Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/04/2021)

Alueella Normandian sijaitsee luoteisosassa Ranskassa ja on suhteellisen lyhyen matkan päässä Pariisista. Se on suosittu matkailukohde monet niistä, jotka haluavat kokea ydin Pohjois-Ranskassa. Normandia on kaikki, alkaen rikas historia joka juontaa juurensa vuosisatojen, uskomattomia maisemia ja erinomaista ruokaa, joka jättää otteestaan. kuitenkin, yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Normandiassa on uskomaton arkkitehtuuri. Alueella asuu upeita sadun kaupunkeja, jotka todella innostukaan. Sen luonnollinen kauneus että sekoittuu nämä kiireinen kaupungeissa jättää monet kunnioitusta. Koska uskomaton suosio näitä kuvan täydellinen paikoissa, Save A Train on koonnut listan 5 Fairytale kaupunkeja vierailla Normandiassa. Yritä sisällyttää ne matkalle Seuraavan kerran olet matkalla Ranskan kautta.

 

1. Fairytale kaupunkeja vierailla Normandian: Honfleur, Calvados

Honfleur ehkä tunnetuin kaupunki tällä listalla. Monet turistit vierailevat tässä upeassa satamakaupungissa ja nauttivat kaikesta, mitä se tarjoaa. Se on ainutlaatuinen ja tunnistettava sen pitkä, kapea, ja värikäs rakennukset. Se on toiminut inspiraation lukuisia taiteilijoita ympäri vuoden, ja ainutlaatuinen ja värikäs rakennukset on kiinni lukuisissa maalauksia. Kävellä kaduilla Honfleurin jättää sinut tunteeksi astui mestariteos. Se varmasti yllättää.

Kaupungissa on paljon turisteja tulossa läpi ja tarjoaa kaikkea herkullisia mereneläviä, jännittäviin museot. Jos joskus käydä tässä loistava kaupunki, ottaa sen maisemia ja historiaa. Ennenkaikkea, varmista nauti sataman kaupungin, joka tunnetaan Vieux Bassin. Se on yksi kuuluisimmista matkailukohteista Normandiassa. Satamassa oli kerran kotiin enimmäkseen kalastusaluksia ja kauppa-aluksia. kuitenkin, vuosien mittaan kävi asuu lukuisia jahdit.

Pariisi Rouen Junat

Paris Lille Junat

Rouen Brest Junat

Rouen Le Havre Junat

Honfleur, Calvados Kuuluu Fairytale kaupunkeja vierailla Normandiassa

 

2. Les Andelys, teidän

Les Andelys on kaikki mitä tarvitset pohjimmainen ranskalainen kaupunki. Viehättävä kaupunki on aivan Seine-joen. Sen lisäksi, että läheisyys kaunis joki, Les Andelysillä on myös viehättäviä vihreitä kukkuloita ja valkoisia kivikallioita sen ympärillä. Les Andelys on kuvankauniit, mikä on syy, miksi monet kävijät snap satoja kuvia tästä fantastinen kaupunki ja sen ympäröivän maiseman.

Sen lisäksi sen kauneutta, Les Andelys on myös kuuluisa 12th Century linna. Linna, Chateau Gaillard, oli kerran kotiin Richard Leijonamieli. Vaikka linnan voisi olla raunioina nyt, sen vaikuttava koon ja rakentaa edelleen vaikutuksen kävijöitä, jotka kiivetä kivinen bluffi nähdä sen.

Pariisi Le Mance Junat

Paris Brest Junat

Le Havre Le Mans Junat

Paris Nantes Junat

Chateau Gaillard Les Andelys, Eure Ranska

 

3. Fairytale kaupunkeja vierailla Normandian: Giverny, teidän

Giverny on tunnettu parhaiten Claude Monet'n kotiin. Claud Monet vuokrataan kiinteistön 1880 perheensä kanssa. Vuosien varrella hänen omaisuutensa kääntyi parempaan, Hän tuli vauraammat. Myöhemmin, hän pystyi ostamaan kiinteistön, samoin kuin jotkut ympäröivät maat. Monet rakennettu studio siellä ja loi paljon hänen työ kiinteistölle, joka laittaa Giverny kartalle. Erillään Giverny asuntojen tykkää Monet, se oli myös kotiin muut impressionismin taiteilijat. Näitä ovat Claude Cambur, Christophe Demarez, ja Ramier. Rikas historia imee paljon taiteen ystäville, jotka haluavat kokea asuu ja työskentelee näiden uskomattoman taiteilijoiden.

Kaupungin vaikuttavan taiteellisen historian lisäksi, kaupunki on kuuluisa myös viehättävä maisema. Se oli yksi tärkeimmistä syistä taiteilijoiden tykkäsin. Tuo sama viehätys imee lukuisia vierailijoita tänään. Viehättävä maan mökkejä, viehättävä puutarha, ja elinvoimainen luonnon tunnelma ovat must see. Varmista pysähtyä Giverny jos olet joskus Eure alueella Normandia.

Pariisi Le Havre Junat

Pariisi Rennes Junat

Le Mans Pariisiin Junat

Nantes Pariisiin Junat

 

4. Beuvron-en-Auge, Calvados

Tämä hämmästyttävä pikkukaupunki sijaitsee Pays d'Auge alueella. Alue on kuuluisa likööri ja juustoa. Lisäksi fantastinen makuun Alueella, voit myös kokea ihania historiallisia kaupunkeja. Yksi kuuluisimmista kaupunkien alueella on Beuvron en Auge. Se on täynnä historiallisia asuntoja, jotka juontavat 1500. Rakennuksia, kuten Vieux kartano 16. vuosisadalta, yhdistettynä puoli puinen asuntoa 17-luvulla, tekee sinusta tuntuu olet matkustanut ajassa. Kävelee mukulakivikatuja of Beuvron en Auge on erinomainen tapa viettää iltapäivän.

Brest Le Mans Junat

Nantes Brest Junat

Le Mans Rennes Junat

Le Mans Rouen Junat

Beuvron-en-Auge, Calvados on Fairytale kaupungeista vierailla Normandiassa

 

5. Fairytale kaupunkeja vierailla Normandian: Barfleur, jotkut

Koillis osa Normandia Cotentin sijaitsee kauniilla rannikkokaupunki Barfleur. Tämä hiljainen kalastus kaupungin vain noin 700 asukkaat on parhaiten tunnettu sen häikäisevän kaunis. Se julistettiin virallisesti yhdeksi kauneimmista kaupungeista Ranskassa. Se oli kunnia kanssa otsikko Plus Beaux Village de France, ja on selvää, miksi.

Barfleur on helmi vailla. Lisäksi viehättävään ympäristöön ja laaja merinäköala, se on myös koti historiallista arkkitehtuuria. ensiksi, kadut itse mukulakivisellä melko vanha. toiseksi, useita vanhoja taloja juontavat 16-luvulla. Vanhin talo kaupungin ulottuu paljon pidemmälle kuin. Vuonna Sainte Catherine pihalla, näette talon, joka juontaa juurensa keskiajalta. Se on sisäänkäynti, ulkoinen portaikko, ja mullioned ikkunat. Vaikka Barfleur on pieni kaupunki, se on tutustumisen arvoinen jos olet alueella.

Brest Rennes Junat

Brest Nantes Junat

Lille Le Havre Junat

Tours Le Havre Junat

Barfleur, kanava Ranskassa

 

Normandia on melko suuri, ja vaikka se on koti useille sadun kaupunkeihin, jokainen niistä on ainutlaatuinen. Jokaisella on sen ydin ja luonne, joka lähtee kävijöitä kunnioitusta. Jos haluat kokea ihmeitä näiden kaupunkien, sekä kaikki muu Normandia on tarjota, Varaa junalippu ja aloita matkasi.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Fairytale kaupunkeja vierailla Normandian” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-towns-visit-normandy%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)