Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/03/2021)

Kuuluisista teattereista Euroopassa kudotaan kankaaseen eurooppalaisen kulttuurin. Kuuluisista teattereista Euroopassa luvata satunnaisia ​​esityksiä. Se jättää sinut sekoitetaan, muutti, ja loitsutettu! Luonne esittävän taiteen on katoavaista ja luovuus kukoistaa näyttävästi. Nämä välähdyksiä kirkkaimmillaan elää vain muistoissamme. Kuuluisista teattereista Euroopassa luovat tunteen yksinoikeus ja harvinaisuus. Se on lyhyt hetki tuokiossa, ja haluat paistatella valossa sen hehku.

Nämä ovat joitakin suosituimpien kohteiden kuuluisimmista teattereista Euroopassa, yksinkertaisesti must näkee kulttuurin rakastaja:

 

1. La Scala, Italia

On vain loogista, että alkaisimme Italiassa, hallitseva vaikutus kuuluisista teattereista Euroopassa. Sen Teatro alla Scalla on maailmankuulu koti italialaisen Opera.

Suurin osa suurten laulajien menneisyyden, viime kaksisataa vuosi, ovat esiintyneet täällä. Monet kuuluisat oopperat ovat olleet ensimmäisessä tuotantoa täällä kuten Othello, Verdin Nabucco, ja Madame Butterfly Giacomo Puccinilta.

Tämä teatteri on suuri ja kaunis. Se on museo, jossa voi tutkia yksityisiä alueita, joihin ei yleensä avoinna yleisölle. Valtavat auditorio on rakennettu puusta ja on katettu dekadentti punaisella sametilla. Se valaisee Bohemian kristallikruunu.

Genova Milano Junat

Roomasta Milanoon Junat

Bologna Milano Junat

Firenze Milano Junat

La Scala Italian on luettelossa Famous teatterit Euroopassa

 

2. Globe teatteri, Lontoo

Globe teatteri tunnetaan Shakespeare Globe. Kyltymätön fanit Bard täytyy käydä tämä kuuluisa teatterin Euroopassa. William Shakespearen teokset osoittavat syvää ymmärrystä ihmisen luonto. Hänen työnsä kiehtoo yleisöä. Hänen hallintaa Englanti kieli on tehnyt näytelmiä ja runoja ajaton kappaletta nero.

Jos olet rakastaja Shakespeare, tämä on ehdottomasti vierailtava paikka! Herra kamaripalveliaa miehet polttanut sen alas 1613. Moderni jälleenrakentaminen, joka seisoo sen tänään on lyhyen matkan alkuperäisestä sijainnistaan.

Tulevat tämän kolmikerroksinen, ulkona amfiteatteri nauttia näytelmiä. Osallistumme työpajoihin. Sit-in luentoihin ja järjestetään lukemat. On hyvin osallistui teattereissa ohjelma ympäri vuoden, ja se on välttämätöntä, luettelossa kuuluisista teattereista Euroopassa.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

 

3. Paradis Latin, Pariisi

Paradis Latin on nykyaikainen tuleva kabaree se on alkuperäisen Latinalaisen teatterin seuraaja. Latinalaisen teatteri tilasi perin mikään muu kuin Napoleon Bonaparte vuonna 1800.

Monet rakenteet paloi tuona aikana. Tämä sisältää tämä. Tunnettu loistetta ja hohto, joten jos etsit teatteria, löydät sen bonafide pariisilainen kabaree osoittavat. Yhdessä erinomaisen kabaree-esityksiä, näet myös poikkeuksellinen akrobaattisia ja trapetsi tekoja.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

Paradis Latin teatteri, Pariisi

 

4. Volkstheater, Wien

Volkstheater Wienissä on kaunis näky katsella. Se avattiin vuonna 1889. Se on yksi suurimmista lajissaan maailmassa saksankielisissä maissa ja se on pakko nähdä.

Rakennettu helpommin vastine Burgtheaterista, se oli valittu paikka on aika seurapiirien mutta näyttämötaiteen on kaikille nauttia. Alussa tämä kunniakas teatterin, keskityttiin itävaltalaisten kirjailijoiden. Tänään, voit olla todistamassa laaja ohjelmisto, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta.

Rote Bar on yläkerrassa teatterin. Se on ehdottomasti virallisempi paikka. Siellä voit kuunnella ambient-musiikkia, nauttivat klubin tapahtumia sekä luku- ja nykyaikaisia ​​näyttelyihin.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

Volkstheater Wienissä on luettelossa Famous teatterit Euroopassa

 

5. Kansallisteatteri, Praha

Ei ole yllätys, että Kansallisteatteri Prahassa on saanut lempinimen, Golden kappeli. Se seisoo ylpeänä sen kaikissa uusrenesanssilaisen kunniaa. Tulet tuntuu että olet osa aateloitiin itse kun käyt tämän kuuluisan teatterin Euroopassa.

Kansallisteatteri on rikas historia mutta alkuperäisen rakennuksen paloi vuonna 1881. Koko kansakunnan toipui yhdessä tukeakseen näyttämötaiteen. He myötävaikuttaneet siihen uudelleenrakentamiseen ja ottaa se juuri niin kuin se kerran oli.

Nürnbergin Praha Junat

München Praha Junat

Berliini Praha Junat

Wienistä Prahaan Junat

Kansallisteatteri Prahassa

 

Tänään, tule ja katso upea erilaisia ​​baletit, pelaa, ja oopperoita, jotka inspiroivat ja ilahduttaa, Ja tietenkin, kyydin kanssa Save A Train päästä perille!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Kuuluisista teattereista Euroopassa” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=fi Visiem, kas noklusina, tacu- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)