan halki jatkuu, viettää päivä Itävallan Salzburgin. Se on rajalla Saksan ja on upeat näkymät Itä Alpeilla. Salzburg väite kuuluisuuteen on olla tarina-kirja kaupunki, joka oli aikoinaan maailman suurin säveltäjä, Mozart.

Mäet ovat elossa Salzburg. Se oli aikoinaan käytettiin kuvaamisen paikka kiitettyä, “Musiikin ääni” ja taiteellisesta luomisesta on tuntuva tunne. Se huokuu rauhallinen tyyneys.

München Salzburg Junat

Wienistä Salzburg Junat

Graz Salzburg Junat

Linz Salzburg Junat

Salzburg, Itävalta

 

Euroopan kohokohdat päivää 3: Munich, Saksa

Seuraavat kaksi pysäkin junassa Euroopan halki ovat München ja Stuttgart Saksassa. Olisi parasta viettää päivä jokaisessa näistä tunnettuja kohteita.

München ja sen baijerilainen perintö ovat olut ja panimoperinteet olleet olennainen osa heidän kulttuuriaan, lähes seitsemän vuosisataa. Oktoberfest on päällä listan Münchenissä. Sitä vietetään miljoonat ihmiset käynnit eri puolilta maailmaa, ottamaan osaa juhlat.

Düsseldorf München Junat

Dresden München Junat

Nürnberg München Junat

Bonn München Junat

Vierailu Münchenissä oman Euroopan kohokohdat Junalla

 

Päivä 4: Stuttgart, Saksa

Stuttgart on elegantti tunnelma, joissa nopeita autoja ja hienoja ravintoloita luovat tunnelmaa modernin elämän, mutta siellä on enemmän Stuttgart kuin vain moderni. Stuttgart on viinitavernojen ja rinta-mutteri tummennetut biergarteneita jotka osoittavat rento, kick your jalat ylösalaisin.

Nürnberg Stuttgart Junat

München Stuttgart Junat

Frankfurt Stuttgart

Heidelberg Stuttgart Junat

 

 

Euroopan kohokohdat päivää 5: Strasbourg, Ranska

Hyppii takaisin junassa, se on pois Ranskassa! Vietä päivä Strasbourgissa.

Strasbourg tasapainottaa välillä keskiaikainen menneisyyden ja progressiivisen tulevaisuus. Sen goottilainen katedraali on arkkitehtoninen ihme and roaming through the old town’s twisting alleys and enjoying tavern food comes highly recommended.

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Nancy Strasbourgiin Junat

Dijon Strasbourgiin Junat

Strasbourg on Euroopan kohokohdat Junalla

 

päivää 6 – 8: Pariisi, Ranska

Paris tarvitsee vähän käyttöönottoa sen ikonin arkkitehtuuri kuten Eiffel-torni, Riemukaari, ja Notre Damen katedraali. Sana pariisilainen on samaa tyyliä ja hyvästä syystä. Odottaa maailmanluokan ruokaa, ostokset, ja galleriat, jotka ovat loputon inspiraation lähde ja autuuden. Paras junamatkat Euroopassa sisältyy aina tähän kuuluisa kaupunki.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Eiffel-torni Pariisissa, Ranska

 

Euroopan kohokohdat päivää 9 & 10: Bryssel, Belgia

Kun Pariisi on kohderyhmänä romantiikkaa, viettävät seuraavat kaksi päivää Brysselissä, ennen seuraavaa junaa osuudella. Kaksi päivää Brysselissä koostuu art deco julkisivut ja vierailevat Grand Palatsiaukiolle. Se sijaitsee keskellä kaupunkia, missä 17th luvulla ohi herää eloon.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

värikäs Bryssel, Belgia

 

päivää 11 – 13: Amsterdam, Alankomaat

Amsterdam on minne risteily pitkin historiallisen kanavia, joka on yleistä, ja kuljeskella museot ja vintage-täynnä kauppoja. Juominen, ruokailu, ja suunnittelu kohtaukset kiehtovat ja viihdyttävät. Amsterdam on kaupunki yllätys ja asuu Van Gogh -museosta sekä lukuisia muita aarteita esillä.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

Amsterdam, Alankomaat

 

Euroopan kohokohdat päivää 14 – 17: Bremen & Berliini, Saksa

Head takaisin Saksaan ja Käyttäkää viitisen päivää junassa Euroopan halki Bremen, Berliini, ja Dresden. Yksi päivä Bremen (alla olevassa kuvassa), vierailevat sen monet museot ja galleriat, kuten Bremenin Overseas museo. Se on satamakaupunki, Bremerhaven on mistä nauttia tuoreista meren herkuista ja oppia kiehtova satama historia.

Berliini tarvitsee kolmen päivän upotuksen. Berliinillä on maine “kaupunki, joka ei koskaan nuku”. Hyödyntää sen elävyyttä! Yöt ovat revelry ja päivät ovat harrastaa kulttuuria.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Bremen ja Berliini, Saksa

 

Päivä 18: Dresden, Saksa

Dresden tarvitsee vain päivä, Marvel sen Grand Dome ja Versailles-vaikutteita Zwingerin palatsi taloa museota. Kaupunki perustettiin vuonna 1743 ja oli rakennettava uudelleen toisen maailmansodan jälkeen 2. Se on saanut lempinimen ’Firenzen Elbe’ kiitos sen idyllisellä paikalla.

Berliini Dresden Junat

Hannover Dresden Junat

Potsdamissa Dresden Junat

Nürnberg Dresden Junat

Dresden, Saksa lopettaa pitkin Euroopan kohokohdat Junalla

 

Euroopan kohokohdat päivää 19 – 21: Praha, Tšekin tasavalta

Junamatka Euroopassa päättyy Prahassa, kun tornado ihme. Praha on kaupunki huiput ja verrataan usein kauneuden Pariisissa. Se on myös kuvattu olevan koti Euroopan parasta olutta. Nauttia spektaakkeli 14th luvulla kivisilta, kukkulan laella oleva linna, ja laiska joki. Se on täydellinen tapa lopettaa junamatka halki Euroopan.

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

Praha, Tšekin tasavalta

 

Paras junamatkat Euroopassa varmistaa olet mukava ja levännyt. Arvostaa maisemia matkan varrella, junalla matkustamisen turvallisuus, ja puristamalla sisään mahdollisimman monta nähtävää. Ei ole parempaa tapaa matkustaa. kirja Save A Train tänään!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “Euroopan Highlights junalla 3 viikkoa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-highlights-by-train%2F%3Flang%3Dfi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)