Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 06/12/2019)

Siinä on jotain uskomattoman täyttää noin hiljaa katsellen ulos junan ikkunasta, te ette usko? Niin, unohtaa intiimi turvallisuudesta frisks, selkeät Ziplock pussit nesteitä, nolla yksityisyyden ja wc-vähemmän bussit. Ei ole parempi tapa tutustua Eurooppaan kuin junalla joulukuussa. Tässä ovat syyt, miksi!

 

1. Tutustu Euroopassa junalla joulukuussa ja näet – vähemmän turisteja

Monet ihmiset parven suosittuihin kohteisiin kesällä, kun he haluavat tutustua Eurooppaan. kuitenkin, aurinkoinen sää ei tuo mukanaan, ihmiset. Paljon ja paljon ihmisiä! Rakastamme tutkia Euroopassa junalla joulukuussa, koska on yksinkertaisesti vähemmän turisteja. enemmän maisemat, tyyneys, ja tilaa sinulle!

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

tutkia Euroopassa junalla, rautatieaseman tyhjän

 

2. Tutustu Eurooppaan junalla talvella välineet – halvempia hintoja

Syy siihen, miksi meillä halvempia hintoja on yksinkertaisesti se, että syy 1! Harvempi on yhtä halvempaa kaiken! Emme puhu halvempaa hotellit ja junalippujen maassa (vaikka tuskin joulun /Uusivuosi).

Vinkki: Alennukset löytyy lisää pienemmissä kaupungeissa hyvin riippuvaisia ​​matkailusta. Tietysti, isoissa kaupungeissa ei tarvitse yrittää niin kovasti saada asiakkaita, niin järkevästi jos olet talousarvio!

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

 

3. Markkinat ja festivaalit

Tutustu mahtava viesti Paras talvi festivaaleilla Euroopassa Jos kaipaat lisätietoja tien!. Katukaupat, Erityisesti ovat aivan kaikkialla joulukuussa. Itse asiassa, se on ollut joulukuun perinteet ulottuvat vuoteen 1400! Oleminen Junan tarkoittaa joustavuutta, joten jos päätät, että et yksinkertaisesti täytyy pysyä pidempään yhdellä löydät todella rakastat, sitten voit! Se kauneus junamatka. Siksi ei ole parempaa tapa tutustua Eurooppaan kuin junalla joulukuussa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

tutkia Euroopassa junalla, rautatieaseman tyhjän, talvi festivaaleja

 

4. ilmapiiri

Jos olet koskaan katsonut joulua elokuva, siellä on pakko olla maaginen kuvan maalattu ilmakehän. Kuva kevyesti kuuluvat lumihiutaleet, Lapset lumisota, jääpuikot, vaimeita crunch kävelevän paksun lumen. Ja tietenkin, valot ja koristeet! On muut paikat että kilpailija näytön löydät suurimmassa osassa Eurooppaa.

Firenze Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

Firenze Pisa Junat

Rooma Venetsiaan Junat

 

 

5. Explore Europe by train in December = Winter cuisine

Mikä olisikaan parempi tapa tutustua eri ruoka maissa on tarjota? Tutustu Euroopassa junalla joulukuussa, ja on mahdollisuus vierailla useita kaupunkeja yhdessä päivässä. Tarkista paikallinen markkinoita ja tuoda joitakin välipaloja takaisin junassa! Sinulla voisi olla aamiainen, Lounas, ja ehtoollinen sisään 3 eri kaupungeissa!

München Zürich Junat

Berliini Zürich Junat

Basel Zürich Junat

Wien Zürich Junat

 

tutkia Euroopassa junalla, Sveitsi

 

Kärki: Sisään Sveitsi ja osa Ranskaa, yrittää raclette ja fondue, jotka molemmat perustuvat noin lämmennyt juustoa. Saksalaiset haluavat puhkeaa hirvenliha kun tulee kylmä, ja paahdettuja kastanjoita ovat myyjä katkottua joulumarkkinat. Älä unohda tilata puolelle Mulled viini!

 

Valmis varaamaan että junan matkan keston? Loistava! Pää kiinni SaveATrain and enjoy hassle and booking-fee free junamatka!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)