Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/04/2020)

Mikä olisikaan parempi tapa viettää kesää kuin Euroopan kiertomatkan, oikea? oikea. Sinun ei tarvitse rikkoa pankki nähdä joitakin upeita Euroopan pääkaupungit; usko tai älä, mutta yksi ratkaisevista näkökohtia kustannustehokkaan Euroopassa matkustaminen on valinnut junien sijaan lentokoneita teidän kohteisiin.

Tässä ovat 5 syitä, miksi valitsevat junien sijaan lentokoneiden auttaa kokea Euroopan parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ne ovat Huippunopea

Älä mene lankaan ajattelua London-Pariisi Eurostar ja Ranskassa TGV junat ovat ainoat suurnopeusjunaverkon reittejä Euroopassa - on viime vuosikymmeninä, nämä kaverit ovat kehittäneet nopea reittejä koko mantereella, edistävät kasvua rautatien matkailu- ja varmistaa junien sijaan lentokoneiden noudon ensisijaisena matkustaminen vaihtoehto. Keskimäärin, suurnopeusjunien Matkalla Euroopassa 125 kohtaan 200 mph, reitistä riippuen ja rautatieasemat ovat satumaisen toisiinsa.

Lontoosta Brysseliin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lontoosta Lyon Junat

Lontoo Amsterdam Junat

 

 

Trains sijasta Lentokoneet kuin nopeampi vaihtoehto

Ne voivat jopa olla nopeampaa kuin lentämiseen, varsinkin matkoilla kauemmin kuin noin 600 mailia. Kuinka niin? Kun laskea aikaa vietät ajo- lentokentälle, Sitten sinne aikaisin (ja usein käyttää yli 2 tuntia ennen lennon), ja kohonnut turvatarkastukset, tajuat se on helpompi ajaa keskustaan ​​rautatieasemalle ja lauta 5 minuuttia ennen juna lähtee asemalta.

Amsterdam Bryssel Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Amsterdam Lille Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

Te maksaa vähemmän huippuluokkaa Sleeper palvelua kuin ensiluokkainen lentolippu

Silloinkin kun matkustat ylellisin junat, saat tällaisen reilu hinta. Ihmettelet miksi olisit vältellyt junamatka ennen! Esimerkiksi, maksat noin £ 880 per henkilö kahden päivän / yhden yön matka Japanin Seven Stars, ja nauti rehevä maisema eteläisen Japanin saarella Kyushun kun matkustaa; toisin kuin tähän hintaan, lentokone välille Lontoo Tokioon maksaa lähes £ 5000 British Airwaysin. woah! Meillä on tunne sinua valita junien sijaan konetta nyt, etkö?

Lyon – Geneve junalla

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Bern Geneve Junat

 

Ei kadonneet matkatavarat kun nostat Junat sijaan Planes

 

Kadonnut matkatavarat (Käytännössä) Ennenkuulumatonta, kun verrataan lentoja lentokoneiden sijaan

Kadonneet matkatavarat on jotain asia jo, ainakin kun on kyse pitkän matkan tasossa matkustaminen. Vastoin että, rautatieasemia ja junat eivät menetä matkustajien laukut matkustajat yksin niitä, jotka ovat huolissaan omasta matkatavaroiden. Voit myös tuoda niin paljon kuin voit tehdä, toisin kuin tasot, jotka ovat selvästi matkatavaroiden rajoituksia.

Tämä on todennäköisesti paras syy käyttää junia sijaan lentokoneiden.

Salzburg Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Voit ohittaa Hell lentokenttien turvallisuutta

Kun on kyse turvallisuudesta, Valitessaan junat sen sijaan lentokoneiden tuntuu looginen valinta, ja voit nyt nähdä, miksi. Lentokentän turvallisuus kokemus on pohjimmiltaan sarja epämiellyttäviä tilanteita. Alat hikoilla juuri ennen kuin päästä turvatarkastuksen vaikka tiedät et ole tehnyt tai tuonut mitään laitonta mukanasi. Ja, älkäämme unohtako epämiellyttävää pyyntöä poistaa vyöhön, riisua kengät ja vaikka mitä, ja sitten taputti alas vanttera mies. Junissa ei ole tätä - ja että melko paljon sinetöi kaupat.

Nantes Bordeaux Junat

Paris Bordeaux Junat

Lyon Bordeaux Junat

Marseillesta Bordeaux Junat

 

selaa Save-A-Train varata junamatka suosikkikohteeseesi, ja halvimmat! Unohtaa varausmaksua ja omaksua helppo 3 minuutin varaus prosessi verkossa.

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-trip-trains-planes%2F%0A%3Flang%3Dfi– (Selaa nähdä upotuskoodin)