Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/02/2022)

Oletetaan, että aiot vierailla Euroopan unionissa milloin tahansa pian. Siinä tapauksessa, on joukko vinkkejä ja ratkaiseva matka tietoa, joka auttaa tekemään kokemuksestasi paljon nautinnollisemman. Voisi ajatella, että ei voi olla todella suurta eroa Eurooppaan matkustamisen kannalta tarpeelliset näkökohdat verrattuna mihin tahansa muuhun paikkaan maailmassa. Edelleen, sen laajassa laajennuksessa, on useita oikeudellisia asiakirjoja, joita saatat tarvita päästäksesi Eurooppaan turistina. Myös, hyvin erilaiset ilmastot, oudot, ja kulttuuriset erityispiirteet ovat välttämättömiä pitää mielessä siellä.

 

1. Matkalla Eurooppaan: Tartu passiisi

Passi on ensisijainen huolenaihe, koska se on esittelykorttisi ja avain vastaanottavaan maahan. Hoidamme ensin passin. Etusijahallituksesi määrittää, mihin maihin pääset ilman, että sinun tarvitsee käsitellä minkäänlaista erityistä paperityötä. On aina parasta tarkistaa, onko koti- ja kohdelähetystöilläsi diplomaattisuhteet tai sopimus matkasi aikana. Suurimmalla osalla Amerikan ja Kaakkois-Aasian maista on hallitsematon pääsy useimpiin Euroopan maihin.

Tämän sanottuani, jos näin ei ole; Hanki laillinen matkanneuvoja, joka voi opastaa sinua matkustuslupasi käsittelyssä. Saatat tarvita myös terveystodistuksia ja vastaavia, jotta heille myönnetään pääsy. Jos haluat ajaa ulkomailla, tarvitset myös kansainvälinen ajokortti. Jos aiot harjoittaa liiketoimintaa, matkalla voi olla monia muita kansainvälisiä lupia. Voit tarkistaa matkatavoitteesi mukaan tarvittavat paperityöt vastaanottavan maan hallituksen verkkosivustolta.

Lyon Toulouseen junalla

Pariisista Toulouseen junalla

Mukava Toulouse junalla

Bordeaux Toulouseen junalla

 

Bring Valid Passport When Traveling In Europe

 

2. Opi pakkaamaan vastaavasti

Eurooppa on iso ja monipuolinen maanosa, Espanjan aurinkoisilta Andalusian rannoilta lumiseen itäiseen Tundraan. On tärkeää pakata ilmasto mielessä ja toiminta, jonka aiot tehdä ulkomailla. Muista, että et pakkaa pakkaamaan muuttaaksesi maastasi, älä ota liikaa tai vähän; tämä menettää vähemmän aikaa vaatteiden keräämiseen, auttaa sinua matkalla lentokentälle, ja jopa säästää rahaa kirjoittaja välttää ylipainoinen maksu. On parasta järjestää matkalaukku tai matkalaukun armeijan tyyli, pyörittää housujasi, paidat, sukat, ja alusvaatteet kuin croissant ja aseta ne kaikki paksut toisiaan vasten. Tämä välttää vaivaa taittaa vaatteita ja säästää tilaa sopivaksi hygieniatuotteisiin tai elektroniikkaan. Tämä vinkki on myös hyödyllinen, jos haluat tuoda matkalle ostamasi vaatteet. Toinen hyvä neuvo on pakata ylimääräinen pussi lahjaasi tai ostosesineitä varten.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Pack Accordingly When Traveling To Europe

 

3. Matkalla Eurooppaan: Kerro pankkeillesi, että olet ulkomailla ja kulutat

Muutama vuosi sitten tapahtunut luottokorttien hakkerointi teki pankeista liian varovaisia ​​riskeistä. Se sai heidät luomaan estokysymyksen ensin kysyä myöhemmin, kun he näkevät luottokortin käyttämisen satunnaisessa maassa. Sinun tulee saapua henkilökohtaisesti pankkiisi tai soittaa heille, koska verkkoilmoituksia ei toisinaan oteta huomioon. Tämän säännön noudattaminen välttää haitallisia ja kiusallisia kokemuksia ostoksilla. Jos menet pankkiin, on myös hyvä hankkia paikallista valuuttaa ollessasi siellä. Vaihtopalkkiot ovat turhautuneet turisteille useimmissa Euroopan kaupoissa ja vaihtaa pisteitä.

Salzburgista Wieniin junalla

Münchenistä Wieniin junalla

Graz Wieniin junalla

Prahasta Wieniin junalla

 

Let Your Banks and credit card companies Know You Will Be Abroad And Spending

 

4. Matkalla Eurooppaan: Yhteenveto

Jos olet menossa vanhaan maanosaan,”Muista tuoda asiakirjat mukaasi ja maksaa kaikki tarvittavat kansainväliset luvat. Tällainen paperityö on välttämätöntä, jos aiot vierailla eri maissa yhteisön lainsäädännön mukaisesti. Jos suunnittelet matkaa, on välttämätöntä saada kansainvälinen ajokortti ja välttää varauksia. Myös, muista pakkaa kevyesti ja ottaa huomioon ilmasto ja toimet, joita kestät ulkomailla. Ilmoita aina mihin maihin aiot käyttää rahaa ja vaihdat valuuttaa vain valtuutettujen tahojen kanssa. Lopuksi, olet yhteydessä eri ihmisiin, elintarvikkeet, kulttuureissa, älä unohda pitää hauskaa ja nauttia kokemuksesta.

Düsseldorfista Müncheniin junalla

Dresden Müncheniin junalla

Nürnbergistä Müncheniin junalla

Bonn Müncheniin junalla

 

 

Nyt tiedät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää, me Tallenna juna, ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa muissa junatarpeissasi.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme "Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Euroopassa matkustamisesta" sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feverything-know-traveling-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)