Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/10/2021)

Italiassa on paljon satulinnoja, jotka sinun täytyy käydä! Tällaisen pitkä, rikas historia ja kulttuuri, Tämä maa on paikka mennä tutustumaan linnat. Auttaa sinua suunnittelet matkaa, tässä ovat 10 satu linnat Italiassa että olet varmasti menossa nauttimaan:

 

1. Veli linna

Jos olet utelias syntymäpaikka Chianti viini, tämä on minne pitäisi mennä. Tämä linna ominaisuus sprawls yli 3,000 eekkeriä, täydellisenä viinitarhojen ja oliivipuiden. Lisäksi, se on aivan upea nähdä aikana auringonlaskun kiertue.

Bari Fasano Junat

Taranto Fasano Junat

Milan Florence Junat

Venetsia Milan Junat

 

 

2. Sammezzano

Kauniilla kukkuloilla Toscana piilottaa silmäänpistävä linna ainutlaatuista arkkitehtuuria. Sen 1800-luvun omistaja halusi suunnitella sen itämaisilla vaikutteilla. Toisin sanoen, Hän antoi sen hohto että yksikään toinen italialainen linnan pärjäisi.

Salerno Paestum Junat

Napoli Paestum Junat

Bari Florence Junat

Salernosta Florence Junat

Sammezzano

 

3. Banfin linna

Etsitkö jotain hieman erilaista? Tässä linnassa, voit nauttia lomille eikä vain kauneutta arkkitehtuurin ja sen ympäristössä. 1700-luvulta lähtien, tämä linna on seissyt vartioimassa mäkiä alueella ja on nyt Hotellissa on monia mukavuuksia.

Rooma Tivoli Junat

Tivoli Rooma Junat

Perugia Tivoli Junat

Orvieto Tivoli Junat

Banfi Castle

 

4. Valenzanon linna

Sisäänrakennettu 10-luvulla, Valenzano linna on yksi vanhimmista sadun linnat yhä pystyssä Italiassa. Nykyään se on edelleen yhtä mahtava ja majesteettinen kuin silloin. kuitenkin, palvelemisen sijasta etuvartiona, tämä linna on nyt hotelli, Viimeistele tenniskentät ja golfkentät.

Rooma Bracciano Junat

Bracciano Rooma Junat

Bracciano on Manziana Junat

Santa Marinella Bracciano Junat

 

5. Montalto

Tämä satulinna tarina alkoi yli tuhat vuotta sitten, ja omaisuus on vaihdettu käsissä joukossa valloittajat monta kertaa sen jälkeen. kuitenkin, Se on rauhallinen paikka nykyään, monien maatalouden ominaisuuksia ja viinitarhoja. Vierailijat rakastavat sitä, koska sen kiehtovaan historiaan ja upeaa arkkitehtuuria.

Milan Napoli Junat

Firenze Napoli Junat

Venetsia Napoli Junat

Pisa Napoli Junat

Fairytale Castles in Italy

 

6. Popin linna

On mielenkiintoinen legenda yksi sen tornit. Kuten paikalliset sanovat, se on lepopaikka yksi sen entisille omistajille. kuulemma, hän käyttää lukita vierailevat miehet samassa tornissa, mikä suututti ihmiset. kuitenkin, legenda ei ole ainoa asia, joka houkuttelee kävijöitä. upea näköala laaksojen ympärillä linnan tehtävä matka sen arvoista.

Milan Genoa Junat

Rooma Genoa Junat

Firenze Genoa Junat

Venetsia Genova Junat

 

7. Vicchiomaggio

Tämä koskematon etsivät linna tarjoaa upeat näkymät ja erinomainen tilaisuus tutkia arkkitehtuurin renessanssin. Lisäksi, se on jälleen yksi tuhat vuotiaiden keskuudessa Italian linnat. Tämä satulinna on lähellä Firenzeä, ja se on suuri päiväretki sieltä.

Pompeji Paestum Junat

Virta Paestum Junat

Firenze Pisa Junat

Firenze Rooma Junat

Vicchiomaggio

 

8. Cabbiavolin linna

Cabbiavoli Castle voisi olla täydellinen kuva Toscanan linnan. Sen kaunis ulkonäkö, kenttiä, viinitarhoja, ja oliivi, tämä linna yksinkertaisesti on kaikki. Voit jopa ratsastaa kun käyt siellä!

Reggio Emilia Florence Junat

Genova Firenze Junat

Sestri Levante Roomaan Junat

Parma Florence Junat

 

9. muki Castle

Yksi upeimmista linnoista kaikkialla Italiassa on asettunut arveluttavan on Cliffside. Aallot Välimeren tauko kallioille, ja tämä linna häämöttää niiden yläpuolella. Et voi kiertää sisätilojen, mutta linna on edelleen erinomaisesti kuvat.

Torre Del Kreikan Junat Pompeiji

Pompeji on Nocera Ala Junat

Junat Salerno Nocera Inferiore

Junat Salerno Mercato San Severino

Fairytale Castles in Italy

 

10. Montegufonin linna

Kaikille taiteen ystäville suuressa suosiossa, Montegufoni on kiehtova kohde. Se on koti kuuluisan salissa Maskit, sisältävät Gino Severini loistava freskot. Lisäksi, se näyttää aivan upeita, ja se on paikka, että kaikki voivat nauttia.

Salernosta Maratea Junat

Bari Maratea Junat

Napoli Maratea Junat

Virta Junat Maratea

Montegufoni Castle

 

Valmis näkemään sadun linnat Italiassa? Varmista suunnitella lomaa ja Varaa Junaliput ajallaan!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Satulinnat Italiassa, sinun täytyy käydä” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä, mutta ota, vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-castles-italy%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)